Bedste klaverlampe i test

Spiller du klaver, så skal du læse med her, hvor du finder alt hvad der er værd at vide om en klaverlampe, og hvorfor du bør overveje om det er noget for dig.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvad en klaverlampe?

  Et af de mest undervurderede udstyrstyper til enhver musiker er klaverlampen. En god lampe hjælper dig med at se, hvad du laver på dit instrument og som oftest dit klaver, hvilket er især vigtigt, hvis du spiller om natten eller i vintertiden, der er domineret af dårlig belysning. Uanset hvilken type belysningssituation dit rum giver, kan en lampe dramatisk forbedre synligheden og hjælpe med at forhindre skader som karpaltunnelsyndrom. Derfor er det en af ​​de allerførste ting, vi anbefaler til alle, der har et dyrt tastatur!

  Med så mange forskellige typer til rådighed kan det virkelig være meget svært at beslutte, hvilken der er bedst for dig. Lysstyrke, vinkeljustering og jævn farvetemperatur er alle ting, du skal overveje, når du vælger den klaverlampe, der passer til dig.

  3d rendering modern living room with piano and armchair

  Her er nogle grundlæggende ting, som alle bør vide, før de køber en:

  • Hold øje med klaverlamper med LED -lys. De holder længere og kræver mindre strøm end andre typer.
  • Kig efter modeller med lysstyrkeindstillinger i stedet for bare at have en “tændt” -kontakt!
  • Der er masser af forskellige farvetemperaturer til rådighed, når det kommer til lysdioder.
  • Justerbare lamper er gode til at justere lysets vinkel for at gøre det lettere for musikere at se, hvad de laver.


  Det første, du hører om, når det kommer til at købe en klaverlampe, er, at du har brug for en eller anden måde at ændre vinklen eller retningen på belysningen på dit instrument. Selvom nogle modeller giver en vis fleksibilitet, er der mange modeller på markedet, der er designet specielt med denne meget praktiske funktion. Disse lamper er også gode til at kompensere for dårlig belysning i nogle tilfælde, deres justerbare karakter gør det ofte muligt at bruge dem som natbordslamper om natten eller endda som pladsbesparende skrivebordslamper i sommertid.

  Hvor meget skal man spille for at købe en klaver lampe?

  Music room with piano

  Neon klaverlamper er et relativt nyt produkt. De giver bestemt nogle interessante effekter, og de kan helt sikkert give en vidunderlig æstetik til et ellers intetsigende rum. Men hvor mange timers klaver skal man egentligt spille for at umagen ved at finde og købe en lampe er det hele værd?

  Svaret er, at det virkelig afhænger af lysets nytteværdi, og hvor ofte det bruges. For eksempel, hvis du vil have et mere professionelt udseende rum, eller du er mere bekymret over dets nytteværdi end udseende, vil der være brug for mindre tid. Andre faktorer som hvor du bor, og hvilken type klaverlampe (metalhalogenpære vs lysstofrør) vil også påvirke hvornår det bliver det hele værd for dig.

  Hvis du vil have mere lys end bare det normale rumlys, vil de passende tidspunkter være omkring 10 til 12 timer. Hvis du vil have mere af et natlys eller noget til at sætte stemningen, så er kun 1-3 timer den passende tid brugt på at spille.

  Generelt afhænger det virkelig af, hvad du leder efter. For eksempel nyder nogle mennesker bare at tænde deres hus op med latterlige mængder neonlys, og det kan de bestemt, hvis de vil. Det kan også være svært at sætte præcise antal timer på for hvornår det bliver det hele værd for dig. Personligt sætter jeg pris på at have det rigtige udstyr, og det giver mig rigtig meget glæde – det er på trods af jeg ikke spiller mange timers klaver. 

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse