Boss SD-1 Super Overdrive Pedal

Anmeldelse: Boss SD-1 Super Overdrive Pedal


Produktet er dog ved at udgå, hvorfor du snart kun vil kunne købe den opdaterede version: Boss SD-1W Super Overdrive guitarpedal

Desværre en lidt dyrere model, men med markante ændringer der gør det pengene værd at opgradere til SD-1W over den første version der blot hedder SD-1.


Overdrive-pedal – klassikeren.

En klassisk pedal fra Boss, der nu har været med os i mange år. Frembringer den rigtige bløde “Woman Tone”, der er så eftertragtet. Egentlig er den en meget mild pedal, men smider man den foran en forstærker, der er forvrænget i forvejen, sker der ting og sager – bare spørg Zakk Wylde.


God billig holdbar overdrive

Pedalen laver en god overdrive som aldrig bliver for kraftig. Hvis man spiller over en clean forstærker kan den lave en fin grundlyd og brugt til at booste en let forvrænget forstærker er den endnu bedre da den så fremhæver forvrængningnen fra rørene.

Prisen og den holdbare konstruktion taget i betragtning, så er det svært at finde et bedre køb.


Fed overdrive!

Jeg elsker denne overdrive. Den lyder godt, god til lead boost. Jeg anbefalder denne pedal til alle guitarister som vil have lidt lead boost. En af de bedste overdrive pedal jeg har prøvet


Boss Pedal

Jeg har lige købt den her pedal og os den her var som den jeg kan huske fra da jeg var knægt og igen en pedal jeg gerne vil anbefale personligt boss er et godt mærke 🙂


Udmærket Overdrive

God pedal. Dens evner rækker fra en mild men sprød
blues-overdrive til relativt hård og fyldig rock-overdrive. Den kan altså godt bruges til lidt forskelligt.
Dog kommer den til kort hvis man gerne vil have en mere distortionagtig lyd.

Har givet pedalen 3 stjerner af den simple grund, at den ikke er den bedste. Spiller man eksempelvis omkring 12. bånd på de tykkeste strenge, kan lyden godt miste karakter og blive mudret, og da kan man virkelig høre, at det er en pedal. Man lægger først mærke til dens problemer når man kan sammenligne den med noget bedre, så er det ens første overdrive pedal gør den det skam fint.
Dog kan man, hvis man bruger flere penge, sagtens finde overdrive pedaler som gør det bedre. Jeg har fx personligt skiftet den ud med en AC Tone fra Carl Martin som langt overgår denne.

Men alt i alt er det en udmærket pedal til prisen.


Anmeldelser:

God boost og mild til medium drive

Købte min sd-1 i Aage i 1987 og den har været på mit board siden. Den og TS-9 supplerer hinanden rigtig godt – de kan lidt det samme, men min sd-1 har lige lidt mere hår på og lidt ekstra boost. Dejlig pedal, giver lidt drive og boost uden at ‘sætte sig’ på guitarens lyd.


Fantasstisskkk!

Helt fantastisk pedal til pengene så tilfreds! kan kun anbefales 😉


Super godt alternativ

Superfed og praktisk OD-Pedal! Den støjer godt nok lidt og er også lidt for trebly til min smag, men er stadig superfed. Den viser især sit potentiale, når man sætter den foran en i forvejen Godt kogende forstærker! Så synger tonerne virkelig!


God kvalitet til ingen penge

4Sound er kendt for god kvalitet til ingen penge, og man må sandelig sige de lever op til deres ry, denne pedal ville man sagtens kunne sælge til 1000 kr. nok også mere, men afligevel bliver den solgt til den sølle pris a 389; jeg kan varmt anbefale denne pedal til andre, tro mig man bliver ikke skuffet!


Overdrivepedal som rocker

Jeg købte denne pedal fordi at jeg har hørt så godt om den så man ikke kan ladevær med at købe den
Den var billig af en boss pedal at være og den har en varm og sprød klang i sig især når man spiller på en stratocaster

Så hvis du skal spille 70’er hård rock som ac/dc aerosmith og led zeppelin eller andet rock hvor du gerne vil have en varm og sprød lyd så leverer Boss SD-1 Super Overdrive Varen


Udemærket Overdrive

Fin overdrive. Kan gå fra lidt knas til ganske rocket og føles klar og transparent. Tror ikke der findes bedre til prisen. Grunden til jeg ikke giver den 5 stjerner er, at pedalen mangler lige det sidste spark i gainen.


Super god pedal

Jeg fik denne pedal til jul i går og har spillet på’en hele dagen. Jeg har ingen erfaringer med pedaler overhovedet. Det er min første pedal, men jeg kan med garanti sige at der er drøn på kvaliteten! Den lyder bare som den skal.


Det bedste for mindre end en plov

Boss har med denne pedal, nok lavet den bedste overdrive du kan få for under 500kr. Den er stabil, pålidelig, bliver aldrig for over-the-top og så er den absolut fantastisk til lige at give forstærkeren det dér ekstra skub.

Jeg har brugt min i et par år nu, i forbindelse med en Vox AC30 der er skruet jævnt godt op. Klassiske blues toner lige dér. Den er også ret lækker hvis man skal bruge en mildere overdrive til noget lidt blødere, udflydende musik.


Fed lyd

Rigtig fed lyd i denne pedal.
Jeg bruger den som leadtone, oven i en let forvrænget grundlyd.
Pedalen er holdbar, som andre boss pedaler er den lavet i metal, samtidig har den været på markedet så længe, at den er særdeles prisvenlig.


go overdrive

hej jeg er blevet rigtig glad for min boss sd-1 super overdrive pedal. så den kan jeg varmt anbefale til andre som ku tænke sig en klassisk overdrive pedal.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Korg Minilogue synthesizer
Keyboard

Anmeldelse: Korg Minilogue

Polyfonisk analog synth med 37 anslagsdynamiske Slimkeys-tangenter, 200 bruger programmer, 16-step sequencer, Oscilloskob-skærm, MIDI- og USB-tilslutning. Minilogue er en fuldt programmerbar synthesizer med 4-stemmers polyfoni

Sådan bliver du en god musiker

Der er ikke noget facitliste på hvorledes du bliver den allerbedste musiker, men der findes heldigvis nogle gode råd, som du kan følge. Øvelse gør