4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Indtal din egen lydbog med det rette lyd-udstyr

Lydbøger er en populær form for underholdning, og det er desuden noget, der er blevet mere og mere tilgængeligt for folk at producere. I dag ser man mange mennesker, der producerer deres egne podcasts, da det er så nemt at få fat i det rette udstyr. Det helt samme udstyr kan også bruges til at indtale en lydbog. Så hvis du har en bog, du gerne vil dele, så er det bare om at komme i gang.

Populær underholdning

Lydbøger er blevet mere og mere populære. Og med god grund. De fleste sætter pris på en god historie, men der er mange, der ikke er fans er at læse, eller som blot ikke har tiden i deres hverdag. Her kommer lydbogen ind. Muligheden for at lytte til bogen, mens du laver mad, gør rent, kører bil og meget mere, giver dig en enorm fleksibilitet, og det gør det langt nemmere at komme gennem en bog.

Lydbogen er et ud af mange eksempler på underholdning, der kan findes digitalt. Der findes flere forskellige tjenester, som man kan få abonnement på, som giver én adgang til et væld af forskellige lydbøger. Det er derfor også noget billigere end at købe fysiske bøger. Og det fylder langt mindre.

Det rette udstyr

Så hvad skal du så bruge, hvis du vil indtale din egen lydbog? Faktisk er det ikke særlig meget. Noget af det vigtigste er naturligvis, at du har en god mikrofon. Hvis folk skal have lyst til at lytte til din stemme i timevis, er det enormt vigtigt med god lydkvalitet. Ingen skrattelyde eller forvrængninger. Her kan det altså godt betale sig at investere i noget godt.

Hernæst er det vigtigt at have de rette omgivelser. Du behøver ikke et professionelt lydstudie. Sørg blot for at være i et rum med god akustik. Hæng eventuelt nogle tæpper op på væggene. Hav derudover en computer med et simpelt redigeringsprogram, hvor du kan lave det endelige produkt. Så er du godt på vej.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 1

Bedømmelse

reloop
Brands

Reloop – prisbillige DJ-produkter

Tyske Reloop producerer prisbillige dj-produkter i en uovertruffen kvalitet og med innovative features. Derudover tænker firmaet meget i design, og de fleste af produkterne fås

Neutrik
Brands

Neutrik

Tyske Neutrik er en af de førende virksomheder på markedet for professionelle audiostik. Når et firmanavn ligefrem verden over bliver synonym med et stik som