4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Adam A7X

Anmeldelse: Adam A7X

To vejs studiomonitor med 7″ woofer og X-ART tweeter. 100W/150W forstærkere. Stk. pris.

ADAM har efterhånden været på forkant med monitorteknologi i en længere årrække. Den tyske højttalerproducent,  revolutionerede monitormarkedet med deres studio-monitors. Den eksklusive bånddiskant med den særlige X-ART” (eXtended Frequency Range), teknologi gør disse monitors meget  præcise og behagelige at arbejde i længere tid af gangen. AX-serien afløser A-serien med bl.a. X-ART diskant, nye basenheder med større svingspole og kulfibermateriale plus større forstærkere. Tæt på ADAMs 10 års jubilæum introduceres det næste kvantespring i gengivelse af lineær lyd. X´et dækker over mange nyskabelser:

X-ART DISKANTEN
Den nye ART-dsikant, kaldet “X-ART” (eXtended Frequency Range), er en videreudvikling af den efterhånden legendariske ART-diskant. I stedet for at stille sig tilfreds med en allerede overlegen teknologi, har ADAM fortsat forskningen udi space-age materialer og produktionsmetoder, og resultatet er intet mindre end overvældende.

Det er lykkedes ADAM at forbedre den overordnede performance med hele 4 dB, ligesom max SPL (Sound Pressure Level) er forbedret med 3 dB. I praksis betyder det, at X-ART diskanten kan tåle dobbet så højt lydtryk som sin forgænger. Samtidig er frekvensresponsen kraftigt forbedret, således at X-ART diskanten kan gengive materiale lineært helt op til over 50.000 Hz.

Alle basenheder og forstærkere i AX-serien er også blevet konstrueret fra bunden. Basenhederne har fået større svingspole, og forstærkerne har fået dobbelt så meget kraft, hvilket resulterer i højere volume og mere lineær respons ved højere lydtryk. Alle kabinetter har fået 2 basporte.

Highlights Adam A7X

  • Nearfield monitor
  • X-ART diskantenhed
  • 7″ kulfiber basenhed
  • 100W/150W forstærkere
  • Pris pr. stk.

God kvalitet til en rimelig pris.

Super lækre monitors til dit studie! De spiller kanon rent (neutralt) og bas er der nok af hvis man lærer at håndtere disse højtalere, MEN når nu det er sagt så er de efter min erfaring ikke specielt gode til at opfange meget dybe frekvenser såsom 40Hz og ned. Ja man kan godt høre der er en dyb bas, men jeg finder det besværligt at mikse en subwoofer bas på de her monitors! Det kan også bare være mig som ikke er dygtig nok endnu, men min hørelse lyver ikke for mig!

Hvis du vil have et sæt monitors med en ren lyd så vælg disse, men hvis du er mere efter den bas tunge ende, så gå efter et sæt Genelecs, da de efter min mening har en blødere og dybere bas frekvens end de her ADAM A7X.

Men som altid er det en god ide at spørge butikken om du har mulighed for at lytte til dem.


Fantastisk monitor.

Har haft dem i et år nu og jeg er fuldt tilfreds. Vil måske tilkøbe en Adam Sub 7 Pro for at lidt mere power i bunden til trance/prog. house.

Link til musik-video er mixet på dem.Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale ADAM A7X

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Gibson Hummingbird 2019 western-guitar vintage cherry sunburst
Guitar

Anmeldelse: Gibson Hummingbird 2019 western-guitar vintage

Akustisk/elektrisk dreadnought westernguitar fra Gibson Montana med massivt Sitka-grandæk, massiv mahognikrop, mahognihals med rosentræsgribebræt og aktivt LR Baggs-pickupsystem med lydhuls volumekontrol. Inkl. guitar-kasse. Én af

Boss VE-20
PA tilbehør

Anmeldelse: Boss VE-20

Twin pedal processor med særligt tilpassede vokal-effekter, heriblandt Harmony, Double-Track, Dynamics, Reverb, Delay og mange flere. VE-20 er helt fra bunden tilpasset sangere, og indeholder