Line 6 Relay G10

Anmeldelse: Line 6 Relay G10

Produktet er udgået, hvorfor vi i stedet anbefaler én af 3 følgende produkter (åbner i en ny fane når du klikker):

https://www.danguitar.dk/boss-wl-t-tradlos-sender

https://www.danguitar.dk/xvive-u2-tradlost-system-til-guitar-bas-mm

https://www.danguitar.dk/nux-b-2-tradlost-system-til-guitar-bas-mm


Plug-and-play – nemt og simpelt trådløst instrumentsystem bestående af Jack-Plug sender og kompakt modtager. Genopladelig sender med op til 8 timers brug.

At spille guitar skal være enkelt, også når det skal være trådløst. Derfor er Relay G10 systemet gjort utrolig nemt at bruge, og fungerer næsten lige så simpelt som et guitarkabel. Tilslut den lille 1/4″ jack sender til guitaren og modtageren vil automatisk vælge den bedste modtage kanal, uden at du skal editere i komplicerede menuer.

De fleste trådløse systemer kræver eksterne batterier eller en speciel ladestation. G10´s sender indeholder et genopladeligt batteri som fuldt opladet kan køre i op til 8 timer, og når man ikke spiller, går systemet automatisk i dvaletilstand, hvilket forlænger batteriet levetid med op til 200 timer. Når det er tid til at genoplade, sættes senderen blot over i modtagerens dock tilslutning. Relay G10 er fyldt med smarte funktioner som Cable Tone teknologi, der simulerer det normale lydtab på standard kabler, automatisk aktivering af systemet når senderen er fuldstændigt tilsluttet modtageren – hvilket eliminerer knas og støj når senderen sættes i guitaren, og modtageren lyser op hvilket gør det nemt at se tilslutning og batteri status.

Relay Relay G10 leverer et krystalklart signal i 24-bit med et kæmpe frekvensområde. Du vil opleve en respons og dynamik i lyden, som du aldrig nogensinde tidligere har oplevet med et trådløst system. Lydkvaliteten er ganske enkelt enestående, idet man på ingen måder er underlagt de ulemper og kompromisser man tidligere har skulle arbejde med på “analoge” systemer. Line 6 benytter ingen form for companders, og arbejder bl.a. med multilayers signalprotection, for at modvirke alle former for dropouts, selv i ekstremt aktive RF miljøer. Fjerde generation af Line 6’s digitale trådløse systemer er forbedret på mange punkter: Endnu mere solidt bygget, flere samtidige kanaler, længere rækkevidde, bedre display og funktioner.

Brugervenligheden er helt i top. Line 6 benytter ingen form for companders, og arbejder bl.a. med multilayers signalprotection, for at modvirke alle former for dropouts, selv i ekstremt aktive RF miljøer. Systemet fungerer i 2,4 GHz-båndet som er fri for interferens fra tv-signaler, mobiltelefoner og andet transmissionsudstyr. Kodet DCL (Digital Channel Lock) teknologi forhindrer forstyrrelser fra andre 2,4 GHz enheder.

Highlights

  • Patenteret, 5. generation digital trådløs teknologi
  • Full-range 24-bit digital konvertering, 10Hz-20kHz frekvensgang
  • DCL (Digital Channel Lock) teknologi beskytter signalet
  • Licens-fri brug på verdensplan
  • Cable Tone omskifter for simulering af lydtab på standard kabel
  • XLR og 1/4″ udgange
  • Ca. 15 meters rækkevide

Anmeldelser:

Glimrende trådløs løsning til en fornuftig pris

Den virker som den skal og der er ingen bøvl med kanaler og alt andet teknisk bavl som ødelægger spilleglæden.
Ingen clip-on bælteting som jeg hader.

Har ikke oplevet udfald indenfor de 10-15 meter jeg normalt kommer væk fra modtageren.

Senderen er designet til, at sidde konstant i laderen (ligesom de gamle trådløse telefoner), så man skal ikke være nervøs for at ladde den sidde og ødelægge batteriet.

Det havde været rart, hvis man kunne fodre den med standard 9 volt strøm og ikke via USB. Mindre ting dog.


God investering. Farvel til kabler. 😀

Jeg er imponeret. Super lyd simpel at betjene.Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Line 6 Relay G10


Fin!

Orv hvor er den fin. Ikke døje med kabler mere. Døjede med støj via kabel tildigere. Pist borte nu. Lang rækkevidde.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Line 6 Relay G10

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Pedaltrain

Pedaltrain Nano + Smidigt 2-rail pedalbord med softcase. Inkl. bånd som gør det enklere at sikre og organisere kablerne. Dimensioner 45.7 x 12.7 x 3.5

KRK RP 5 G3 Black
PA Højttalere

Anmeldelse: KRK RP 5 G3 Black

Aktiv 2-vejs studiemonitor med 5″ woofer og 1″ diskantenhed. Pris pr. stk. KRK Rokit RP5 G3 er 3. generation af denne populære monitor-serie fra KRK

Korg MicroKorg Synthesizer
Keyboard

Anmeldelse: Korg MicroKorg Synthesizer

Kompakt synthesizer og vocoder med minitangenter. microKORG er en lille, transportabel, analog modelling synthesizer og vocoder i samme maskine. Med bare 37 små tangenter og