4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Bedste LED Moving head i test

I dag er LED Moving heads det helt store indenfor diskoteks og koncertbelysning. Med lidt røg, giver de en fantastisk effekt. Efterspørgslen er blevet stor, og det er udbuddet derfor også. Vi har dannet et overblik, så du kan finde den rigtige. Herunder kan du se dem vi anbefaler, om du søger efter spot, beam eller wash hoveder. God læselyst.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vinderen: Stairville MH-x30 LED Spot Moving Head

  Stairville MH-x30 Spot Moving Head er et kraftfuldt, alsidigt punktbevægeligt hoved med panorering og vippebevægelser. Det producerer cirka 3.000 lumen hvidt lys i en attraktiv strålevinkel på 20 grader. Denne armatur har potentiale til at producere det stærkeste enkeltkildelys i sin klasse. LED-bevægelige hoveder er udstyret med fire ekstra store kikkertlamper, der hver indeholder 48 lysdioder (96 i alt) for ekstremt lav varmeudledning, lang levetid og stor pålidelighed, selv ved fuld effekt. Derudover indeholder MH-x30 LED Moving Head et indbygget bevægeligt lys med en 100 mm linse, der fungerer som en kontinuerlig lyskilde til ethvert objekt, du ønsker. Den indbyggede spektrumanalyse og intelligente farveblanding sikrer glatte og farvemættede videobilleder. Stairville MH-x30 LED-bevægeligt hoved gør det muligt for kunstnerne at skabe et imponerende og kraftfuldt billede og levere video i professionel kvalitet.
  Stairville er dedikeret til at producere de bedste bevægelige lys på markedet. Mange af disse fordele kommer fra deres proprietære teknologi, der er blevet grundigt testet og bevist i deres masterlight -enheder til film-, tv- og teaterapplikationer verden over.

  Hvad er et moving head?

  Et bevægeligt hoved er ethvert belysningsarmatur, der er monteret øverst eller nederst på en stang, rør eller anden understøtning, som kan bevæges gennem rummet af en elektrisk motor. Denne almindelige form for lysarmatur består af en lysdiode (LED) eller glødelampe understøttet af en linse eller reflektorsamling. Den indeholder derefter roterende forskellige optikker for at lede lyset ind i det ønskede mønster. Bevægelige hoveder bruges i teater- og tv -lysarmaturer samt i arkitektoniske installationer, hvor enten monteringspladsbegrænsninger gør dem upraktiske, eller hvor cirkulære mønstre er påkrævet. Bevægelige hoveder bruges ofte til at producere spotlights med kontrollerbare strålevinkler til at fremhæve bestemte områder på scenen. Bevægelige hoveder findes mest i underholdningsbelysningens verden, hvor de bruges til koncerter, tv -udsendelser, musicals, bryllupper, danse og andre store begivenheder.

  De leveres med forskellige typer linser for at lede strålen ind i bestemte mønstre. En parabol reflektor vil producere en parallel stråle, der kan give jævn belysning over lange afstande. En elliptisk linse frembringer en stråle med en elliptisk formet plet med blødere kanter end den parallelle stråle. Et Fresnel -objektiv producerer et tæt fokuseret sted med mange lyse hot spots langs kanten af ​​det centrale fokusområde. Fresnel -objektivet er populært, fordi det er mindre arbejde for lysdesigneren at opnå bestemte effekter end at bruge andre linser.

  Stage lights during a rock concert. Entertainment industry

  LED eller klassisk Moving Head?

  LED er en lysemitterende diode. Det er den mest avancerede type lys til sceneproduktioner, der giver overlegen lysstyrke og farver, øjeblikkelig on-and-off, lang levetid, energieffektivitet og sikkerhed. Da lysdioder er kølige at røre ved, kan de bruges sikkert i nærheden af kunstnere eller projektionsoverflader uden risiko for overflade hot spots.

  Klassisk bevægeligt hoved har eksisteret i flere år nu, så det er bevist nok til at være pålideligt til ethvert præstationsbehov. De er stadig nyttige i dag, fordi de producerer et blødere lys, der kan være meget flatterende, hvis du vil have det gamle filmudseende – ikke for lyst, men stadig nok til at se dit ansigt på scenen, hvis du skulle have brug for at tale med et publikum i en showpause.

  Hvad er det?

  Lysdioder producerer lys gennem elektroners bevægelse. Elektriciteten tændes gennem en lille halvlederchip inde i hovedet, og den kører så længe der er strøm. Hvis du slukker, er det slukket for altid. Her er fordelene ved at bruge LED’er:
  – Øjeblikkelig tænd/sluk- ingen opvarmning eller køletid
  – Ubegrænset driftstid – LED -hoveder slukker øjeblikkeligt, når de ikke er i brug for sikkerhed og energibesparelser
  – Perfekt farvetemperatur – fra en kold blå til en varm orange glød – ingen ændring i tone med hvide skrifttyper eller farvede baggrunde, der findes i verden med grøn skærm.

  LED Moving heads der hænger på en bro

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse