Drømmer du om at blive DJ? Følg disse råd og spin pladerne

Dette indhold er sponsoreret

Drømmer du om at blive den næste store DJ og spinne plader på niveau med Avicii, Steve Aioki og Martin Jensen? Så læs med herunder, hvor vi giver dig tre gode råd til hvordan du kommer i gang med at øve sig, så du kan blive det næste store navn. Det er nemlig ikke helt ligetil bare at gå i gang med at spille musik på en DJ-pult. Det kræver nemlig masser af øvelse og kendskab til, hvad folk gerne vil høre og ikke mindst danse til. En DJ gør nemlig meget mere end blot at sætte musikken på til en fest – hvilket du bliver meget klogere på herunder.

Har du råd til alt det nødvendige udstyr?

Først og fremmest er det vigtigt, at du overvejer, om du har råd til at investere i alt det udstyr, der er nødvendigt for en DJ og for at man eventuelt kan starte et mobilt diskotek, som kan tage rundt og spille til større fester og baller. Det kræver udstyr som for eksempel en elektronisk mixerpult og masser af forskellige typer af højttalere og mikrofoner. Og sådan noget udstyr kan godt komme til at kræve en større opsparing – eller måske endda at du låner et større beløb. Har du brug for at låne pengene til at komme i gang med din DJ-drøm, kan du på Dine-penge.dk sammenligne forskellige lån og finde det, der passer bedst til dig og dine behov, når det kommer til at investere i dit nye DJ-udstyr.

Prioriteringer i hverdagen – og i weekenden

Det er ikke helt let at være DJ, hverken fysisk eller psykisk. Og det kommer til at kræve nogle prioriteringer i hverdagen og – ikke mindst – i weekenden. For det er jo naturligvis i weekenderne, at der er mest at lave for en DJ, fordi det er her de fleste fester ligger. Men det kræver også visse prioriteringer i hverdagen, fordi man – som nævnt før – måske ikke helt har råd til at investere i det nødvendige udstyr, og derfor må spare penge på andre parametre i sin hverdag. Så det kan godt være, at du er nødt til at leve lidt skrabet og spise masser af havregryn og pasta i en periode imens du sparer op eller betaler af på dit lån, men hvis du virkelig brænder for DJ-faget, vil du helt sikkert godt kunne se meningen med dine prioriteringer på længere sigt.

Vær ikke bange for at fejle

Den værste fejl, man kan begå som musiker eller DJ er ikke at give sig selv lov til at lave fejl. For der kommer helt sikkert til at opstå fejl, når du kaster dig ud i DJ-livet. Og det bliver du nødt til at acceptere. For man kan ikke lære det hele på én dag. Så hvis du oplever en fest, hvor du ikke helt rammer publikum på den rigtige måde, så lad dig ikke slå ud af det, for det er med til at gøre dig til en endnu bedre DJ, fordi du på den måde kan lære af dine fejl.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Roland FP-30-BK
Keyboard

Anmeldelse: Roland FP-30-BK

Kompakt og letvægts stagepiano med 88 vægtede tangenter, Bluetooth, SuperNATURAL piano lydprocessor, indbygget højttalersystem, indbyggede øve- og optagefunktioner. Hvis du har drømt om at have