Boss MT-2 Metal Zone

Anmeldelse: Boss MT-2 Metal Zone


Distortion-pedal til metal og andet tung musik.

Guitar-effektpedal med lang sustain, hård forvrængning , 3-bånds EQ og massiv bund. Den har et ´´dobbelt-gain´´-forvrængningskredsløb, som giver guitarlyden det massive boost i dybden/mellemtonen, som man kender fra store rør-forstærkere. En klassiker, der er mere alsidig, end navnet siger.


Anmeldelser:

En pedal for dem der ønsker en tyk lead distortion

Jeg har brugt denne pedal igennem flere år til alt for ballader til hård rock. Pedalen er perfekt til soloer og ligende. En ting jeg som ejer har haft rigtig meget glæde af, er den brugsanvisning der følger med. Der har BOSS skrevet nogle rigtig gode indstilninger ned som er værd at prøve igennem en efter en. Held og lykke med pedalen.


Overvurderet

Det er en af de mest solgte Boss pedaler. Jeg forstår ikke rigtig hvorfor. Efter at have ejet den et stykke tid, måtte jeg sælge den i Den Blå Avis. Jeg fik aldrig rigtig nogen ordentlig lyd ud af den. Erhvervede mig i stedet en Rat distortion pedal ovenikøbet til en billigere penge. Som hård distortion pedal giver den Metal Zone baghjul med flere længder.


Kedelig digital lyd.

Pedalen giver dig den kedelige digitale lyd som også farver og ødelægger alt andet brugbart signal i din kæde når den er aktiveret.

Anbefaler Blackstar Destortion pedaler eller Metal Muff fra EHX


Meget low gain, men dårlig lyd.

Fin pedal med meget low gain, den har dog en tildens at lyde som noget plastik. den er simpelt hen ikke det vær.


Sprød!

Jeg spiller med en Ibanez RGA-42 guitar med to aktive humbucker pickups, som jeg kunne få en super fed hård lyd med. Men så prøvede jeg at købe MT-2 pedalen, og så er min nye lyd blevet hundrede gange federe, mere fyldig og med meget bedre distortion. Helt sikkert pengene værd!


har nu haft den godt og vel et år.
den kan bruges til virkelig støjene punk, men der er en del støj på den når man skruger op for MID FREQ på den, vis denne pedal skal bruges til mere seriøst brug skal man 100% have noget der fjerner noget af den støj pedalen produksere.
alt ialt, vil jeg ikke råde til denne pedal.


Sjov, men ubrugelig

Det eneste denne pedal kan bruges til er hjemmebrug – den laver en masse distortion, som lyder forfærdeligt. Guitaren forsvinder i lydbilledet, og pedalen er derfor ubrugelig. Led efter noget andet!

Hvis du leder efter overdrive/mild distortion kan jeg anbefale T-Rex’ Dr. Swamp.


Pedal med masser af distortion til den store ekstrem-metal fan

En pedal der producerer en masse distortion.
Den kan være lidt tricky at få til at lyde helt rigtig, men der har BOSS vedlagt en guide til nogle gode settings for pedalen, og når man først har fået den instillet rigtigt, lyder den rigtig fed.

Det skal dog siges, at denne pedal udelukkende bør bruges til tung metal og ekstrem metal, eller sådan rigtig larmende punk, hvis du er til hård rock eller mere oldschool metal er dette nok ikke en pedal for dig.


Glimrende

Jeg har aldig haft et problem med denne pedal.
Kan læse mig frem til at der er en del der har haft et besvær ved den hvilket jeg slet ikke forstår.
Har haft den i 3 år nu, og indrømmet, det er lidt svært at finde en fed lyd, men når man gør en den også virkelig fed!
OBS! Dette er ingen overdrive eller distortion pedal. Det er en METAL pedal, og den skal kun bruges til at lave mørk Pantera agtig musik.


lover mere end den kan holde

Lyden er mildest talt ringe….
En pedal man bær gå udenom. Bevare den levere larm i spandevis. Er du til kvantitet frem for kvalitet så køb. Men for de samme penge kan du finde noget bedre.
Vil hellere få min arm i klemme i en bildøren havde den på mit board.


En “ved ikke rigtig” pedal.

Den giver masser af distortion, men det er lidt lige meget hvad man gør, så bliver det ikke en fed distortion.

Jeg har brugt den til når jeg skal spille soli, hvilket den er okay til, da den giver en meget gennemtrængende lyd. Men pedalen er noget nært ubrugelig til tunge riffs.

Hvis man absolut vil havde den, så er man næsten nødt til at have en ML-2 metalcore ved siden af, til at spille riffs, og så bruge MT-2 til lead.


Voldtægt af lyd! Eller?

Pedalen er ond, som i møj ond. Men feeder, og som alt fra BOSS, så farver det signalet i en grad, man som kræsen guitarist ikke ønsker.


Fed pedal

Dejlig lille boss pedal, som gør hvad den skal. Jeg har nu haft den i et par år, og har været rigtig tilfreds med dens distortion. Selvom jeg synes det var svært at finde den setting der passede mig bedst, men så er det jo bare behjælpeligt at der i manualen er eksempler på indstillinger man bør prøve af :D.


Genial til metal

Jeg anskaffede mig pedalen for noget tid siden, og kan kun sige at jeg har været tilfreds med den. Den leverer en grum og voldsom lyd, som er velegnet til hård rock og metal.
Man skal dog søge andre alternativer, hvis forventer at pedalen kan fungere som overdrive. Så hvis man er mest til old school rock n’ roll, fraråder jeg man vælger denne pedal, men hvis man ønsker spille tung og hård rock/metal, er pedalen intet andet end eksemplarisk.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Annonce

Køb MusicSafe Pro her

Det er fedt at høre god musik med volumen oppe, men det kan desværre også skade dine ører. Hvis du gerne vil have muligheden for

Pioneer
Brands

Pioneer

Pioneer DDJ-SR 2-kanals DJ-controller med Serato DJ software. Kan ikke bestilles på web Findes i 4Sound København kr 4.919,- Pioneer DDJ-RX – DJ controllere Pioneer

zoom h6 + tilbehør
Mikrofoner

Anmeldelse: Zoom H6

High-End mobil lyd-optager og lydkort med udskifteligt mikrofon system. Op til 6 spor samtidig indspilning, support af SDXC memory kort op til 128GB. Leveres inkl.