4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Nyd den gode musik uden afbrydelser

Musik er en fantastisk ting. Musikken er med os hver eneste dag, og vi nyder den mere end noget andet. Der findes folk, der elsker rock. Der findes folk, der elsker pop, og der findes mange, der elsker sæbeopera. Musikken, vi hører, er forskellig, men når det kommer til musikoplevelsen, er der ingen forskel. Her ønsker alle nemlig den bedste oplevelse.

Der er ikke noget, der slår livemusik, ingen tvivl om det. Men i de seneste par år har det ikke været en mulighed. Derfor skal vi gøre os selv og hinanden en tjeneste og tage musikoplevelsen med hjem i stuerne. Det kan være svært at få den fulde oplevelse med hjem, men du kan gøre dit for det. Det første step på vejen er, at du kan høre musikken uden afbrydelser.

De fleste af os hører musikken over nettet, enten via streamingtjenester som Spotify eller noget helt andet. Der er dog et problem, som mange overser. Før du kan høre musik uden afbrydelser, kræver det altså noget bredbånd.

Bredbånd spiller faktisk en stor rolle for musikken, på trods af at streaming af musik ikke kræver det vildeste bredbånd. Du kan faktisk slippe afsted med det, man vil kalde billigt bredbånd, hvis du kun ønsker at streame musik. Det kræver bare, at du får et godt overblik over de bedste bredbåndspriser.

Hvad kræver streaming af musik?

Streaming af musik kræver heldigvis ikke hverken 1.000 Mbit eller den vildeste upload-/downloadhastighed. Det kræver derimod bare et ganske almindeligt bredbånd, som de fleste af os allerede har eller nemt kan få. Der findes mange guides, der er til, for at du kan få et overblik over, hvor meget bredbånd du egentlig skal bruge til at dække dit behov.

Hvis du kun ønsker streaming af musik, er bredbåndsprisen dog ikke så vigtig for dig. Det, du skal bruge bredbåndet og nettet til, er ikke særlig krævende. Så du kan sagtens ende med at få det billigste bredbånd, da at din bredbåndshastighed ikke behøver at være særlig høj.

Det bedste bredbånd til streaming af musik vil altså være det, som ikke har for meget kraft i sig, og som ikke er for dyrt. Det skal bruges minimalt, så derfor er der ingen grund til at betale for meget for det.

Kan jeg opgradere senere?

Det kan være, at du på nuværende tidspunkt kun ønsker streaming af musik og derfor får noget billigt bredbånd, men hvad så, hvis du om et år eller to lige pludselig begynder at have et stort downloadbehov? Så er det så heldigt, at langt de fleste udbydere tilbyder mulighed for opgradering.

Hvis du lige pludselig bliver forelsket i at game eller får en hobby, der kræver, at du downloader og uploader videoer, kan din udbyder næsten altid være behjælpelig. De vil gerne hjælpe dig, og de vil aldrig nægte dig en større pakke eller flere Mbit. Så hvis dine behov ændrer sig, så tag fat i din udbyder, og snak med ham eller hende om din bredbåndssituation.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

sennheiser HD-650
Studie

Anmeldelse: Sennheiser HD 650 Hovedtelefon

Åben dynamisk hi-fi/professionel stereo hovedtelefon med fremragende lyd. Elegant titanium-silver finish. HD 650 er en high-end, åben, dynamisk hovedtelefon med fremragende lyd (kæmpe frekvensområde 10

EUROLITE
Brands

Eurolite

Eurolite Spejlkugle sæt 30 cm – Lamper og spots Eurolite Spejlkugle sæt 30 cm Spejlkuglesæt 30 cm med farveskifter og motor. På lager i webshoppen

Sennheiser HD 25
Studie

Anmeldelse: Sennheiser HD 25

Lukket dynamisk professionel hovedtelefon til DJ, monitorering, krævende ENG og video produktion. HD 25 giver en utrolig detaljeret lydgengivelse og er dermed ideel som monitor