4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

EarPeace HD Ear Plugs

Anmeldelse: EarPeace HD Ear Plugs

EarPeace HD Ear Plugs

Ørepropper til øve- og koncertbrug i blød og behagelig silikone konstruktion. To dæmpninger – medium og high protection samt ekstra plug medfølger.

EarPeace’s gennemtænkte design beskytter dine ører effektivt samtidigt med, at du kan lytte på musikken, som den skal være. Den bløde og behagelige silikonekonstruktionen tillader flittigt brug uden at de bliver skæve eller føles ubehagelige, og de kan desuden rengøres hver gang, de har været i brug for optimal, god og langvarig lytning. De er perfekte til lange prøver i øvelokalet, på livekoncerter eller i klubber etc. Alle, som vil høre klart og tydeligt efter en støjende event, og slippe for ringen i ørerne, vil elske EarPeace.

Specifikationer:

  • To dæmpeanordninger indgår for hver prop: medium og high protection
  • En ekstra plug medfølger
  • Slidstærkt aluminium etui med karabinhage for sikker opbevaring

Anmeldelser:

Gode for hørelse, mindre gode for kvaliteten!

Disse ørepropper fra EarPeace er de perfekte entry-level ørepropper. For pengene kan man ikke gå helt galt i byen med disse. De røde dæmpninger er klart bedre end de beige-farvede. Med de beige lyder alt mudret. Jeg bruger tit disse til at spille trommer med, fordi lydniveauet bliver sænket markant, og med de røde dæmpninger bliver kvaliteten ikke kompromitteret så slemt. Jeg glemmer endda tit at jeg har dem i ørene fordi de føles så naturlige for øret.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale EarPeace HD Ear Plugs Red


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Nord Stage 3 88
Keyboard

Anmeldelse: Nord Stage 3 88

Kombineret klaver, orgel og synth med masser af lyde, Sample Playback, effekter og 3-zoners split med Split Point Crossfade funktion. 88 vægtede Hammer Action tangenter,