Bedste blinders til disko og teater

De seneste år er det sket rigtig meget indenfor blinders der bruges til disko og teater. Der er kommet strømbesparende blinders og nogle der lyser i RGBW. Du kan derfor selv bestemme om du fokuserer på den gamle lys-effekt eller du ønsker at have mange blinders i dit setup, pga. det lave strømforbrug. Vi håber vores test giver et godt overblik. God læselyst.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vinderen: Ignition 2bright Blind 3K IP

  Hvis du leder efter et LED -lys til dit lyssetup, skal du absolut overveje 2Bright Blind 3K IP. Dette produkt er et af de bedste, jeg har set på markedet i dag. Det har alt, hvad jeg nogensinde kunne ønske mig i et diskosetup og mere. Funktionerne er fantastiske, og virkelig hvad der adskiller det fra andre modeller på markedet i dag.

  Leder du efter et godt sikkerhedslys? Det klarer 2Bright Blind 3K IP også. Det giver 350 lumen output og kan virkelig få dit hjem eller klub til at se godt ud. Dette leveres med flere forskellige belysningstilstande (f.eks. Blitz, SOS) og drives af et internt batteri eller via en vekselstrømsadapter (inkluderet).

  RGBW eller klassisk blinder?

  Hvis du ikke kender rouge, er det et rødt lys, der er lysere end de andre. RGBW blinder har alle disse lamper ud over et ekstra hvidt lys. Så afhængigt af hvad du bruger lysene til, kan RGBW være bedre (flere farver) eller klassisk (mere lysstyrke). Men hvis dit formål er mere for æstetik end funktion, kan RGBW være vejen at gå på grund af dets farveområde og dets evne til at skabe mere behagelige effekter med større variation. For eksempel, hvis du bruger lysene til at belyse et hus eller en have, så har RGBW potentiale til at skabe mere behagelige billeder.

  Alle LED blinders er tændt

  Klassisk eller LED Blinder?

  En blinder til disko i aktion

  Et af de vigtigste aspekter ved ethvert nyt projekt er at beslutte, om der skal bruges LED eller klassiske blindepærer. Begge har deres egne fordele og ulemper, men i sidste ende er det op til dig, hvad du foretrækker. Vi går ind på, hvad hver enkelt har at tilbyde, så du kan beslutte, om blændere er din bedste løsning til dit hjemmebelysning.

  Uanset om der er lys eller ej, tillader blindepærer mennesker med høj grad af følsomhed over for natblindhed (nyctalopia) at sove uden afbrydelse. Lysdioder udsender ikke lys, så de kan heller ikke hjælpe dem, der lider af natblindhed. Det betyder, at valg af blindepærer i stedet for lysdioder kan være en afgørende faktor mellem natblindhed og blindhed forårsaget af manglende evne til at se i mørket.

  Blindepærer anses for at være sikrere, både for kæledyr og børn, der kan være i nærheden, især hvis de er nysgerrige efter, hvad der lyser op i rummet om natten. Det er blevet foreslået af utallige mennesker med dyr og små omkring aldrig at bruge LED -produkter overhovedet.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse