Bedste stroboskoper i test

For bare 4-5 år siden kunne man ikke få stroboskoper med farver eller LED teknologi. Markedet er gået stærkt og nu kan man endda få stroboskoper der via DMX kan styre enkelte komponenter. Det er svært at få overblikket, men vi har prøvet at koge udvalget ned til de 4 bedste i hver deres kategori. God læselyst.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vinderen: EUROLITE Super strobe stroboskob

  Eurolite LED Super Strobe ABL er et lys, der bruger en kraftfuld LED-chip til at skabe forskellige farver og effekter. Det er blevet bredt rost af forbrugerne for dets design, farvekvalitet og lange batterilevetid. I denne anmeldelse vil vi gennemgå alt, hvad du har brug for at vide om Eurolite LED Super Strobe ABL, så du kan beslutte, om det er det rigtige lys til dig.

  Astro Lighting tilbyder en omfattende serie af professionelle LED-strober designet med fotografernes behov i tankerne. Eurolite LED Super Strobe ABL er designet til både indendørs og udendørs applikationer.

  Lyset betjenes via en drejeknap, der giver dig mulighed for at indstille lysstyrken. Knappen kan justeres fra helt slukket til et meget skarpt lys, som er perfekt til at lyse hele et motiv op under et billede. ABL har også to forudindstillede tilstande: Den ene giver mere en spotlight -effekt og den anden mere en bred lysstråle perfekt til brede applikationer som himmel- og landskabsfotografering.

  Skal jeg vælge RGBW eller klassisk stroboskob?

  RGBW står for red, green, blue white og betyder i sin enkelthed blot at der er farvet lys i stedet for kun hvid.

  rgbw stroboskoplys er en forbedring af det normale stroboskoplys, hvor det udsendte spektrallys er mere naturligt. Det normale stroboskoplys bruger hvide lysdioder med høj intensitet i kombination med et rødt filter og et blåt filter, hvilket kan resultere i en gullig farve.

  Denne form for stroboskoplys har imidlertid ikke den samme effekt som flammende flammer på et bål. Lettere er blevet brugt til at give en jævn stråle af hvid “fakkel” i tusinder af år som det fremgår af kulturer så tidligt som det gamle Egypten. Moderne stroboskoplys er designet med et lignende koncept i tankerne for at skabe en flimrende eller blinkende effekt.

  Denne fremgang er også blevet brugt til at forbedre den sidste generation af stroboskoplys. Forskellen mellem dette og farvefilteret er, at det bruger lysdioder i stedet for glødepærer. Disse nye tendenser har gjort blinklygterne mere overkommelige og sikrere, ikke kun for os, men også for vores miljø.

  RGBW stroboskop

  Burde jeg vælge et LED eller klassisk stroboskob?

  Scene med led strobe

  Du har været i klubber og set DJ’er gøre deres ting, og du er interesseret i at få magten til at styre musikken, men ved ikke, hvilken vej du skal gå. Skal du vælge LED -strobe eller klassisk strobe? Der er mange fordele og ulemper ved hver type DJ, så vi tager et kig på, hvordan de sammenligner, før vi træffer en endelig beslutning.

  Traditionelle Strobes arbejder med roterende spejlskiver, der reflekterer lysstråler gennem en blænde. Da disse arme roterer med høj hastighed, fanger spejlene skiftevis den ene arms refleksion fra naboens stråle, hvilket skaber intermitterende lysudbrud. Med denne metode er der en konstant strøm af blink, der ikke kan ændres ved at justere billedhastigheden.

  I LED -lysdioder blinker og slukker lysene via en konstant streng af elektricitet. Selvom dette kan lyde som en bedre mulighed for DJ’er, har det også sine ulemper. Det største problem med LED er, at blitzens frekvens kan ændres ved at justere deres hastighed, hvilket ikke er muligt med traditionelle stroboskoplys, fordi de arbejder med spejle.

  Deres kompakte størrelse og lette vægt gør LED -strober langt mere bekvemme at have med til arrangementer end deres større analoge modstykker. Som et resultat bliver de stadig mere populære blandt arrangører, der ønsker at tilføje en spændende effekt til deres belysningssystemer uden at have store sæt traditionelle strober slæbt rundt overalt, hvor de går.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse