4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Bedste MIDI keyboard i test

I dag bruger flere og flere midi-keyboards når de skal producere musik. Grunden hertil er at du får meget mere kontrol og overblik over din musk, samtidig med at midi keyboards efterhånden er kommet i en prisklasse, hvor næsten alle kan være med. Vi har samlet vores bud på de bedste keyboards, så du kan få et godt overblik. God læselyst.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vinderen: AKAI Professional MPK Mini MK3

  AKAI MPK Mini MK3 er en opdatering på en klassisk serie, der har været en favorit blandt dubstep og elektronisk musik DJs i årevis. Det tilbyder en mere moderne konstruktion med en håndfuld nye funktioner, der hjælper den med at skille sig ud fra dyrere controllere designet til bestemte genrer. Denne model er specifikt rettet mod dem, der ønsker at blande og producere med en MPC -controller, men ikke kan eller vil købe en. Hvis du leder efter den bedste mixer/controller hybrid, er AKAI MPK Mini MK3 værd at tage seriøs overvejelse.

  Første øjekast

  Fra det øjeblik jeg åbnede kassen, var jeg imponeret over, hvor solidt opbygget controlleren føltes. Det faktum, at knapperne er pakket ind i neopren, gør det også godt at holde. Det passer behageligt i min hånd, med betjeningselementer arrangeret på en måde, der er meget kendt for min MPC -serie af controllere. Det har en mellemrumstast, der kan bruges til at skifte mellem scener eller fyldemønstre, og der er også en dedikeret start/afspilningsknap på venstre side af controlleren. Den store LCD -skærm øverst er klar og hjælpsom under redigeringer, og sammen med delte spor bruger du tre ekstra sektioner til at organisere dine mixersektioner. Lysdioderne på forsiden af ​​MPC-knappen er en god funktion, der hjælper dig med ikke at aktivere en anden funktion ved et uheld, og der er også en mini-USB-port på siden til opladning.

  Konklusion

  Dette er en controller bygget til professionel blanding, og mens nogle måske vil have mere af en traditionel blandingsoplevelse, føles denne model meget venlig over for nogen, der ikke har masser af erfaring med controllere eller MIDI. Det giver også en mere intuitiv følelse end andre controllere i sin prisklasse. Og mens jeg endnu ikke har haft problemer med ventetid, bemærkede jeg, at der var en vis forsinkelse ved skift af scener eller redigering – ikke nok til at være skadeligt for afspilning, men ikke desto mindre mærkbart.

  Hvad er et MIDI keyboard?

  Et midi keyboard er et elektronisk musikinstrument med taster, der kan trykkes på for at producere noter. Disse keybaords kaldes undertiden “akkordkeyboards”, fordi de kun har de individuelle hvide og sorte taster, frem for at have “skarpe” eller “flade” taster.

  Midi -keyboards bruges både i optagestudier og soveværelser. Den mest kendte producent af disse er Roland, der introducerede dem i 1983 som et svar på behovene hos musikere, der spiller synthesizere, organer eller andre lydmoduler. Det var revolutionerende, fordi det tilbød keyboardister et bærbart alternativ, som de kunne tage med overalt til liveoptrædener.

  Mekaniske midis udviklede sig fra det elektriske klaver. Det første trin var introduktionen af ​​en sustainpedal, som kombineret med en basnote fra et orgel tillod musikere at skabe større lyde ved at producere noter, der ville holde i længere perioder. Dette tilføjede en ny dynamik til elektriske keyboards, der krævede en ekstra mængde kontrol og følsomhed for at spille det godt.

  De andre fremskridt inden for keyboardinstrumenter skete på omtrent samme tid. Med det elektriske klaver producerede den elektriske strygekvartet lyd gennem to strenge ved at trykke på tasterne på et keyboard, indtil der kom en lydstyrke eller tonehøjde fra en magnetisk pickup til en højttaler.

  Midi keyboard

  Hvad er forskellen på et MIDI keyboard og et normalt keyboard?

  Et af de mest almindelige spørgsmål, der dukker op blandt keyboardrspillere, er “Hvilket et skal jeg købe?” Svaret på dette spørgsmål afhænger af, hvad du er fokuseret på, men typisk vil folk sige, at de skal købe et MIDI-keyboard eller et ikke-MIDI-keyboard af høj kvalitet.

  Hovedforskellen mellem disse to keyboards er input og output. Et MIDI -kort er normalt mere alsidigt, da det kan bruges til at sende enhver form for information, herunder lyd. Et ikke-MIDI-kort har generelt kun standardnøgleindgange og -udgange, så du har færre muligheder for ting som f.eks. Lydoutput eller midiindgang.

  For en begyndende spiller er et midi -keyboard sandsynligvis den lettere mulighed, da det giver dig mulighed for at lære at spille ved at kopiere folks dele. Imidlertid er et midi-bord dyrere, og et ikke-MIDI-keyboard kan tilbyde mere alsidighed. For dem af jer, der ønsker at købe et af disse keyboards, der er knyttet til din computer, skal du være opmærksom på, at de alle beder om særlig software på din computer. Det betyder, at hvis du køber en i dag og senere beslutter, at du ikke kan lide den, er der ingen måde for dig at sælge eller give dem tilbage.

  Samlet set har begge keyboards deres egne fordele, så det er et spørgsmål om, hvad du vil gøre med keyboards. Hvis du ikke er sikker på, hvilket keyboard du skal købe, kan du prøve at spille på et par af hver slags og se, hvilket et du bedst kan lide. Gå heller ikke bare efter mærket – de fleste virksomheder har forskellige modeller, der kan være bedre eller værre end andre fra det samme firma.

  Professional midi keyboard synthesizer

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 1

  Bedømmelse