line 6 helix

Anmeldelse: Line 6 Helix


Guitar multieffekt i pedalform med 45 forstærkere, 30 kabinetter, 16 mikrofoner og 70 effekter.

Helix repræsenterer et stort skridt frem hvad angår bearbejdet guitarlyd, og en ny måde at tilnærme sig guitarister og deres individuelle forhold til teknik. Hver hard- og softwarekomponent er optimalt designet, og arbejder sammen for præcist at genskabe den dynamiske følelse af rørforstærkere og klassiske effektpedaler. HX-modellerings motoren benytter sig af dobbelt DSP-regulering for at yde et højere niveau af realisme end tidlige opnåeligt. Resultatet er en helt ny spilleoplevelse.

Line 6 har brugt over 20 år på at udvikle modelleringsteknologi og med Helix har man skabt en platform som bygger på denne viden.

Med 12 berøringssensitive fodomskiftere, hver med sin egen flerfarvede LED-ring og grafisk display, sammen med en stor LCD-farveskærm og revolutionerende “handsfree” redigeringsmodus, sætter Helix en ny standard for håndtering af en stor mængde DSP.

HX kabinetter

Ikke bare giver de nye HX Hybrid-kabinetter en opløsning på 2048-point Impulse Response ved lavere DSP-brug, de giver også en betydelig mere præcis respons i det lave register end tidligere muligt da nærhedseffekten af mikrofonen er optaget på 12 forskellige afstande. Med Helix kan man indlæse tilpassede impulssvar, så indstillinger kan tilpasses yderligere.

Komponentmodulering

Hver del i alle forstærker kredsløb har mål og specifikationer som kan spores tilbage til originalen, sådan at hver model reagerer og samarbejder nøjagtigt som den ægte vare. Dette niveau af dynamisk rigdom strækker sig helt ind i strømforsyningen, separate rør og kontrol over B+ spændinger. Med alle disse elementer får du en klassisk kompression på visse forstærkere og en kraftig punch på andre.

Intelligent brugerflade

Med berøringssensitive fodafbrydere kan du vælge en effektblok eller andet for redigering med kun en helt enkel berøring. Den store LCD-skærm giver en kontrol man normalt kun forventer i eksterne redigeringsprogrammer og farvede LED-ringe gør det muligt at tolke hver pedals funktion med kun et øjekast.

Pedal Edit Mode

Helix er udviklet til at guitarister kan samarbejde med teknologi på en mere intuitiv måde for lettere at kunne skabe lyde. Man behøver ikke stoppe med at spille for at justere/tweake en lyd. Med Pedal Edit Mode kan du redigere forstærkere eller effektparametre med foden: vælg den effektblok du vil justere og alle aktuelle parametre bliver synlige på fodpedalerne.

Specifikationer

  • Dobbelt DSP-Powered HX modelleringsmotorer
  • 45 forstærkere, 30 kabinetter, 16 mikrofoner og 70 effekter
  • 6.2″ LCD-skærm
  • 12 berøringssensitive fodomskiftere
  • Op til 3 expression pedaler, CV/Expression ud, External Amp Switching og Deep MIDI-kontrol
  • Omfattende I/O for integration med dit øvrige rig – 10 indgange/12 udgange (Inkl. fire FX Loops) Plus 8-Ind/8-ud USB lydkort
  • AES/EBU, S/PDIF og Variax VDI

Anmeldelse:

fantastisk maskine!

Super sprød autentisk lyd og der er intet konkurrerende mærke der er ligeså let og intuitiv at benytte!

Jeg bruger den live direkte i mixeren, med en seprat udgang til en lille full-range stage-monitor der så er min “scene-combo” for at give mig fornemmelsen af at have min lyd tæt på, men i princippet kunne jeg nøjes med min guitar i alm monitor

– Den lyder simpelthen fantastisk virkelighedstro! Og hvis man ikke er tilfreds med Line6’s egne kabinetter, kan man bare uploade 3.parts IR til den (f.eks. Ownhammer)

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Line 6 HELIX

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

IK Multimedia iRig HD-2
Lydkort

Anmeldelse: IK Multimedia iRig HD-2

Transportabelt guitar lydkort til din iPhone, iPod touch, iPad eller Mac plus Samsung Professional Audio kompatible Android enheder. iRig 2 byder på overlegen lydkvalitet med

Ibanez JSM10 Vintage
Guitar

Anmeldelse: Ibanez JSM10 Vintage

John Scofield signatur model med ibenholt gribebræt, Super 58 Custom pickupper og krop i flammet ahorn. Inkl case. John Scofield har igennem hele hans omfattende