4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Sådan gør du lydstudiet derhjemme endnu bedre

Hvis du er helt vild med musik og at producere musik, har du uden tvivl også en form for lydstudie derhjemme. Dette er et rum hvor du virkelig kan dyrke din passion, og bare bruge en masse timer på at indspille og producere noget godt musik.

Det er dog en god ide at dette rum er så godt som muligt, så du kan få mest ud af det. du kan gøre mange ting, for at dette rum bliver bedre. Måske en federe indretning er lige det, der mangler? så kan du jo tage elbilen, og køre ud for at finde flotte indretningstilbehør. Er bilen i stykker? Så kan du finde autoværksted til elbil her.

Vær sikker på, at du har det bedst mulige udstyr

Hvis du gerne vil have det bedst mulige lydstudie derhjemme, er der forskellige ting, du ikke kan undvære. Det er især noget godt udstyr, der er super vigtigt. det er nemlig vigtigt, at du har noget godt grej, såsom monitors, høretelefoner og mikrofoner.

Hvis det nuværende udstyr i lydstudiet ikke er super godt, er det tid til at skifte det ud med noget nyt. På den måde vil du nemlig i sidste ende have et super velfungerende lydstudie med godt udstyr.

Gør rummet hyggeligt

Noget der også er vigtigt ved dit lydstudie er, at det er flot og hyggeligt. Du skal jo trods alt bruge en masse af din tid derinde – det er derfor rart, hvis det er et flot rum. Måske du kan finde forskellige musikplakater, som du kan indramme og hænge på væggene?

Du kan også finde forskellige planter, som kan stå på gulvet. Det vil også helt sikkert gøre lydstudiet flottere, at du tilføjer disse forskellige pynteting. Med disse tips gør du altså dit lydstudie derhjemme endnu bedre og flottere.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

studie høretelefoner på et klaver
Studie

Bedste studie hovedtelefoner i test

Producerer du musik og trænger du til et par rigtig gode studie hovedtelefoner, så er du kommet til det rette sted. Vi har udvalgt 4

Akai LPK25
Keyboard

Anmeldelse: Akai LPK25

USB-mini-controller med 25-tangenter, velocity, arpeggiator og 4 memory-settings. LPK25 laptop controller er et USB-MIDI-keyboard designet til musikere, producere og DJs. Keyboard-spillere der ønsker at arbejde

Yamaha NP-12 Piaggero Black
Keyboard

Anmeldelse: Yamaha NP-12 Piaggero Black

Ovenstående produkt kan findes her hos gear4music.dk: https://www.gear4music.dk/da/Keyboards-and-klaverer/Yamaha-Piaggero-NP12-Portable-Digital-Piano-Black/1H08 Begynderklaver i slankt design med 61 Graded Soft Touch tangenter. 64 toners polyfoni, 10 forskellige lyde og