Bedste forstærkere i test

Sætter du pris på at høre musik i fremragende kvalitet, så er det ikke nok kun at have gode højtalere. Du skal også købe en god forstærker! Læs indlægget igennem og lad dig inspirere af udvalgte muligheder.

Alle testede forstærkere

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Testvinder

  t.amp E4-250

  Vores vurdering:
  5/5
  Bruger vurdering:
  4.7/5

  Produktbeskrivelse

  En rigtig god forstærker er t.amp E4-250. Med den her forstærker vil du virkelig kunne nyde musk til dets fulde potentiale. T.amp E4-250 er en kvalitetsforstærker, vi anbefaler den kraftigt. Denne bærbare forstærker er praktisk, fordi den leveres med sin egen indbyggede 9v batteripakke, så du kan være på farten uden at bekymre dig om batterier eller ledninger. T.amp E4-250 leveres også med en ekstra input, så du kan slutte din iPod eller en hvilken som helst anden MP3-afspiller til den og lytte til alle de bedste bangers.

  Denne forstærker er en klasse-D forstærker, hvilket betyder at den udsender 250 watt pr. Kanal. Det har også 2 kanaler, hvilket betyder, at der er mere end nok strøm til de fleste 2-kanalopsætninger. Forstærkeren er virkelig alsidig, fordi den giver dig mulighed for at skræddersy lydniveauet for enhver højttaler i et fler-kanalssystem. T.amp E4-250 er kompatibel med alle højttalere fra Infinity, Polk Audio og Boston Acoustics. Du kan justere den til dine højttalere for ikke at overbelaste dem, når du afspiller høj musik.

  Vi anbefaler t.amp E4-250 til

  Vi anbefaler t.amp E4-250 til alle musikelskere. Forstærkeren kan alt, hvad du har brug for, og meget mere! Du kan dele din musik med alle i din familie, og den tager ikke meget plads i rummet. Vi opfordrer dig meget til at prøve t.amp E4-250! Du vil helt sikkert være meget tilfreds med denne forstærker!

  Fordele

  Ulemper

  Køb t.amp E4-250 her

  Se t.amp E4-250 i aktion

  Konklusion

  Hvis man skal sammenfatte en konklusion for t.amp E4-250, så er det en fremragende forstærker, og den vil helt sikkert gøre enhver, der køber den glad. Den kan håndtere alt, hvad du kaster på det uden at skulle bekymre dig om dårligere lydkvalitet. Det er en fremragende forstærker med en lang række applikationer, uanset om du bruger denne forstærker sammen med dit primære lydsystem til hjemmet eller som forstærker til fester. Vi anbefaler bestemt t.amp E4-250.

  Den lille

  t.racks DSP 4x4 Mini Amp

  Vores vurdering:
  3.7/5
  Bruger vurdering:
  4/5

  Produktbeskrivelse

  En anden meget god forstærker er t.racks DSP 4×4 Mini Amp. Forstærkeren kan holde strøm til 4 højttalere og har tre forskellige tilstande: Stereo, Mono og Tri-Amp. Det helt væsentlige er at den producerer lyd, der uafhængigt kommer fra alle fire højttalere. Det giver dig mulighed for at tilpasse din lyd, ligesom du ønsker.

  T.racks DSP 4×4 Mini Amp har også en indbygget begrænsninger, så dine højttalere ikke bliver overbelastet med for meget tryk eller høje lydstyrkeniveauer, der kan skade dem i det lange løb. Generelt har den en fantastisk lydgengivelse og en stærk, klar bas. Det er også ret billigt og kan købes online for lige omkring 2.000 kr.

  Det eneste potentielle problem med denne forstærker er, at størrelsen gør den lidt voluminøs, men hvis du planlægger at bruge den til fester eller i andre områder, der har masser af plads omkring sig, bør dette ikke være noget problem.

  Vi anbefaler t.racks DSP 4x4 Mini Amp til

  Vi anbefaler t.racks DSP 4×4 Mini Amp til alle, der er på udkig efter en fantastisk forstærker, der har en bred vifte af tilpasningsmuligheder. Prisen er også meget god, især i betragtning af den kvalitet, du får ud af den.

  Fordele

  Ulemper

  Køb t.racks DSP 4x4 Mini Amp her

  Se t.racks DSP 4x4 Mini Amp i aktion

  Konklusion

  Afslutningsvis er t.racks DSP 4×4 Mini Amp fantastisk til dem, der leder efter en forstærker, der kan levere en lang række fede funktioner og stadig give en god lyd. T.racks DSP 4×4 Mini Amp er en fantastisk forstærker at eje!

  All rounder

  Crown XLi 3500

  Vores vurdering:
  4.5/5
  Bruger vurdering:
  4.5/5

  Produktbeskrivelse

  En rigtig god forstærker er Crown XLi 3500. Dette er en kraftfuld forstærker, der har et brugervenligt kontrolpanel, en høj effekt og brugervenlige at kontroller.

  Den leveres også med en 2-bånds EQ med parametrisk subwoofer EQ og Alert Sense-funktionen. Hvis du er lidt usikker på hvad det gør, så er det egentligt bare at fortælle dig, når forstærkerens temperatur er steget over det normale niveau, så du kan tage komme en ildebrand i forkøbet.

  Mere specifikt leverer XLi 3500 – som forventet – enestående lydydelse med sin lave forvrængning og høje SPL-kapacitet. En anden god ting ved denne forstærker er, at den let kan tilsluttes til flere højttalere gennem XLR-indgangene.

  En virkelig undervurderet funktion ved den her type forstærker er at den har en cab-simulator switch. Det betyder, at du næsten får den samme slags akustik (tone og EQ) som med en egentlig guitar.

  Vi anbefaler Crown XLi 3500 til

  Vi anbefaler Crown XLi 3500 til guitarister, der er på udkig efter en forstærker i topklasse. Hvis det er noget for dig, skal du ikke tøve med at prøve den af. Du kommer uden tvivl til at kunne høre forskel på lyden med og uden forstærkeren!

  Fordele

  Ulemper

  Køb Crown XLi 3500 her

  Se Crown XLi 3500 i aktion

  Konklusion

  Hvis man skal sammenfatte en konklusion, så er Crown XLi 3500 en god forstærker til nogen, der ønsker at skabe den ultimative lyd eller bare gerne vil udvide deres lydsystem. Det er en brugervenlig forstærker med mange nyttige funktioner for pengene.

  Crown XLi 3500 har længe været en af ​​de bedste forstærkere til sin pris.

  Den billige

  t.amp E-400

  Vores vurdering:
  3.5/5
  Bruger vurdering:
  4/5

  Produktbeskrivelse

  Den mest solgte forstærker er t.amp E-400. Det der gør den så god er at den har et væld af funktioner. En af de mest bemærkelsesværdige funktioner er dens højttaler- og hovedtelefon-portal, som normalt ikke findes ved forstærkere i samme prisklasse. Denne forstærker er også udstyret med en USB-indgang, så du også kan bruge den til at oplade din smartphone. T.amp E-400 forstærkeren er en god mulighed for folk, der ønsker at komme ind i musikverdenen uden at skulle bruge for mange penge på netop det.

  Udover at den oplagt kan bruges til hjemmebrug, kan t.amp E-400 også bruges til udendørs fester. Styrken er med sikkerhed nok til at fylde et stort rum med musik eller afspille musik uden for hjemmet.

  T.amp E-400 forstærkeren giver en klar lydkvalitet. Det sikrer også en ganske kraftig bas og skarpe diskantoner. Forstærkerens RCA-lydudgangsstik gør det nemt at slutte det til et lydsystem eller højttalere, da det også giver dig mulighed for at ændre i bas- og diskantfrekvensen i din musik.

  Vi anbefaler t.amp E-400 til

  Vi anbefaler t.amp E-400 til folk, der ønsker at foretage en lille investering i deres musiksystem uden at bruge mange penge. Forstærkeren er et godt valg for folk, der elsker at lytte til musik, da det giver dem mulighed for at nyde deres yndlingssange i mange år fremover og i meget bedre kvalitet end de har gjort før.

  Fordele

  Ulemper

  Køb t.amp E-400 her

  Se t.amp E-400 i aktion

  Konklusion

  Hvis man skal lave en konklusion, så er det en okay forstærker. Den har en anstændig basrespons. Det er ikke godt at afspille musik med høj lydstyrke på grund af enhedens maksimale effekt. Derudover, så er den helt store fordel prisen, hvor den indtager førstepladsen som den billigste forstærker hos det anerkendte brand Thomann.

  Jokeren

  Benchmark AHB2 Black

  Vores vurdering:
  5/5
  Bruger vurdering:
  5/5

  Produktbeskrivelse

  Den bedste forstærker på markedet er Benchmark AHB2 Black. Det er en usædvanlig god forstærker, fordi den har et fremragende gulv med lav støj på -109db. Det er også en monoforstærker. Dette betyder, at den kan bruges til en kanal, der er afbalanceret eller ubalanceret. AHB2 Black har en frekvensrespons på 20Hz-20kHz og den vejer i omegnen af 6 kg.

  Det er en meget let forstærker at køre. Jeg kørte den med min subwoofer med ca. 80 watt. Benchmark AHB2 Black har et enkelt par forgyldte RCA-indgange (dobbelt mono). Det bruger også et strømkabel, der følger med.

  Vi anbefaler Benchmark AHB2 Black til

  Benchmark AHB2 Black er et fremragende stykke udstyr, og jeg kan absolut anbefale det til alle, der er på udkig efter en fremragende forstærker trods sin dyre pris.

  Fordele

  Ulemper

  Køb Benchmark AHB2 Black her

  Se Benchmark AHB2 Black i aktion

  Konklusion

  Afslutningsvis er Benchmark AHB2 Black en enestående forstærker. Det tilbyder en meget høj ydeevne til sin pris. Den charmerende signatur på forsiden vil pryde et hvert studie eller rum, og så kommer den endda med en fremragende lydkvalitet.

  Højtalere til at bruge forstærker til

  Hvad er en forstærker uden højtalere? Ingenting! Derfor får du tre hurtige højtalere, der kan være relevante at købe sammen med en eventuel ny forstærker.

  Hvad gør en forstærker?

  En forstærker kan bruges, når man spiller på forskellige instrumenter. Det den gør er, at den øger lydstyrken på en lyd. For eksempel, når du spiller på en guitar, vil forstærkeren gøre lyden højere og mere klar. Men forstærkeren gør ikke bare lyden høj. Det kan også bruges til at forme lyden. Når man former lyden, vil sige at man ændrer dens klang (hvilket forklarer, hvorfor det kan bruges til at spille forskellige instrumenter, eller hvis du vil spille et instrument, der ikke er dit standardinstrument). Forstærkeren kan også bruges i et studie, da det hjælper med at samle alle lyde sammen, så de bliver en enkelt lyd. På den måde bruges forstærkeren som en slags ‘mixer’.

  Umiddelbart kan det virke svært at bruge, men det er faktisk ret simpelt. Den har kun tre drejeknapper: forstærkning, bas og diskant. Når du spiller dit instrument med forstærkeren, skal du indstille disse tre drejeknapper, så de matcher den lyd, du vil lave, og derefter tænde kontakten på bagsiden af ​​den. Men det er klart – alt i verden kræver øvelse, og du vil med sikkerhed ikke ramme den perfekte tone i første forsøg. MEN øvelse gør mester. 

  En anden grund til at købe en forstærker er backline. Nogle kunstnere bruger en forstærker til at lave en backuplyd, mens de spiller, så hvis de laver en fejl, vil backuplyden være der. Det kaldes backline.

  Og bare rolig – Man skal ikke være en professionel musiker for at bruge en forstærker! Du kan købe en forstærker og spille den som en hobby med dine venner. Det er virkelig sjovt!

  Hvad betyder hertz i forbindelse med musik og forstærkere?

  Som nævnt ovenfor, så taler man ofte om hertz når man snakker om en forstærker eller instrument. Derfor kan det være rart at være helt sikker på, hvad hertz egentligt betyder.

  Når man spiller musik eller bruger en forstærker, taler folk ofte om hertz. Men hvad er præcis, at hertz bruges til at måle? Hertz er måleenheden for frekvens. Mere specifikt bruges det til at måle, hvor mange komplette cyklusser pr. sekund en periodisk bølge gennemfører. For at evaluere frekvensen i hertz skal man tælle antallet af cyklusser fra en top eller bund til den næste. 

  Med andre ord, lyt til en sinusbølge i en hel periode, og tæl antallet af toppe (eller bunde), der opstår i den periode. Optællingen eller frekvens udtrykkes som en hertz-værdi.

  Er det godt at bruge en høj frekvens med hensyn til hertz? Hvad gør de for lydkvaliteten? Normalt kan det menneskelige øre kun høre frekvenser i et område på ~ 20-20.000 Hz. Så hvis du sigter mod “høje” frekvenser, så er den bedste måde at gøre det på at sigte mod høje Hz-værdier. Årsagen til dette er, at man ofte siger, at hvad du hører, er hvad du får. For eksempel, hvis du sigter mod højere bastoner og spiller 100Hz ved 1 amp (100 watt), vil du være i stand til at nå dette mål. Men afhængigt af din opsætning (højttalere og rum) skal du være opmærksom på, at bassen kan være højere end 100Hz på grund af selv rumakustikken eller andre eksterne faktorer.

  Det er her en forstærker er praktisk. Med en forstærker kan du manuelt ændre lydstyrken for en lav frekvens, og så den kan høres med den samme lydstyrke, som den blev indstillet til, når den blev indstillet en høj frekvens.

  Er det godt at købe en dyr forstærker?

  Hvis du er på udkig efter en ny forstærker, er det fristende at bare gå med den billigste, du kan finde. Når alt kommer til alt, ligner en forstærker stort set kun en sort kasse med ledninger og knapper på – så hvad betyder det egentligt, hvor meget det koster? Desværre kan køb af en billig forstærker have alvorlige konsekvenser.

  Forstærkere af høj kvalitet inkluderer ofte funktioner som støjreduktion og kredsløb, der giver mulighed for separate strømforsyningsspændinger. Disse funktioner er implementeret for at sikre, at din forstærker producerer den højest mulige kvalitet. Billige forstærkere kan simpelthen ikke konkurrere med dette.

  Hvis du leder efter en ny forstærker, så ved du sikkert allerede, at det vigtigste, du skal overveje, er størrelsen på forstærkeren. Jo større forstærkeren er, jo flere watt får du, og det kan betyde en bedre ydelse.

  Når du har brug for en forstærker til et lille rum – for eksempel i et kontormiljø – er det vigtigt at købe en forstærker, der ikke er for kraftig. På den måde kan du undgå at irritere resten af ​​dine kolleger med en kraftig forstærker. Man siger desuden generelt, at billige forstærkere er skrøbelige og producerer mere støj end dyrere forstærkere.

  Moderne musik består stort set af komprimerede lydfiler, og disse filer lyder bedst, når de forstærkes med ren styrke. Billige forstærkere genererer ofte utilstrækkelige strømforsyninger, hvilket resulterer i en mere ’mudret’ lyd, der langt fra matcher den originale optagelse.

  Endelig har billige forstærkere en tendens til at gå i stykker langt oftere end forstærkere af høj kvalitet. De helt billige forstærkere er trods alt dem, der bruges i biler, og biler er berygtede for at være hårde på elektronik. Forstærkere af højere kvalitet har ofte indbygget beskyttelse mod elektriske trusler som f.eks. det, og disse forstærkere ender generelt med at overleve langt længere end deres billige konkurrenter.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 1

  Bedømmelse