4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Valg af guitar for begynderen

Sponsoreret indhold

En guitar er en god gave til en nybegynder. Det kan være en dyr gave, men den er investeringen værd. Der er mange ting at overveje, når du køber en guitar til en nybegynder. De vigtigste faktorer er typen af guitar og størrelsen på instrumentet.  Vi vil i denne artikel komme ind på, hvordan du vælger den perfekte guitar til en nybegynder, og hvad du skal vide, før du vælger en.

Guitarens størrelse

Du skal overveje størrelsen på guitaren, når du beslutter dig for, hvilken guitar du skal købe. Guitarer findes i forskellige størrelser; fuld størrelse, halv størrelse og trekvart størrelse. Hvis du lige er begyndt at spille guitar, skal du vælge en guitar i fuld størrelse. Den er nemmere at holde og spille på, og den har en bedre lyd. Hvis du køber en elektrisk guitar, kan du få en mindre størrelse guitar, men den er sværere at spille på. En guitar i fuld størrelse er det bedste valg for en nybegynder. Den er nemmere at holde og spille på, og den har en bedre lyd. Køb guitar her, hvis du vil være sikret en god handel. Forhandleren er DrumCity.

Guitartype

For en nybegynder på guitar er det vigtigt at vælge den rigtige guitar. Der findes tre hovedtyper af guitarer: Spansk, elektrisk og klassisk.

Spanske guitarer er den mest populære type guitar. De er nemmere at spille og har en bedre lyd end de øvrige. Elektriske guitarer er sværere at spille på, men de er mere alsidige. Som nybegynder kan du derfor med fordel vælge en spansk / klassisk guitar. Når du har mestret det grundlæggende, kan du så gå videre til en elektrisk guitar, hvis du ønsker det.

Uanset hvilken guitar du vælger, skal du sørge for at øve dig regelmæssigt og lytte til masser af guitarmusik for at forbedre dit spil.

Pris

Hvis du lige er begyndt, spekulerer du måske på, hvor meget du skal bruge på en guitar. Selvfølgelig er prisen en faktor at overveje. Guitarer kan koste alt fra 1.000 kroner og til flere tusinde kroner. Hvis du er på et budget, kan du finde en god guitar til under 1.000 kroner. Men hvis du er villig til at bruge mere, kan du få en guitar, der vil holde hele livet. I sidste ende er det op til dig at beslutte, hvor meget du vil bruge. Men husk på, at en højere pris ikke altid er ensbetydende med en bedre guitar. Med så mange muligheder derude er det vigtigt at lave din research og finde den bedste guitar til dine behov og dit budget.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Casio
Brands

Casio

Casio er grundlagt i Japan i 1946 og beskæftigede sig i starten udelukkende med at producere elektroniske lommeregnere men i 1980 introducerer Casio deres første

sE Electronics
Brands

sE Electronics

sE Electronics SE2300 kondensator-mikrofon Kan findes her: https://www.danguitar.dk/se-electronics-se2300-kondensator-mikrofon sE Electronics V7X mikrofon Kan findes her: https://www.danguitar.dk/se-electronics-v7x-mikrofon SE Electronics Reflexion Filter X Kompakt og letvægts vokal

Ampeg
Brands

Ampeg

Ampeg SVT-CL – Bass heads Ampeg SVT-CL Bastopforstærker i Classic-serien på 300 watt med 3x12AX7, 2x12AU7 og 4×6550 rør, 3-bånds EQ, 5-vejs Mid-tone og balanceret