Anmeldelse: Røde NT2A-BOX mikrofonsæt med popfilter, ophæng og kabel

0
631
Røde NT2A-BOX mikrofonsæt med popfilter, ophæng og kabel

Komplet mikrofon indspilnings pakke til bl.a. hjemmestudiet, inkl. gratis DVD med tips og teknikker til at hjælpe NT2-A ejere med at få mest muligt ud af deres nye mikrofon.

Røde NT2-A er en studiemikrofon af meget høj kvalitet med forskellige karakteristikker. Stor 1″ dobbeltkapsel med guldbelagt membran. Low-noise, transformerløs elektronik. Tre opfangelsesmønstre: Kugle, nyre og ottetal. Valgbar high-pass switch, 3-trins attenuator, guldbelagte stik, funktioner der giver fleksibilitet og mulighed for større kreativitet i studieoptagelserne.  NT2-A mikrofon indspilnings pakken består af, deluxe shockmount SM6 med integreret popfilter, 6-meter XLR-mikrofonkabel, taske og gratis dvd med tips og studieteknikker af producer John Merchant.

Specifikationer – RØDE NT2A

  • Vokal og instrumentmikrofon
  • 1″ guldbelagt membran
  • Kugle, nyre samt 8-tal karakteristik
  • Inkl. deluxe shockmount SM6 samt opbevaringsetui
  • 6 meter XLR kabel

Anmeldelser:

Meget fin mikrofon!

Røde NT2-A er en rigtig fin mikrofon til begynderen, såvel som den øvede producer, der vil have lidt mikrofoner at vælge i mellem. Til prisen er lydkvaliteten helt i top. Det er en meget præcis og akkurat gengivelse af, hvad der kommer ind i mikrofonen. Vi har prøvet den til akustisk guitar, vokal, cajon, og da vi har to af dem, også som overheads til trommesættet.

+ den har tre opfangelsesmønstre: Kugle (omni), nyre (cardiod) og ottetal (bi). Valgbar high-pass switch og 3-trins attenuator (0, -5, -10 DB).


Røde NT2-A

Lidt langsom levering ,- men det kan ha noget med weekend og postvæsenet at gøre ..
Varen er perfekt.
Den er testet og vi er meget tilfredse.


udmærket

ja så fik jeg mit kit hjem og det virker udmærket der sku nok ha stået lidt mere om det på hjemmesiden
og jeg fik en dvd med som desværde ikke virket .
men jeg vil ikke sige at den er til nybegynder da der er en masse ting som man skal lære og en masse knapper PÅ micen som man skal lære hvad er til og hvad de gør
men ellers en god mic men kan dog ikke tåle at man råber eller synger højt i den og det pop filter jeg fik med er meget let vis man kan sige det sådan ellers en OK mic men den tager tid og lære og kende i sær da jeg ikke kan se dvd. men jeg tror vis man kender NT2-A Studio Solution Kit. eller lære det og kende tror jeg det er en meget god mic

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her