Focusrite Scarlett 18i20 Gen2

Anmeldelse: Focusrite Scarlett 18i20 Gen2


USB-2.0 lydkort med 18 ind/20 ud inkl. 8 analoge, 2 SPDIF, 8 ADAT ind/ud, 8 Scarlett Pre-amps, MIDI ind/ud. Inkl. stor softwarepakke med bl.a. Softube Time og Tone Pack, Red 2 og 3 Plug-in Suite.

Focusrite Scarlett 18i20 er det perfekte rack indspilnings udstyr til dit studie. Med mange ind og udgange samt fleksible udvidelses porte, er det muligt at indspille alt fra trommesæt til vokaler, synths og keyboards. Scarlett kan benyttes sammen med stort set alle kendte musikprogrammer på markedet og er også den perfekte partner til Pro Tools. Focusrite og Avid vil fortsat arbejde tæt sammen for at sikre, at alle Scarlett interfaces er grundigt testet med den nyeste version af Pro Tools. Otte prisvindende Focusrite mikrofon pre-amps sikrer den højest mulige optagekvalitet. AD/DA konvertering foretages med JetPLL jitter elimination teknologi, som sikrer uhørt lydkvalitet og pålidelig digital synkronisering. Scarlett Mix Control er en 0-latency DSP Mixer med kontrol, monitorering og routing af op til 18×20 kanaler. Scarlett 18i20 har totalt 18 indgange hvoraf 8 er på ADAT formatet og 2 på S/PDIF, de 6 indgange på bagsiden er med XLR/Jack kombistik som håndterer både mikrofon og linjesignaler.

Scarlett 18i20 leveres inkl. stor softwarepakke med Focusrite Control – Routing og monitorerings application, Red 2 & 3 Plug-in Suite, Softube Time & Tone Pack, Pro Tools First | First Focusrite Creative Pack med 12 plug-ins inkl. Eleven Lite for real life guitar amp emulering, Ableton Live Lite music making software, 1 GB Loopmasters sounds og samples, Novation Bass Station VST og AU plug-in synthesizer.

Anden generation af Scarlett serien er fyldt med opgraderinger. Scarlett præsterer den laveste latency i sin klasse (2.74ms) som gør det muligt at indspille og monitorere med software effekter i real-time. En ny metal gain kontrol og et slankere rødt metal chassis, vidner om et forbedret industrielt design, bygget til at holde evigt. Scarlett spænder nu også videre med sample rates helt op til 192 kHz, og indgangskanalerne er samtidigt videreudviklet. De nyeste Scarlett mikrofon pre-amps har en mere jævn gain struktur, hvilket gør det mere præcist at sætte niveau, og instrument indgangen er blevet nydesignet med øget headroom der kan håndtere selv de hotteste guitar pick-ups. Focusrite har også tilføjet analoge beskyttelseskredsløb på tværs af både ind- og udgange, der beskytter mod udefra kommende fejlstrøm.

Specifikationer

  • Otte kvalitets mikrofon preamps med stort headroom og lav støj
  • 24-bit/192 kHz USB2 interface til Mac og Windows
  • 18 indgange, 20 udgange
  • ADAT expansion optisk port med 8 ind/ud 
  • To uafhængige hovedtelefonudgange
  • MIDI ind/ud
  • Scarlett MixControl med lav latency mixer/router
  • Meget fleksibel routing
  • Dimensioner 4,4 x 48,2 x 28,6 cm
  • Vægt 3.3 Kg

Focusrite er et engelsk selskab som blev startet op i 1985 af ingen ringere end den legandariske ingeniør Rupert Neve. Første produkt var den klassiske ISA-serie som høres på utallige indspilninger og som fortsat er i produktion i dag. Foruden mikrofon forforstærkere i topkvalitet, EQs og dynamiske prosessorer, tilbyder Focusrite i dag en stor produktlinje af lydkort, kraftfulde Ethernet lyd distributionsenheder, plugins, komplette indspilningspakker m.m. – alt i Focusrites velkendte kvalitet.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Temafesten: Rave Party

Skal du til en Rave party? Disse typer af fester kan altid gå lidt vildt for sig, men ikke desto mindre er det sjovt at

M-Audio Fast Track MKII
Lydkort

Anmeldelse: M-Audio Fast Track MKII

USB-lydkort med mikrofon- og guitarinput. Inklusive Pro Tools M-Powered SE  med softwareinstrumenter og op til 16 spors lydoptagelse. Et kompakt USB-lydkort med store muligheder. Mark

Yamaha GL1 Guitarlele Mini
Guitar

Anmeldelse: Yamaha GL1 Guitarlele Mini

Klassisk guitar i ukulele-størrelse, god rejseguitar og/eller børneguitar. Inkl. etui. Guitar eller ukulele? eller begge dele? Yamaha GL1 Mini er en ukulele som er opstrenget