4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Vil du gerne lære at spille guitar?

Der er mange, der har en drøm. Og det er drømmen om de musiklaske toner, som man selv kan stå for ved at spille på en guitar. Er det en drøm, du kan nikke genkendende til? Så er det måske ved at være tid til, at du får den til at gå i opfyldelse. Og det er heldigvis også muligt for dig.

Når først du har motivationen, mangler du nemlig blot to ting; en god og kvalitetsrig guitar og en dygtig lærer.

Invester i en kvalitetsrig Western guitar

Først og fremmest bør du finde frem til en god guitar, som ligger godt i dine hænder, og som passer til dig og den genre, som du gerne vil spille. Tag for eksempel et kig på en Western guitar. Her er der nemlig tale om en guitar i den aboslut bedste kvalitet, og derfor vil du opleve en ren lyd, hver gang du lader dine fingre glide over de tynde strenge. Du vil desuden kunne mærke de detaljer, der er blevet lagt i designet og udformningen. Der er således blevet kælet for det hele, og det betyder, at du får den aboslut bedste oplevelse med din Western guitar.

Find dig en læremester til privatundervisning

Hernæst skal du finde frem til en god lærer, der har tålmodigheden, tiden og evnerne til at lære dig at beherske din nye Western guitar. Der er rigtig meget, du kan lære på egen hånd, hvis du kaster dig over de guides, som du kan finde online, men ofte vil motivationen stige, når du har en personlig lærer, der tager hånd om dig og sørger for, at du lærer at spille de smukke toner, som du drømmer om.

Tag derfor et kig på de muligheder, som der byder sig for dig i forhold til at hyre privatundervisning i at spille guitar.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Strymon Timeline Delay
Tilbehør

Anmeldelse: Strymon Timeline Delay

https://www.thomann.de/dk/strymon_timeline.htm https://effektpedaler.dk/produkt/strymon-timeline/ https://www.gear4music.dk/da/Guitar-og-bas/Strymon-TimeLine-Delay-pedal/1LRL Digital delay pedal i stereo med 12 delay typer, 200 presets, loop-funktion, tap tempo og MIDI in/out. Inkl. strømforsyning. Amerikanske Strymon laver

Anmeldelse-Behringer-UCA202-U-Control
Tilbehør

Anmeldelse: Behringer UCA202 U-Control

Kan findes her: https://www.gear4music.dk/da/Indspilning-and-computere/Behringer-U-Control-UCA222-USB-audio-lydkort/AML Lille USB audio interface, der let kan transporteres og for eksempel bruges i forbindelse med bærbare computere. Specifikationer: Bus-powered USB interface.

Ibanez AS73 TBC Tobacco Brown
Guitar

Anmeldelse: Ibanez AS73 TBC Tobacco Brown

El-guitar thin-hollowbody med dæk, sider og bund af ahorn, mahognihals med gribebræt af rosentræ og to humbucker pickupper. Ibanez er en klippe i instrument branchen.