4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Lock Down giver tid til musikfordybelse

I mange måneder har vi alle siddet lænket indenfor vores fire hvide vægge. Vi har ikke kunne se alle dem vi holder af og det sociale omkring os synes næsten væk. Det er dog vigtigt, at du ikke lader dig opgive af hverdagen, men i stedet finder noget nyt, som kan lysne op i mørket. Det kunne være, at det var tid til at mestre et nyt instrument, eller købe en ny pedal, som du kan bruge timer på at udforske. Herunder får du et par få tips til, hvordan du udnytter Lock Down bedst med fordybelse i musikken.

1.      Genfind gamle minder

LYT LYT LYT! Lyt til alt den musik du elsker og det, som bringer minderne frem fra dengang du spillede luftguitar hjemme hos mor og far. Musik, som vi elsker, giver os en lyst til at udføre det og føle os som stjerner. Selvom du eventuelt er nybegynder, så behøver du ikke starte med ”hjulene på bussen”. Numre som ”Ring of fire”, ”Hallelujah” osv. Er supergode at starte med – mere motivation skal der ikke til. Er der numre som du ønsker at lære, men ikke ved hvordan, så benyt dig af YouTube, som har et stort udvalg af toturials.

2.      Få fat i det hotteste gear

Har du aldrig spillet et instrument før, så er det vigtigste blot, at du har noget at øve dig på. Det behøver hverken være dyrt eller et bestemt mærke. Har du derimod en masse musikerfaring, så har du kendskab til god kvalitet og, hvad der giver dig den bedste lyd. Sidstnævnte koster dog også flere penge end begynder-instrumenterne. Men er lige nu ikke den helt rette tid til selvforkælelse? Jo, det er det. Er pengene trænge, så kan du tjekke fairlån, hvor du kan sammenligne forskellige lån og finde den bedste og billigste låneløsning til dig.
En artikel viser, at I Phone brugere låner mere end andre og det er måske ikke så sært. Du finder nemlig ligeledes en masse fede apps til IOS-produkter, som kan spille sammen med dine instrumenter.

3.      Tidsforbruget derhjemme i Corona-land

Trods du ikke kan komme ud på de danske scener og fremvise dit nye instrument, så er det tiden derhjemme, som kan gøre dig klar til at indtage scenerne med helt ny energi og endnu flere fede fraser og teknikker. Det siges, at det tager 10.000 timers øvelse for at blive god til noget. Er der en masse frie timer, så er det da nu. Så brug Corona-tiden fornuftigt, således du kan overgå alle de andre som endte i sofa-fælden.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Marshall 1960A Angled
Guitar

Anmeldelse: Marshall 1960A Angled (4×12″)

300 watt 4×12″ kabinet med Celestion G12T 75 watt enheder. Intet personificerer rock ‘n’ roll mere end en mur af Marshall stacks. Selvom den ofte

Line 6 Relay G10
Tilbehør

Anmeldelse: Line 6 Relay G10

https://www.danguitar.dk/boss-wl-t-tradlos-sender https://www.danguitar.dk/xvive-u2-tradlost-system-til-guitar-bas-mm https://www.danguitar.dk/nux-b-2-tradlost-system-til-guitar-bas-mm Plug-and-play – nemt og simpelt trådløst instrumentsystem bestående af Jack-Plug sender og kompakt modtager. Genopladelig sender med op til 8 timers brug.

supreme popfilter pf10
Studie

Anmeldelse: Supreme Popfilter PF10

Desværre er Supreme Popfilter PF10 udgået. vi anbefaler i stedet, at du køber denne eller denne. Popkiller til studiemikrofoner der let monteres på dit mikrofonstativ.