Bedste LED scannere i test

Vi har samlet overblikket over de bedste LED scannere på markedet lige nu. Ønsker du en nem langtidsholdbar lampe, så er scannere lige noget for dig. God læselyst.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vinderen: Eurolite LED TSL-150 Scan COB

  Eurolites LED TSL-150 Scan COB-anmeldelse giver dig et indvendigt kig på dette produkt. Virksomheden hævder, at LED TSL-150 forsyner 150.000 lumen med et 1800 watt strømforbrug. Det har også en dæmpningsfunktion, der spænder fra 25% til 100%.

  TSL-150 er en af ​​de klareste lamper i sin klasse og tilbyder også lavere strømforbrug for øget lampelevetid. Eurolite var venlig nok til at sende os en testenhed til gennemgang, så fortsæt med at læse, hvis du vil finde ud af, om den lever op til disse høje forventninger!

  For at starte bruger denne lampe et XML U4/U2 bin COB LED -modul, der er klassificeret til 50K timer. COB LED -modulet betyder, at denne enhed er meget effektiv. Det har evnen til at nå 150.000 lumen output på grund af dette. Ved 3500K ville den have en effekt på ca. 57 lm/W (4000K er 69, 2200K er 61, og 2700K er 54).

  Sammen med det højeffektive COB LED-modul har Eurolite også besluttet at bruge en 12V ballast sammen med en 14V forsyningsspænding. En 12V forsyning giver mulighed for op til 90% effektivitet, som du vil se er ganske vigtig for at holde kølelegemer små og lette.

  Denne lampe er faktisk ret let og vejer kun 1590 g.

  Hvad er en LED scanner?

  LED (Light Emitting Diode) lysscannere som dem, vi er ved at gennemgå, bruger LED -lys til at kaste forskellige farverige mønstre på dansegulvet. Scanningen af ​​lysene kan være synkron eller asynkron afhængigt af hvor hurtigt eller langsomt de bevæger sig. Synkrone scannere bruger to synkroniserede LED -lys, og asynkrone scannere bruger mange forskellige farvede lysdioder, der ændrer farvemønstre tilfældigt. Dette giver mulighed for en række forskellige farve- og mønsterkombinationer, der giver dig stor fleksibilitet til at skabe endnu mere iøjnefaldende effekter. En DJ vil typisk bruge en eller flere af disse lysscannere ad gangen til at skabe deres egen unikke og underholdende atmosfære.

  Navngivningen af ​​lysscanneren er lidt underlig. De kaldes “LED -lysscannere”, men de er faktisk en form for LED -projektor. Synkrone scannere bruger to lys, med et fastgjort til rammen og et med en monteringsmekanisme. Når den bevæger sig, projicerer den faste LED billedet bagfra, mens det roterende spejl projicerer det forfra. Ved asynkron scanning kan DJ’er vælge, hvilke lysdioder der skal være tændt til enhver tid ved hjælp af en controller, som ændrer farvemønsteret på alle lysdioder samtidigt.

  Stairville maTrixx SC-100 DMX LED Effect

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse