4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

KRK RP 5 G3 Black

Anmeldelse: KRK RP 5 G3 Black

G3 højttaleren er udgået og erstattet af RP10 fra KRK som vi i stedet anbefaler dig at købe som erstatning for den gamle model.

Aktiv 2-vejs studiemonitor med 5″ woofer og 1″ diskantenhed. Pris pr. stk.

KRK Rokit RP5 G3 er 3. generation af denne populære monitor-serie fra KRK Systems, der er en af ​​verdens mest respekterede producenter af studiehøjttalere til referencebrug. På deres “state of the art” fabrik i USA skaber KRK’s ingenører studiemonitors, der leverer en naturlig og afbalanceret gengivelse med lav forvrængning og et klart, defineret lydbillede. KRK studiemonitorer har længe været førstevalget blandt lydteknikere og musikere verden over, så uanset din musikalske stil, genre eller særlige behov, så kan KRK Rokits levere.

KRK Rokit RP5 G3 giver professionel ydeevne og præcision til optagelse, mixning, mastering og afspilning. Systemet består af en 1″ soft dome diskant og 5″ glas-Aramid komposit basenhed. KRK Rokit RP5 G3 leverer høje frekvenser op til 35 kHz, udtalt klarhed og udvidet basrespons. Den indbyggede dobbeltkanals-klasse A / B-forstærker leverer op til 106 dB. Og på tredjegenerations-modellen er der lagt ekstra vægt på at sikre en bedre lydgengivelse i lyttepositionen. Den frontplacerede basport reducerer den faseforvrængning, der i visse tilfælde kan opstå, når lydbølger rammer og reflekterer fra en væg bagved højttaleren. Flere indgangsforbindelser sikrer, at KRK ROKIT RP5 G3 let kan integreres i enhver systemkonfiguration.

KRK Rokit RP5 G3 passer perfekt til hjemmestudiet og det lidt mindre mixrum. Som en af ​​de mest anvendte studiomonitorer i verden, er KRK ROKIT’s en værdifuld og kompakt løsning til at sikre et godt mix.


Specifikationer KRK RP 5 G3

  • 5″ glass aramid composite woofer
  • 1″ neodymium soft dome tweeter
  • Indgange: XLR (3-pin), phono og jack – 10k ohm, balanceret/ubalanceret
  • Forstærker: LF 30 watt; HF 20 watt
  • Frekvensgang: 55 Hz – 30 kHz (-3dB)
  • Frekvensgang: 45 Hz – 35 kHz (-10dB)
  • Automute funktion
  • Mål: 28,4 x 18,8 x 24,6 cm
  • Vægt: 5.9 kg

Anmeldelse:

Det ikke størrelsen det kommer and på

De nye krk rokit powered 5 g3 er uden skruer på fronten, men stadig med den gule basenhed, nu med regulering af bassen hvis højtalerne skal stå et sted med meget bas, 20 istedet for 15 watt til diskanten, når højtaleren ikke for noget signalt slukker den efter ca 30 min og der går lige et stykke tid før der er lyd igen.


De kan stadig spille højt og egner sig derfor pga størrelsen til små rum og tenneager eller bare dem der vil have nogen vellydende computer,multimedia højtaler med power, i et rum med begrænset plads.

Bassen er tydelig og kan dæmpes eller fremhæves så frem det ønskes, neutral mellemtone der ikke føles agressiv ved høj lydstyrke, neutral top som jeg ikke føler behov for at dæmpe eller fremhæve.

Rimelig pris,god bund,behalig lyd og de kan spille højt

Er de bedre end g2 versionen? Ja det synes jeg.

Jeg vil anbefale dem som gode computer,multimedia,
allround højtaler, mere end jeg vil anbefale dem som studio monitor.

Vil du have nogen studio monitor til mixning vil jeg anbefale Yamaha hs serien, til alt andet kan jeg helt klart anbefale krk rokit powered 5 g3 som også har lidt mere bund end Yamaha hs serienKort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale KRK RP 5 G3 Black

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Neumann KH 120 A
Studie

Anmeldelse: Neumann KH 120 A

High-End near-field monitor med 5.25” bas og 1″ tweeter. 50 + 50 Watt. Pris pr. stk. Neumann er garant for vellyd i særklasse, det ved

Samson Go-Mic USB
Mikrofoner

Anmeldelse: Samson Go-Mic USB

USB multimedia-kondensatormikrofon til nem montering på den bærbare. Optagelse og redigering har aldrig været nemmere. Nu er det mikrofonen op på computeren, og stikket i.

Lyd mixer
Lyd udstyr

Bedste mixere i test

Pladespilleren er tilbage som et moderne element i musikkens univers. Det betyder der er kommet en masse nye modeller på markedet. Vi har kogt en