4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Sådan gør du lydstudiet derhjemme endnu bedre

Hvis du er helt vild med musik og at producere musik, har du uden tvivl også en form for lydstudie derhjemme. Dette er et rum hvor du virkelig kan dyrke din passion, og bare bruge en masse timer på at indspille og producere noget godt musik.

Det er dog en god ide at dette rum er så godt som muligt, så du kan få mest ud af det. du kan gøre mange ting, for at dette rum bliver bedre. Måske en federe indretning er lige det, der mangler? så kan du jo tage elbilen, og køre ud for at finde flotte indretningstilbehør. Er bilen i stykker? Så kan du finde autoværksted til elbil her.

Vær sikker på, at du har det bedst mulige udstyr

Hvis du gerne vil have det bedst mulige lydstudie derhjemme, er der forskellige ting, du ikke kan undvære. Det er især noget godt udstyr, der er super vigtigt. det er nemlig vigtigt, at du har noget godt grej, såsom monitors, høretelefoner og mikrofoner.

Hvis det nuværende udstyr i lydstudiet ikke er super godt, er det tid til at skifte det ud med noget nyt. På den måde vil du nemlig i sidste ende have et super velfungerende lydstudie med godt udstyr.

Gør rummet hyggeligt

Noget der også er vigtigt ved dit lydstudie er, at det er flot og hyggeligt. Du skal jo trods alt bruge en masse af din tid derinde – det er derfor rart, hvis det er et flot rum. Måske du kan finde forskellige musikplakater, som du kan indramme og hænge på væggene?

Du kan også finde forskellige planter, som kan stå på gulvet. Det vil også helt sikkert gøre lydstudiet flottere, at du tilføjer disse forskellige pynteting. Med disse tips gør du altså dit lydstudie derhjemme endnu bedre og flottere.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Lyd mixer
Lyd udstyr

Bedste mixere i test

Pladespilleren er tilbage som et moderne element i musikkens univers. Det betyder der er kommet en masse nye modeller på markedet. Vi har kogt en

Beyerdynamic DT-1770 Pro
DJ udstyr

Anmeldelse: Beyerdynamic DT-1770 Pro

Dynamisk lukket reference hovedtelefon til studie og monitorerings opgaver. Monteret med Tesla 2.0 enheder. DT 1770 PRO er en af topmodellerne på markedet inden for

Roli Seaboard Rise 49
Keyboard

Anmeldelse: Roli Seaboard Rise 49

MIDI-controller og keyboard med 5-dimensionel berøringsoverflade. 49 tangenter, trådløs MIDI over Bluetooth. Inkl. software synth Ækvator og Bitwig 8-Track samt taske. Seaboard RISE er et