Rocksmith 2014 Edition PC/MAC Inkl. kabel

Anmeldelse: Rocksmith 2014 Edition PC/MAC Inkl. kabel


Konsolspil hvor du tilslutter din egen guitar og bruger den til at spille spillet.

Rocksmith 2014 Edition er den hurtigste måde at lære at spille guitar på. Slut en hvilken som helst rigtig elguitar eller elbas til, og spil det prisbelønnede spil, som over en million mennesker allerede har gjort før dig.

Den helt nye Rocksmith 2014-udgave er større, bedre og hurtigere end nogensinde. Spillet er re-designet fra grunden, hvilket  gør, at du får masser af forbedrede funktioner: Et nyt udseende, mere fleksibilitet, nye teknikker og stemninger, flere end 50 nye sange og meget mere.

Især den revolutionerende Session Mode bringer Rocksmith 2014 Edition til et helt nyt niveau. Nu kan du spille guitar med et virtuelt band, der “lytter” til, hvad du spiller og følger din rytme og toneart. Vælg ud fra et stort udvalg af backinginstrumenter og stilarter, og dit Session Mode-band reagerer på de toner, du spiller på guitaren eller bassen.

Testet og bevist at det lærer dig at blive en bedre guitarist.

95%* af Rocksmith brugerne har meddelt at de er blevet en bedre guitarist, bare ved at spille spillet. Det virker rent faktisk!

Når vi siger “en hvilken som helst guitar eller bas”, så mener vi det.

Om det er din guitar som ligger på loftet, din trofaste økse som du bruger dagligt eller den guitar som du endnu ikke har købt, så giver Rocksmith dig muligheden for at begynde din vej som guitarhelt, ved at tilslutte den til din Xbox 360.

Juster sværhedsgrad så den passer til dig.

Vanedannende gameplay som tilpasser sig dit personlige færdighedsniveau, så du går fra at spille enkelte toner til komplekse guitar akkorder i et tempo, der er sjovt og udfordrende uden at være overvældende. Før du ved af det så spiller du 100% af de rigtige guitar riffs fra sangene i spillet.

Masser af sange. Masser af stilarter.

Et af de fedeste øjeblikke ved at lære at spille guitar er at kunne mestre sin yndlingssang. Rocksmith enorme bibliotek, indeholder sange fra mange forskellige stilarter. Load din ynglingssang, slyng spaden på nakken, og snart behersker du det rockriff du længe har drømt om.

Spil sange i stedet for bare at lære dem.

Du vil gerne spille nogle nye sange, men gider ikke at studere dig igennem langhårede tabulaturer eller “pause” dig igennem dårlige videoer på nettet. No Problem! Rocksmith giver dig ikke bare nye sange, men udfordrer dig også til at forbedre dine færdigheder ved at fjerne “prikkerne” på skærmen, som viser hvad du skal spille, for at lære at spille på hukommelsen.

Intuitivt spildesign

Funktionerne i 2014 Edition er nu endnu mere intuitive og fleksible end før. Rocksmith har tilføjet en Riff Repeater-funktion, som giver dig mulighed for at gentage en kort sektion af et nummer, for at du derved kan mestre passagen, før du spiller videre på nummeret. Master-mode er blevet moderniseret, så udenads-læring falder mere naturligt, og der er tilføjet 10 nye Guitarcade minispil, så du kan finpudse dine færdigheder.

Masser af effektpedaler, forstærkere og kabinetter.

Forvandel din spillekonsol til en guitarforstærker og spil med masser af effektpedaler, forstærkere og kabinetter direkte i spillet. Sammensæt dit pedalboard i stort set uendelige kombinationer, og tweak din lyd indtil du er tilfreds. Ønsker du crunchy distortion, vintage tremolo eller psykedeliske reverbs, så har Rocksmith alt hvad du søger for at opnå netop den lyd du ønsker.


Anmeldelser:

Virker 100 procent på pc – men måtte lige justere

Jeg er meget begynder men ender alligevel med at bruge over to timer hver aften. Det er bare p….sjovt 🙂
Jeg har pc-udgaven og den virker fint. Et lille tip…hvis man køber den første udgave af spillet, evt med kabel så to kan spille samtidigt, så kan man for ca 77 kroner opgradere alle sangene i etteren til også at kunne bruges i toeren. Det er noget billigere end at betale 24 kroner pr. nummer for ekstra sange.
Lydkortet må ikke være afkrydset til “eksklusiv brug” af et program da det hele så hakker af sted. Fjern krydset og det hele kører som en drøm.


Super til nybegyndere (bass)

Super spil/værktøj til nybegyndere, i hvert fald bass versionen. Det er meget pædagogisk og man følger, at man spiller fra dag et. I stedet for at skulle gennem en masse kedelige lektioner, brager man bare ind i et af de nemme numre på laveste indstilling og spiller med.

Et godt udvalg af sange – fra meget nemme til meget svære (i hvert fald når man er begynder som mig). Der er også en hel del ekstra sange at købe via Steam, og all 50+ sange fra 2011 versionen kan overføres for $10 ca.


Godt læringsværktøj for langt de fleste

Rocksmith 2014 er et på mange måder godt læringsværktøj. For nogle mennesker vil det være helt perfekt, mens det for andre (mig fx) kan anvendes som supplement til andre former for læring.

Rocksmith har mange små sjove spil til teknik-træning. Der er Riff-repeater til at øve bestemte dele af sange. Score Attack til at spille/øve sange (“learn a song” med dynamisk sværhedsgrad synes jeg ikke er god til at lære fra) – rigtig godt til at øve live-optræden (performing).

Jeg øver mest på andre måder end med Rocksmith, men “score attack” bruger jeg, når jeg har lært en sang og vil spille den igennem efter bedste evne uden at stoppe (selvom jeg laver fejl) – denne del er rigtig god. Selvom jeg mest øver på andre måder end med Rocksmith, fortryder jeg bestemt ikke købet. Men det er dog ikke med spillet jeg lærer mest.

Jeg vil anbefale det til alle nyere guitarister – for alle kan lære noget med spillet.


God introduktion til guitar eller bas..

Rocksmith 2014 er ideelt til en nybegynder, som jeg selv, da det gør at man kan bruge pc’en som forstærker og dermed starte med “bare” at købe en bas. Spillets hoveddel, hvor man spiller kendte sange fungerer godt til at lære en hvordan man finder rundt på bassen og er nok også at betragte som den mest velfungerende del af spillet.

Det kan dog ikke stå alene, da der er mange temaer som spillet enten slet ikke berører såsom hvordan man får alle sine fingre i spil eller hvordan skalaer fungerer og anvendes. Det har minispil som berører det med skalaerne, men det hele er baseret på at følge instruktioner på skærmen mere end at tænke selv. Dette gør at jeg oplever at jeg når jeg står med spillet som hele tiden guider mig, kan meget mere end når jeg bare står med bassen.

Således rummer spillet mange gode facetter, men som læringsværktøj kan det ikke stå alene. Det skal dog nævnes at jeg er svært glad for spillet, men uden et supplement fra andre steder tror jeg hurtigt at man/jeg stagnerer i læringen.


Super spil!

Et super fedt spil, som er god træning til at spille guitar. Det giver en god dimension til at spille guitar hvis man bliver træt af at øve skalaer osv. Derudover er det også bare sjovt at man kan spille med på en masse fede sange og lige så stille bygge på niveauet!


Finger spids dræber 😉

Det er perfekt til at lære fra og sjovt på samme tid, men pas på fingerne de første par dage var mine finger spidser komplet ødelagt Haha, men helt sikkert pengene værd!


Godt spil

Fint spil til nybegyndere og lærerigt. Og så er det jo et “computerspil” der giver mening, som man rent faktisk ikke bliver så dum af at spille..

Dog kan der være nogle forsinkelser når man spiller, at den registrerer for sent hvad man spiller på guitaren.


ganske godt

kombineret med andre værktøjer, er rocksmith 2014 glimrende til at lære at spille på guitar/bass.
Der er masser af sange der kan tilkøbes og downloades, og mange gode lektioner men tilhørende øvelser.

Jeg kunne dog godt have brugt at der er navne på tonerne i stedet for kun de farvede klodser der kommer ned af gribebrættet, da det gør det mere til et guitarhero spil end et et læreværktøj på det punkt.

Der er helt sikkert en masse forbedringer i fht. forgængeren, og efter min mening værd at købe.
kører på mac pro, med stort set ingen latency overhovedet.


Rocksmith 2014

Kan klart anbefale rs2014 hvis man er begynder eller lidt øvet. Startede selv med at spille et par år siden men mistede hurtigt motivationen da de fleste lære dvd’er er lidt for trivielle. Rs2014 er fyldt med forskellige undervisninger og i takt med at man bliver bedre til at spille stiger sværhedsgraden. Rs2014 er ikke kun et “spil” men også din helt egen personlige lære, så hvis du ikke har rs2014 skynd dig at få det!

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Hohner Melodica Student 32
Keyboard

Anmeldelse: Hohner Melodica Student 32

Melodica i handy model med 32 pianotangenter. En melodica er et fascinerende blæseinstrument, let at lære og med stor udtryksfylde. Spilles som et klaver, og

Annonce

Køb MusicSafe Pro her

Det er fedt at høre god musik med volumen oppe, men det kan desværre også skade dine ører. Hvis du gerne vil have muligheden for

el klaver
Keyboard

El klaver: De bedste i test

Klaveret er et klassisk instrument, som de fleste formentlig kender godt. Der er tale om et alsidigt instrument, som indgår i mange genrer, kan spilles