Bedste DMX optager i test

Der er mange muligheder indenfor DMX optagere. Ønsker du at automatisere dit lyssetup og gør arbejdet nemt når du spiller, eller skal du lave en fast installation, så er du kommet til det rette sted. Vi har dannet overblikket, så du kan vælge den der passer til dig.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vinderen: Enttec S-Play som DMX optager

  Enttec S-Play er en USB MIDI-controller, der tilbyder et alternativ til det traditionelle tastatur samt controllerens overflade. Det er ikke helt så intuitivt som det kunne være, men det giver en række fordele i forhold til andre controllere.

  Med sit slanke og diskret design kan Enttec S-Play tages med og bruges på enhver computer uden ledninger eller drivere (eller i det mindste mindre end andre controllere). Udstyret med 8 berøringsfølsomme puder og en række andre betjeningselementer har du alt hvad du behøver for at tage dine bærbare produktioner med dig.

  Puderne er ret følsomme og lette at styre. De reagerer godt, men har ikke så meget give, som nogle ville håbe. De tilbyder dog stadig et godt niveau af kontrol over de prøver, der udløses. Derudover er der et pitch-bend-hjul, modulationshjul og “datahjul”, som kan tildeles tre forskellige funktioner afhængigt af hvilket program du kører. Oven i det er der også transportkontroller til computeren, der er nyttige, når du udfører live -sæt eller DJer med Traktor.

  Hvad er en DMX optager?

  Et bevægeligt hoved er ethvert belysningsarmatur, der er monteret øverst eller nederst på en stang, rør eller anden understøtning, som kan bevæges gennem rummet af en elektrisk motor. Denne almindelige form for lysarmatur består af en lysdiode (LED) eller glødelampe understøttet af en linse eller reflektorsamling. Den indeholder derefter roterende forskellige optikker for at lede lyset ind i det ønskede mønster. Bevægelige hoveder bruges i teater- og tv -lysarmaturer samt i arkitektoniske installationer, hvor enten monteringspladsbegrænsninger gør dem upraktiske, eller hvor cirkulære mønstre er påkrævet. Bevægelige hoveder bruges ofte til at producere spotlights med kontrollerbare strålevinkler til at fremhæve bestemte områder på scenen. Bevægelige hoveder findes mest i underholdningsbelysningens verden, hvor de bruges til koncerter, tv -udsendelser, musicals, bryllupper, danse og andre store begivenheder.

  De leveres med forskellige typer linser for at lede strålen ind i bestemte mønstre. En parabol reflektor vil producere en parallel stråle, der kan give jævn belysning over lange afstande. En elliptisk linse frembringer en stråle med en elliptisk formet plet med blødere kanter end den parallelle stråle. Et Fresnel -objektiv producerer et tæt fokuseret sted med mange lyse hot spots langs kanten af ​​det centrale fokusområde. Fresnel -objektivet er populært, fordi det er mindre arbejde for lysdesigneren at opnå bestemte effekter end at bruge andre linser.

  hvordan bruger man en DMX optager

  Hvordan bruger man en DMX recorder?

  Det er en almindelig misforståelse, at en DMX -optager kun bruges til liveshow. Dette kunne ikke være længere fra sandheden. Disse enheder kan findes i optagestudier, teaterbelysningsdesigners værktøjskasser og forskellige andre faciliteter, der skal manipulere lysarmaturer eksternt. Nedenfor er en trinvis vejledning i, hvordan du opsætter en DMX -optager til optagelse.

  Inden du begynder at optage, er det vigtigt at være sikker på, at din DMX -optager modtager gyldige data fra din konsol. Dette kan gøres på to måder: 1) med et testarmatur eller 2) med “test” -knappen på de fleste konsoller.

  1) TEST-armaturer: Du kan optage et forprogrammeret testarmatur for at kontrollere, at DMX-dataene fra din konsol er gyldige og registreres korrekt. Bemærk, at dit testarmatur skal have en gyldig DMX -adressetildeling, da dette også vises på det registrerede output.

  2) Testknapper: Disse knapper på de fleste konsoller giver dig mulighed for at teste DMX -output på din konsol, før du optager. Knappen “test” vil typisk være placeret i nærheden af ​​faderne på en konsol. Du skal blot trykke på og holde knappen “test” nede, mens du tænder din DMX -optager, og se om den reagerer i overensstemmelse hermed. Dette fortæller dig, om dine data er indtastet korrekt i din DMX -optager. Hvis du modtager en fejl, kan du se afsnittet “Foretag ændringer af din konsol” nedenfor.

  Hvis din DMX -optager modtager gyldige data fra din konsol, er du klar til at gå! Hvis ikke, kan du se afsnittet “Foretag ændringer af din konsol” nedenfor.

  1) Indstil optageformat: De fleste DMX -optagere bruger SMPTE -formatet til optagelse. Dette betyder ganske enkelt, at 1 SMPTE -ramme svarer til 1 DMX -kanal. Du kan finde denne indstilling i din konsols I/O -menu under “Optagelsesindstillinger”. Bemærk, at på grund af softwareforskelle mellem konsoller accepterer ikke alle optagere alle formater, der er angivet i menuen Optagelsesindstillinger. Tjek din manual for at lære, hvordan du indstiller optageformatet på din bestemte maskine.

  I hvert fald ikke en DMX controller

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse