Yamaha DGX-660 Black

Anmeldelse: Yamaha DGX-660 Black


Ensemble piano med 88 vægtede tangenter, 192 toners polyfoni, 552 lyde, 205 rytmer, mikrofon indgang, Piano Room, Smart Chord og Style rådgivning, USB ind/afspilning. Inkl. originalt stativ.

DGX-660 er mere end blot et godt klaver med PureCF samplinger fra Yamahas store CFIIIS 9′  koncert flygel. Det er et instrument fyldt til randen med hundredevis af flotte instrumentlyde, indbyggede rytmer og auto-akkompagnementer samt Yamahas Graded Hammer Standard (GHS) tangenter der, ligesom på et traditionelt akustisk klaver, har tungere anslag i det dybe område, end i det høje område.

Moderne design og kabinet i flot hvid eller sort finish giver, sammen med de matte sorte tangenter, et luksuriøst udseende. DGX-660 har ikke mindre end 552 lyde at vælge imellem, inkl. mange fra Yamaha´s kendte Live, Cool og Sweet teknologi, der leverer utroligt naturlige og meget dynamiske lyde med den helt rigtige resonans, vibrato og udtryk. 


Piano Room er et specielt virtuelt klaverrum hvor man finder forskellige typer af pianoer som Grand Piano, Pop Grand, Warm Grand og Honky Tonk. Når Piano Room er valgt vil instrumentet automatisk frakoble mange standard funktioner og i stedet optimere til lige netop det, at spille klaver. Man kan vælge det ønskede klaver med forskellige rumklangs opsætninger for at skabe den helt rigtige og realistiske klaveroplevelse efter om man ønsker at spille i en stor koncertsal, eller i et lille tæt lokale, og man kan åbne eller lukke pianolåget på flyglet, for større eller mindre lyd. Alt man spiller i Piano Room kan indspilles direkte som audio på et USB flash drive. 

Man kan tilslutte en mikrofon til DGX660 og synge gennem de indbyggede højttalere tilsat professionelle rumklange eller chorus effekter, og man kan benytte karaoke sangfiler fra Yamaha Music Soft hvor teksterne vises på skærmen. Med en Yamaha trådløs adapter (ekstratilbehør) er det muligt at streame lyd og MIDI til og fra en iOS enhed. Brug apps som Chord Tracker som kan analysere en sang på din iOS enhed for derefter at vise de rigtige akkorder. Chord Tracker kan oprette en XF sang som kan afspille hele sangen ved hjælp af DGX660´s akkompagnementsstilarter.


Smart Chord-funktionen giver al den backing man kan ønske sig. Den detekterer automatisk en passende akkord ud fra de toner der spilles med venstre hånd. Man behøver ikke engang at spille en akkord – bare spil en enkelt tone, og Smart Chord ordner resten med et fuldt professionelt lydende akkompagnement.

Den klare LCD-skærm kan fremvise både noder og tekst man læser ind i DGX-660 via USB, så man næsten kan undvære et nodestativ. Instrumentet har en funktion til registrering i hukommelsen, hvor man kan gemme 32 komplette favoritindstillinger så de er nemme at hente frem, når der er brug for dem. Højttalerne i DGX-660 er også velegnet som monitors på scenen eller når man øver med koret – selv når man samtidigt bruger hovedtelefon-stikket. Der findes en funktion hvor man indstiller om de indbyggede højttalere automatisk skal slukke eller ikke, når der isættes et stik i hovedtelefon udgangen. På denne måde kan man sende signal både til  PA/hovedtelefon og høre sig selv samtidig.

Specifikationer

 • 88 vægtede GHS tangenter med mat finish på de sorte tangenter
 • 192 toners polyfoni
 • 552 lyde heriblandt Grand piano, “Natural, “Sweet”, “Live” og “Cool” lyde
 • 205 rytmer
 • Music Database med 320 indstillinger til kendte sange
 • Hovedtelefontilslutning
 • Tilslutning for sustainpedal (Pedal medfølger)
 • USB Audio recorder og afspiller
 • USB to DEVICE – tilslut USB memory som flash drives eller harddisk
 • USB to HOST – for MIDI tilslutning af computer
 • GM og XG lite kompatibelt for brug sammen med musikprogram
 • AUX ind – tilslut bl.a. iPod til AUX-in porten og lyt til musik gennem DGX-660s højttalere
 • Acoustic Control (IAC) der giver automatisk og intelligent styring af balance mellem top og bund ved forskellig styrke
 • Inkl. originalt stativ
 • 2 x 6 watt højttalersystem med 2 x 12 cm plus 2 x 5 cm højttalere
 • Kan udvides med LP-7A/7AWH stativ med 3-pedaler, Damper, Sostenuto og Soft Pedal 
 • Dimensioner 1397 x 445 x 761 mm
 • Vægt 28 kg med stativ

Anmeldelser:

Super multifunktionsklaver

Super multifunktionsklaver med 88 vægtede tangenter og så mange funktioner, at det ikke er til at fatte til den pris!!

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Yamaha DGX-660 Black

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Korg Minilogue synthesizer
Keyboard

Anmeldelse: Korg Minilogue

Polyfonisk analog synth med 37 anslagsdynamiske Slimkeys-tangenter, 200 bruger programmer, 16-step sequencer, Oscilloskob-skærm, MIDI- og USB-tilslutning. Minilogue er en fuldt programmerbar synthesizer med 4-stemmers polyfoni

Behringer A500 Reference Amplifier
Tilbehør

Anmeldelse: Behringer A500 Reference Amplifier

Stereo-poweramp på 2×185-Watt RMS i 4 ohm. Til studie-, post-produktion-, HI-FI-, og live-brug. En avanceret konvektion-type køling, sikrer i denne forstærker en stabil og støjfri