4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Synthesizer – De bedste i test

Vi har samlede de bedste synthesizers på markedet, for at give dig et overblik. Om du leder efter den bedste eller den billigste synthesizer, så har du svaret her.

All in
Moog Matriarch fra den ene side

Moog Matriarch

4.5/5
49 tangenter
81,3 x 14,0 x 36,2 cm
10,89 kg
indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Bedst i test

  Moog Grandmother Dark

  Vores vurdering:
  5/5
  Bruger vurdering:
  5/5

  Produktbeskrivelse

  Moog Grandmother er en kraftfuld ny analog synthesizer, der bygger på arven fra Moog som en innovator inden for syntese. Det er designet til at være en tilføjelse til dit lydarsenal eller som en komplet arbejdsstation til enhver musikgenre. Med sit klassiske synth-design integrerer denne kraftfulde nye synthesizer også moderne funktioner som performance control og CV / Gate interfaces. Sidstnævnte betyder, at det kan bruges med ethvert modulært system eller programmeres på traditionelle måder ved at forbinde det med MIDI-tastaturer og trommepads.

  Moog Grandmother er bygget op omkring det klassiske Moog Ladder Filter, et af de mest karakteristiske og alsidige moduler i synthesizerhistorien. Ud over et stigerfilter (hvor afskæringsfrekvensen varierer både i spænding og frekvens) er der en fuld Moog Ring Modulator, som kan producere oktavskiftende og vibrato-effekter med uafhængigt styrbar frekvens. Der er også en analog VCA – en essentiel spændingsstyret forstærker – samt et rigt moduleringsafsnit, der inkluderer LFO’er og waveshapers. Derudover er der to konvolutter til oprettelse af variabel kontrol over filterafskæringsfrekvens eller amplitude.

  Vi anbefaler Moog Grandmother Dark til

  Det anbefales til personen der gerne vil opleve Moog Grandmother uden for det normale musikalske landskab. Prøv det for eksempel på dine trommespor for at skabe percussionlyde eller en basplaster, der ikke ligner noget, du nogensinde har hørt. Prøv også at placere denne kraftfulde analoge synthesizer i slutningen af ​​din effektkæde.

  Køb Moog Grandmother Dark her

  Fordele

  Ulemper

  Specifikationer

  Moog Grandmother specifikationer

  Se Moog Grandmother Dark i aktion

  Konklusion

  Konklusionen er, at Moog Grandmother er en solid, men lidt begrænset, analog synthesizer, der er bedst til dansemusik. Det er muligt at producere en bred vifte af lyde, der er relativt nemme at skabe. De samlede resultater er ret overbevisende, hvis du ønsker at tilføje endnu en synthesizer til din rig, kan dette være et glimrende valg.

  Den billige

  Behringer Poly D

  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  4.5/5

  Produktbeskrivelse

  Behringer Poly D er en digital trommemaskine, der har et vidst antal moduler til hvert instrument og også inkluderer en effektenhed med over 100 forudindstillinger. Den har også Drum Track funktionen, som giver dig mulighed for at gemme dine beats med brugerdefinerede navne der kan bruges som sekventeringsspor i ethvert DAW-program.

  Behringer Poly D er et kraftfuldt værktøj at have i dit arsenal, hvis du vil oprette enten live trommemønstre eller bruge indspillede kompositioner. En ting, jeg synes er en god funktion er at Behringer Poly D kun er 16-bit / 44,1 kHz, så du får brug for nogle hovedtelefoner eller skærme af høj kvalitet for at høre det fuldt ud, men det er ikke en dårlig ting, som nogle trommemaskiner kan lyder hårdt og forvrænget.

  Når du begynder at optage i din DAW, har Behringer Poly D 100 forudindstillinger, hvor hver tildeles til et af instrumenterne, dette giver dig mulighed for at have forudindstillede navne baseret på deres instrument som ‘Kick’ eller ‘Snare’.

  Vi anbefaler Behringer Poly D til

  Denne synthesizer anbefales til dem, der ønsker at begynde at optage lydspor og plader. Det er en ret praktisk enhed at have!

  Poly D leveres med en meget flot strømforsynet USB-grænseflade, som du kan bruge på en række forskellige måder, nogle funktioner inkluderer: Instrumenteffekter, sequencer, trommespor og 3-bånds EQ, hvilket betyder at du vil være i stand til at indstille din lyd til ethvert instrument eller indstilling, du vælger. Dette er min yndlingsfunktion i Behringer Poly D, da det giver dig mulighed for at oprette lyde uden først at skulle optage dem.

  Køb Behringer Poly D her

  Fordele

  Ulemper

  Specifikationer

  Specifikationer af Behringer Poly D

  Se Behringer Poly D i aktion

  Konklusion

  Konklusionen er, at Behringer Poly D er en ret god enhed, og jeg kan varmt anbefale den til alle, der ønsker at starte optagelse eller oprette lydspor. Nu, hvad der ville være rigtig godt, er hvis de inkluderede nogle højkvalitets hovedtelefoner som AKG K612 eller AKG K702, da det kun er 16-bit og ikke 24-bit / 96 kHz, får du muligvis ikke så meget opløsning som forventet. Men når alt kommer til alt, hvis du begynder at optage musik, skal der være et anstændigt par hovedtelefoner, der fungerer fint.

  Anbefalet forhandler

  Thomann logo
  All in

  Moog Matriarch

  Vores vurdering:
  4.5/5
  Bruger vurdering:
  5/5

  Produktbeskrivelse

  Anskaffer du dig en Moog Matriarch, så fortryder du det ikke. Moog Matriarch er en synthesizer, der er kraftig, men enkel nok til at folk på ethvert niveau kan bruge den. Den har en beefy analog signalsti, men alligevel alle moderne bekvemmeligheder som MIDI og USB-forbindelse. Denne synth lyder fantastisk, ser smuk ud og har masser af praktiske controls til virkelig udtryksfulde optrædener.

  Den analoge signalsti er, hvor matriarken virkelig skinner igennem. Den har tre forsinkelseslinjer, en koreffekt, tre filtre og en dobbelt oscillator, der kan blandes for at skabe unikke timbres. Modulationskilder inkluderer to LFO’er med oktavskift og fasemodulationsindstillinger for en række arpeggiator-muligheder.

  De indbyggede effekter kan få Moog Matriarch til at lyde som alt fra klassiske Moog-synthesizere til moderne elektriske klaverer og guitarer. Effekten ‘Generator’ tilføjer dine lyde ensartet for en saftig vintage-lyd, mens ‘Phaser’ tilføjer den moderne fingervibrato-lyd, der findes i så mange popsange i dag.

  Vi anbefaler Moog Matriarch til

  Moog Matriarch anbefales til alle, der ønsker at forlade computeren og spille en synth, der holder i mange år.

  For disse funktioner og mere anbefales Moog Matriarch stærkt. Hvis du overvejer et køb, skal du sørge for at lytte til nogle af de lyde, Matriarch tilbyder.

  Køb Moog Matriarch her

  Fordele

  Ulemper

  Specifikationer

  Moog Matriarch specificationer

  Se Moog Matriarch i aktion

  Konklusion

  Konklusionen er, at Moog Matriarch er et godt køb og prisen værd. For mellemliggende til avancerede spillere er dette en fantastisk synth!

  Til begynderen

  Behringer DeepMind 12

  Vores vurdering:
  4.5/5
  Bruger vurdering:
  5/5

  Produktbeskrivelse

  Hvis du er en elektronisk musiker, kunstner eller producent, er Behringer DeepMind 12 sandsynligvis på din radar. Men med så mange andre produkter derude, er det svært at vide, hvor man skal starte. Hvis du læser dette indlæg, kan jeg garantere dig en ting: vores anmeldelser hjælper.

  Behringer har været i gamet i over 60 år, og de har lidt erfaring inden for deres felt. På den tid har de udgivet nogle rigtig gode produkter.

  Vi anbefaler Behringer DeepMind 12 til

  Behringer DeepMind 12 anbefales til:

  • Musik udførelser – Live, studie eller DJ.
  • Musikproduktion og -teknik – F.eks. softwaremixing og -optagelse.
  • Som musikinstrument – f.eks. MIDI-instrument

  Alle Behringer-produkter leveres med en livstidsgaranti. De er så sikre på kvaliteten af ​​deres produkter, at de tilbyder livstidsgaranti på alle dele til ethvert produkt, de sælger (ikke kun Behringer). Så uanset hvad din situation er, hvis der sker noget med din DeepMind 12, kan du være sikker på, at den bliver løst!

  Køb Behringer DeepMind 12 her

  Fordele

  Ulemper

  Specifikationer

  Behringer DeepMind 12 specifikationer

  Se Behringer DeepMind 12 i aktion

  Konklusion

  Konklusionen er, at Behringer DeepMind 12 er en fantastisk maskine. Den er meget godt bygget og gør mange ting godt. Den kan passe ind i ethvert studie- eller hjemmestation og hjælper dig med at nå dine studiemål. Det største problem, som folk støder på, er at hvis de optager i et studie, der allerede har en forstærker, bliver DeepMind 12 ikke brugt, hvilket er den største ulempe ved denne model. Så hvis du leder efter noget at bruge under optagelse i dit hjemme-setup, er denne maskine bestemt værd at undersøge!

  Vælg den rigtige synthesizer første gang

  At købe en synthesizer kan sammenlignes med at købe en bil. En bil har mange forskellige funktioner og anvendelser, så der er ikke én, der fungerer for enhver person. Her kan du blive klogere på hvad man skal overveje, når man køber en synthesizer, og hvordan man holder på budgettet.

  Moog Matriarch forfra

  Sådan vælger du den rigtige synthesizer

  Step 1 : Overvej dit budget
  Det er vigtigt at du har overblik over din økonomi og ikke køber en synthesizer der gør at du skal gå fra hus og hjem.
  Step 2 : Overvej dit ambitionsniveau
  Har du tanker om at være den største stjerne i hele verden og bruger du alt din tid i studiet, så er det måske en god idé at give den lidt ekstra gas på udstyret. Hvis det gør dig glad at have en god synthesizer, så gå en størrelse op. Det kan også på sigt være en god økonomisk investering, fordi du så ikke ligeså hurtigt vokser ud af den.
  Step 3 : Bang for the buck eller mærkevare
  Der er mange ekstremt dyre udgaver, men Behringer har faktisk lavet nogle rigtige gode synthesizers til en fornuftig pris. Er du derfor ikke et mærkevaredyr, så synes jeg du burde gå efter en Behringer. Kan du derimod godt lide et bestemt brand, så skal jeg ikke stoppe dig i at gå den vej istedet.

  Ofte stillede spørgsmål

  Vi har samlet de mest spurgte spørgsmål omkring Synthesizers her. Hvis der er nogle spørgsmål der mangler, så stil dem i kommentarfeltet nederst.

  En synthesizer er et elektronisk musikinstrument, der bruger analoge kredsløb til at styre lydproduktion. Det konverterer et kontinuerligt spændingsområde eller bølger, som normalt føres af en eller flere oscillatorer, til hørbare lydbølger i realtid. Da det har sin oprindelse i akustiske instrumenter som klaver og violin, bruger synthesizere et keyboard til at indtaste toner og udløse lyde. Et særpræg ved de fleste moderne synthesizere er brugen af digital teknologi til at skabe en analog lyd fra digitale prøver og bølgeformer gemt på hukommelseschips eller sequencer-moduler.

  Der er efterhånden mange brands der laver synthesizers. Her kan man nævne Moog, Kort, Roland og Yamaha som værende nogle af de førende, men Behringer er kommet godt efter med billigere modeller.

  Det er 100% et præferencespørgsmål når det kommer til synthesizers.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse