4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Bedste trommestol i test

Spiller du meget på trommer, så er det vigtigt at du får fingrene i den helt rette trommestol! En trommestol giver dig den rette holdning, og gør at du i mange år frem ikke får nogen skader. Det og meget mere kan du læse om her samt hvilken du bør købe!

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvorfor skal jeg købe en trommestol?

  Hvorfor skal jeg købe en trommestol? Et tromme stol er en investering, der vil gavne dig livet ud. Med passende pleje kan den trommestol, du køber i dag, være din og din families i generationer fremover. Et trommesæde kan også øge videresalgsværdien af ​​dine trommer ved at holde dem i bedre stand. Trommesæder er stilfulde, komfortable og findes i varianter, der passer til ethvert budget eller enhver stil. Trommesæder beskytter både dine trommer og dig selv mod at blive skadet, hvis du har mange timer foran trommerne, hvor du øver på sættet. Trommesæder er bærbare, så de er perfekte til trommeslagere, der ofte rejser til koncerter eller træner rum.

  Drums and drum set. Beautiful blue and red background.

  Apropos rejsende trommeslagere, så finder der også trommetaske i forskellige former og størrelser, så det er vigtigt at læse anmeldelser og omhyggeligt måle, før du foretager et køb. Alternativt for at holde din sundhed god når du spiller på trommer kan du overveje at købe nogle handsker. Det knytter jeg lige en kommentar til længere nede ellers kan du finde andet trommetilbehør lige her.

  Du undrer dig måske over, hvor højt dit trommesæde skal være. Den optimale højde bør være høj nok til, at du kan spille dine trommer komfortabelt, mens den stadig er lav nok til at opretholde en korrekt kropsholdning. Hvis du spiller på trommer i siddende stilling, skal dine knæ være i en vinkel på 90 grader. Sædet skal understøtte størstedelen af din vægt, men ikke alt det.

  Selve processen med at spille på trommer kan være ret fysisk krævende. Enhver trommeslager, der har spillet før, ved, at trommeslag ikke kun handler om at slå trommerne virkelig hårdt eller lave musik – der er meget mere til det end det. Det kræver fysisk udholdenhed og smidighed, hastighed, udholdenhed, koordination og meget mere. Langvarigt trommespil kan føre til skader på skulder, arm, håndled, hånd og fingre. Risikoen for skader kan reduceres kraftigt ved at bruge tromlehandsker eller sidde på en ’throne’. Disse er specialdesignede handsker, der er beregnet til trommeslagere af enhver stil eller niveau. De er ergonomisk designet til at beskytte hænderne mod trommer. Tommelfingeren er mindre tilbøjelig til at komme til skade, fordi den er uset og blokeret af andre fingre eller cifre, der kan komme i vejen. Tromlehandsker hjælper også med at beskytte dig mod at udvikle muskler, der ikke bruges meget i hverdagen og kan forårsage skader og belastninger, hvis du bruger dem for meget.

  Hvorfor kaldes en trommestol også for en ’Throne’?

  Drummer in a rock concert

  Det kan komme som en overraskelse, at et trommesæde også kaldes en ’Throne’. Du vidste måske ikke dette, fordi der er så mange andre ting, der også bliver kaldt “troner”. Den største grund til det er fordi at det er trommeslageren, der ofte sætter takten for de andre medlemmer af bandet. På den måde bliver det automatisk ham, der er kongen af takten, og ham som de andre følger. Et oplagt ordvalg er derfor at kalde det for en trone.

  Ordet trone bliver som oftest brugt i sammenhænge med andre trommeslagere og er ikke det mest udbredte ord blandt normale musikere. Du skal altså passe på at du ikke bliver misforstået af andre, der ikke kommer fra sub-miljøer – og er indforstået med din jargon.

  Hvor meget bør en trommestol koste?

  Prisen på en tromlestol kan variere fra så lidt som 70 kr. til så meget som 3.000 kr. Når du køber en tromletron, skal du overveje kvalitet og komfort. Det er vigtigt for dem, der regelmæssigt bruger tronen, at det ikke kun er overkommeligt, men også let at spille på og fremstillet af anstændige materialer.

  Nogle eksempler på billige tromletroner er dem, der er lavet af plast eller metal, som har en tendens til at være mindre behagelige end dem, der er polstret med læder eller skum. Nogle mennesker foretrækker at købe en trommestol, der er lavet af en træramme, som er stærkere og har en bedre lydkvalitet.

  Nogle troner kommer også med et indbygget stativ, hvilket gør det lettere at holde tromletronen oprejst, mens du øver. Denne funktion gør dem mere effektive, fordi de let kan placeres på enhver overflade. Men hvis du har brug for at bruge denne funktion, kan tromletronen også komme med en højere pris.

  Du kan købe en trommestol fra enhver musikudstyrsbutik samt online forhandlere. De er ofte ikke for dyre, men de kan blive ændret i pris afhængigt af hvad du leder efter. Det er vigtigt, at du, før du køber en, ser på specifikationerne for vægtkapacitet og tromletronens højde.

  Hvad bør man overveje inden man køber en trommestol?

  Inden du foretager et køb, skal du tænke over, hvorfor du har brug for et trommesæde og din højde. Hvis en af dem snart vil ændre sig, er det måske bedst at vente, før du foretager købet.

  Du bør også overveje den stil af stol, der vil fungere bedst til dine behov. Hvis du bruger det som et soloinstrument eller som en del af et ensemble, vil du tænke på højden, hvorfra alle sidder, og hvor højt de kan gå på enhver form for skammel. Du vil også overveje, hvor behageligt du er med at sidde på din balde frem for at sidde med ryggen af dine ben på jorden.

  Du vil måske også være sikker på at du sidder i et trommesæde, der passer passende i dit værelse. Du vil ikke have et sæde, der er for højt eller for lavt, især hvis det skal bruges tæt på. Hvis du øver i et mindre værelse, kan du slippe af sted med at have et sæde, der bare er lidt lavere end normalt. Det kan du ikke i en koncertsal.

  Drummer playing on drum set on stage.

  Du vil også overveje “følelsen” af et trommesæde. Hvis det bliver en stor ændring fra dine normale siddepladser, vil du være sikker på, at stolen ikke generer dig, når du sidder eller står eller lægger dine Trommestikker. Du bør også tænke på, hvor let det vil være at komme ind og ud af stolen, og om den let kan flyttes, når det er nødvendigt.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 1

  Bedømmelse