4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Anmeldelse: Roli Seaboard Rise 49

Roli Seaboard Rise 49

MIDI-controller og keyboard med 5-dimensionel berøringsoverflade. 49 tangenter, trådløs MIDI over Bluetooth. Inkl. software synth Ækvator og Bitwig 8-Track samt taske.

Seaboard RISE er et revolutionerende MIDI-keyboard, hvor tangentspillere kan få et helt nyt niveau af udtryksmuligheder, takket være keyboardets fem-dimensionale berøringsflade. Ved at spille på disse unikke “tangentbølger” former man lyden gennem intuitive berøringer, som ved at slå til tangenten, trykke den ned, lave vibrato med fingeren på samme måde som på en streng, løfte fingeren, glide fra venstre til højre eller op og ned.

Alt som tidligere har krævet modulationshjul, Pitch Bender, joysticks, ribbon eller breath controller, kan nu gøres direkte på tangenterne med en “organisk” fornemmelse af at spille på et akustisk instrument.

Med et Seaboard RISE keyboard kan man spille strygere, strenge, blæs m.m med et utroligt realistisk resultat, samtidigt med at man kan spille og kontrollere synthlyde med filter og effekter på en helt ny måde uden at behøve at tage hånden fra tangenterne.

Specifikationer

  • 49 Keywaves
  • Pedalindgang
  • USB 2.0 B port til MIDI og strøm
  • USB A port for opladning
  • 9–12V 2A DC port
  • Internt genopladeligt batteri for op til 12 timers trådløs brug
  • Fuld MIDI kompabilitet  over USB og Bluetooth
  • Skræddersyet taske medfølger
  • Dimensioner 834 x 210 x 23 mm
  • Vægt 4.2 kg

Anmeldelse: Fantastisk innovativt og har et væld af muligheder og lækker finish

Efter 4 – 5 timer er man klar dvs. den teknik man har erhvervet fra et normalt keyboard er justeret ind til denne meget anderledes brugergrænseflade.

Ude til venstre er 3 touch bars der justerer følsomheden og dem bør man udforske og specielt når man vil spille akkorder (hvis man ikke rammer 100 % præcist vil det lyde urent ved max. følsomhed).

Jeg anvender Logic Pro X som DAW og integrationen foregår uden problemer via Rolis Equator(faktisk skulle jeg ikke gøre noget overhovedet).
Download af presets (lyde) virkede umiddelbart ikke logisk for mig. (Dette kan måske afhjælpes ved at læse manualen)

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Roli Seaboard RISE 49

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Nord Stage 3 88
Keyboard

Anmeldelse: Nord Stage 3 88

Kombineret klaver, orgel og synth med masser af lyde, Sample Playback, effekter og 3-zoners split med Split Point Crossfade funktion. 88 vægtede Hammer Action tangenter,

Prodipe Pro 8 Sæt
PA Højttalere

Anmeldelse: Prodipe Pro8 Sæt

Prodipe er et fransk monitormærke, der har markeret sig med utrolig høj kvalitet og en yderst accetabel pris.  På en messe i Frankfurt fik vi 

mono
Brands

Mono

Se hele udvalget her: https://www.thomann.de/dk/mono_cases.html Mono M80 Electric Guitar Case Black – Tasker og kasser Mono M80 Electric Guitar Case Black Solid kvalitetsgigbag i sort