Bedste pladespillere i test

Pladespilleren er tilbage som et moderne element i musikkens univers. Det betyder der er kommet en masse nye modeller på markedet. Vi har kogt en god fond af dem vi mener er de bedste lige nu.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vinderen: Dual DTJ 303 USB pladespiller

  Dual DTJ 303 er en pladespiller fra Japan med dobbelt output. Den har en USB -port og to RCA -stik til tilslutning til forstærkere eller højttalere. Derudover kan den oprette forbindelse til computere eller bærbare enheder til afspilning ved hjælp af et USB -kabel. Den spiller 33 1/3 omdr./min. Plader og 45’er med hastigheder på 78 omdr./min., Hvilket var standardhastigheden i USA indtil for nylig.

  Dual DTJ 303 er blevet kaldt “den mest perfekte pladespiller, der nogensinde er skabt” af nogle vinylentusiaster på grund af sin førsteklasses byggekvalitet og vidunderlige lyd.

  Nu har jeg gennemgået pladespillere i et stykke tid nu. Efter min mening har Dual skabt et kort, der er så godt, som det bliver. Det eneste, der er forskelligt fra k-71, er, at den ikke har et bælte-drevopsætning. Den har et direkte drev med et ultra lavt wow og flagren. Jeg er virkelig ikke sikker på, hvad “wow and flutter” betyder, hvis det ikke er vibrationel mangel på lyd, men Dual DTJ 303 har ikke noget problem med at levere den type ydelse.

  Dual DTJ 303s samling er intet mindre end fantastisk.

  Dual DTJ 303 pickup

  Hvad er en pladespiller?

  Det er enheden, der faktisk afspiller lyden, når du lægger din vinyl på. En del af hvorfor det er så vigtigt, er fordi det huser stylus -nålen, som er hvordan du rent faktisk spiller din musik. Den anden del er, at ikke alle plader har nogen måde at spille dem på. Så hvis du køber nogle plader uden en medfølgende pladespiller, skal du købe en, før de kan afspilles.

  Hvad er en pladespiller?

  En pladespiller er i det væsentlige netop det: En enhed, der drejer dine plader for at afspille dem. Mere specifikt er det designet til at dreje pladerne i et ‘S’ -formet mønster, hvilket gør det meget lettere for nålen at læse rillerne på pladen. Dette virker meget lidt med hensyn til teknisk forskel, men der er faktisk flere komponenter, der udgør en drejeskive.

  Disse elementer findes fire forskellige steder:

  Du vil bemærke, at dette element har sin egen side, fordi der faktisk er mindst to forskellige typer drejeskiver – forbruger- og professionelle modeller.

  Dj’s pladespiller

  Hvad er forskellen på en DJ pladespiller og en normal pladespiller?

  Så hvad er den største forskel? En professionel pladespiller kan spille plader med meget højere hastigheder end en forbrugsmodel. Det er derfor, de er mere velegnede til DJ’er og live -artister, der har brug for at mikse og kradse i realtid.

  Den anden forskel er i kroppens vægt. Jo tungere basen er, desto bedre bliver din drejeskive, når du kæmper uden for vibrationer, der kan påvirke afspilningskvaliteten. En super let pladespiller står måske ikke godt nok til sådanne vibrationer godt nok til at være lyd i høj kvalitet.

  Udover det er der ikke meget forskelligt mellem dem med hensyn til deres mekanik og design. Nålen på en drejeskive er det, der faktisk spiller pladen, og er sandsynligvis det vigtigste element i hele systemet. Uden det ville du slet ikke kunne afspille dine plader.

  Armen bruges til to hovedformål. Det holder pennenålen på plads og hjælper med at forhindre den i at springe over, hvilket er et stort problem med vinylplader.

  For mange mennesker er dette en unødvendig del af en pladespiller, hvis de kun planlægger at bruge den til hjemmebrug. Men hvis du overhovedet planlægger at spille plader offentligt, er det en god idé at gå videre og pakke en med din spiller.

  DJ pladespiller om aftenen

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse