par musik

Musik bringer os sammen

Musik kan sagtens være en privat ting. Det kan være terapeutisk eller blot en kreativ proces, som man ikke nødvendigvis deler med andre.

Men hvis du lader andre se den side af dig, kan du være sikker på, at I vil lære noget om hinanden. Musik siger meget om ens personlighed; de ting, der kan være svære at sige med ord, kan være nemmere at sige med en melodi.

Musik som en social aktivitet

Siden tidernes morgen har musik været en social aktivitet. Fællessang, koncerter, salmer og andre musikalske sammenkomster har altid været en naturlig ting for mennesker. I dag er det meget normalt at spille musik som en fritidsinteresse eller som et job, hvor ens band også er ens omgangskreds.

Man bliver knyttet sammen af at spille sammen; og det kan ikke helt beskrives med ord, hvilken effekt det har på folk. Man bruger det for at knytte skolebørn, for at bevise sine følelser med en kærlighedssang og for at kunne forstå sig selv. Musik er simpelthen et værktøj til at forstå vores følelser, når ordene ikke rækker.

Venskaber bliver bygget

Der er meget, vi ikke kan sige om os selv; det er blandt andet derfor, at musik er så vigtigt. Man kan sige meget om musik, men det kan også sige meget om os. Så når det kommer til at opbygge venskaber, kan musik være meget behjælpelig.

Du vil kunne lære meget om en person ved at lytte til deres yndlingsmusik, -sangere og -bands. Du vil også blive fortalt en masse, bare ved at vide hvilket instrument de foretrækker. Lyden kan noget; noget andet end hvad vi selv kan beskrive. For nogle mennesker er det næsten for personligt at dele deres yndlingssang. Men det er også med til at gøre musik en fantastisk måde at danne nye bekendtskaber på.

Musik styrker forhold

Musik er også en utrolig måde at skabe romantiske forhold på. At dele sin musik er noget af det mest personlige, man kan dele med en anden person. Når I spiller sammen, forbinder det jer på en helt anderledes måde, end hvis I blot havde en almindelig samtale.

Hvis ikke I spiller det samme instrument, kan det også give noget helt unik at lære hinanden hver jeres instrument at kende. Det kan være en meget intim oplevelse, fordi man giver noget af sig selv, hver gang man spiller en sang. Vil du gerne finde en at spille sammen med? Tjek denne side for at finde en, der gerne vil dele sin musik med dig.

En stor del af din personlighed

Tag dit yndlingsinstrument i hånden, og mød nye mennesker. Den bedste slags kommunikation kan man nynne med på.

De ord og melodier man knytter sig til, når man har brug for at udtrykke sig selv og komme af med sine stærke følelser, er nogle af de ting, der fortæller allermest om dig. Om du skriver dine egne tekster, komponerer dine egne sange eller spiller sange, som du kan lide, er de allesammen med til at fortælle en historie om dig.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

tascam
Brands

Tascam

Se hele udvalget her Tascam LM-8ST Linemixer med 8 stereo indgange, rackmonterbar, til installation, studie submixing eller keyboardspilleren. Ikke på lager i webshoppen Ikke på

DMX optager til disko
Lysudstyr

Bedste DMX optager i test

Der er mange muligheder indenfor DMX optagere. Ønsker du at automatisere dit lyssetup og gør arbejdet nemt når du spiller, eller skal du lave en