AKG K271 MKII

Anmeldelse: AKG K271 MKII

Findes ikke til salg

Vi anbefaler i stedet disse Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm.


Lukket studiehovedtelefon, også velegnet i miljøer med meget baggrundsstøj.

AKG´s hovedtelefoner har i årevis været førende i studiemiljøer verden over. Med MK II rafineres deres studieserie, der er kendetegnet ved et let design og rigtig god siddekomfort. Deres solide konstruktion og nuancerede lydgengivelse gør dem til et par ægte “studiebøffer”. K271 er en oplagt hovedtelefon i studiet, til kritisk stereo-lytning, men også meget velegnet i miljøer med meget baggrundsstøj: DJ´s, broadcast og “åbne” studio-sessions. En integreret afbrydermekanisme sikrer, at der kun gengives lyd, når hovedtelefonen er på. Tages den af afbrydes signalet automatisk, og dermed begrænses muligheden for feedback-sløjfer. Leveres med både læder og velour ørepuder.

Specifikationer AKG K271 MKII

  • Lukket  dynamisk hovedtelefon
  • Frekvensgang: 16 Hz – 28kHz
  • Impedans: 55 Ohm
  • Følsomhed: 91 dB/mW, 104 dB/V
  • Maks. indgangseffekt: 200mW
  • Aftageligt kabel med 1/8″ minijack stik
  • 1/4 ” jack-adapter medfølger
  • Vægt: 240 g
  • Læder og velour ørepuder medfølger.

Bruger kun AKG

Mine gode gamle AKG K240 var efter 17 års intens brug ifm. elektronisk musikproduktion blevet lidt træt i koderne, så jeg har (naturligvis) købt et par nye K240 MK II, for at blive i den “åbne” kategori. Til hifi-lytning derhjemme har jeg allerede et par K701 med 5 år på bagen, som er helt og aldeles forrygende (og ualmindeligt “åbne”), men jeg savnede at prøve nogle “lukkede”, og her var AKG igen for mig det oplagte valg, hvis pris/performance skal hænge okay sammen. K271 MKII er komfortable at have på i lang tid og lyder helt fantastisk. Og de er vitterlig “lukkede”, for jeg hører intet omkring mig, når jeg har dem på, og kan blive i min “boble” og fokusere på detaljerne. Jeg er kort og godt dedikeret AKG fan og giver K271 MK II mine bedste anbefalinger.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale AKG K271 MKII.


Det helt rigtige første valg!

Efter i mange år at have trasket igennem topmodeller fra Senheiser, Grado, Beyer etc. fik jeg den gode ide en dag for 8 år siden at prøvekøre AKG K271 MKII.
Det der var mest fremtrædende – naturligvis ud over den præcise lydgengivelse – var hvor behageligt diskant og øvre mellemtone gengives! Hér er den anmassende og til tider digitale top helt væk – og hvor var det en lettelse!
Jeg har sidenhen brugt dem som standard ved al indspilning, og bruger så Grado til at nærlytte alt over 2 Khz for reference til mastering etc. – men Grado kan jeg ikke holde ud at lytte alt for længe til heller selv om de er i en klasse helt for sig selv naturligvis!
Jeg bruger også AKG K271 MKII. til gaming mm. og bliver som sagt aldig træt af at have dem på!Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale AKG K271 MKII.


Fantastiske til prisen!

Har efterhånden været igennem en del ørebøffer og bruger dem primært med mit arbejde som bla. klipper på musik video’s, film, koncert film mm. Men også til at lytte (meget) musik i alle genre og films i de sene nattetimer.

Man skal lige lige vænne sig til den meget neutrale lyd de giver (især efter mit sidste sæt, Beyerdynamic DT-990 Pro, (som jeg har også har været igennem 2 af) emmer lidt mere af bas især og måske mere “varm” i lyden generalt (synes jeg) men også at gå fra åbne til lukkede er en spas fornemmelse man også skal vænne sig til (noget jeg troede aldrig ville ske for mig da jeg altid har fortrukket åbne) men efter et par måneder’s brug med disse AKG kan jeg kun varmt anbefale dem og man får rigtig meget for pengene tilmed, ikke kun mere detalje i lydbilledet men det at man kan vælge hvilket slags stof til puderne og sådan kan skifte kablet ud med lang eller kortere er extra bonus.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Annonce

Skabelon til fremtidsfuldmagt

Med en fremtidsfuldmagt har du selv indflydelse på, hvem der skal varetage dine personlige og økonomiske interesser, hvis du skulle havne i en situation, hvor

mikrofon
Mikrofoner

Mikrofoner – De bedste i test

Hvis du elsker at spille musik og leder efter en god måde at forstærke det på, uden at gå på kompromis med lyden at dit