4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Yamaha HS7 aktiv monitor

Anmeldelse: Yamaha HS7 aktiv monitor


Aktiv 2-vejs studie monitor med 6,5″ bas og 1″ diskant, 95 watt. Stk. pris.

HS-serie aktive monitors har arvet den underliggende filosofi omkring præsision og detaljeret gengivelse som har gjordt Yamaha monitors til standarden i mange studier verden rundt. Serien gengiver lyden ufarvet med nærmest lineær frekvensgang, og med nyudviklede transducere en frekvensgang op til 30 Khz.

Kabinettet er udformet sådan, at uønsket resonans og vibrationer bliver minimeret, bl.a. takket være en ny samleteknik hvor alle hjørner er konstrueret med tre-delt gering teknik. Dette giver en stabil, resonansfri og utrolig stærk konstruktion. En perfekt monitor til hjemme- og projektstudier samt filmkomponister.

Specifikationer – Yamaha HS7

  • 2-vejs basrefleks bi-amp nearfield studie monitor
  • Enheder: 6.5″ basenhed og 1″ dome tweeter
  • Frekvensgang 43Hz – 30kHz
  • Udgangseffekt 95 Watt, 60W LF plus 35W HF
  • Indgange XLR og jackstik balancerede eller ubalancerede signaler
  • Kontroller for styrke (+4 dB / center klik), EQ: Høj Trim omskifter (+ / – 2dB in HF) / rumregulering (0/-2/-4 dB under 500Hz)

Anmeldelser:

Yamaha styrer

Fantastisk sæt højtalere, de er hverken for små og uden bund eller så store at plads bliver et problem.
De spiller klart og præcist, både ved høj og lav volumen (og de kan virkelig spille højt!), du hører detaljer i musikken du aldrig havde troet var der.
For en begynder som mig er de helt perfekte, du får virkelig, VIRKELIG, meget for pengene.
De spiller alt fra Jazz til Death Metal (Yes, har prøvet).
Og så ser de godt ud, det lysende Yamaha logo, den hvide membran og at de er bygget i én lukket kasse gør dem til et perfekt valg.

Jeg valgte dem her over HS5’erne pga. den ekstra bund de har, de 2″ giver lige dét ekstra. HS8’erne blev simpelthen for store.

Det skal lige siges at de ikke kun er til studiebrug, de kan sagtens bruges til bare at lytte musik på. Den indbyggede forstærker sikrer de kan spille højt uanset hvad.

Køb 2 sæt jack – han XLR, det giver klart det bedste output!


Sindsyg lækker lyd!

Selve lyden i den her lille fætter er simpelthen fantastisk. Jeg producere house musik, primært tropical house, og derfor kan jeg med glæde anbefale dette fantastiske produkt. Har haft mine i lige godt 5 måneder nu, og jeg bliver stadig forundret over hvor godt/klart de spiller. Da jeg første gang satte det op og spille sangen “Often (Kygo Remix)” Hørte jeg detaljer som jeg ikke anede der var i mixet. Helt igennem fantastisk produkt.


(Producer tip) Bassen er meget fin, så derfor så tjek lige dit mix igennem på et par andre højtalere, så det ikke lyder for kraftigt!

Alt i alt, fantastisk produkt, og til prisen er det nærmest et fund! 🙂


Køb disse enheder nu!

Perfekt i størrelsen.
Klarheden er uden beskrivelse.
Selv bassen i disse ‘små’ enheder er fyldig.
Kører direkte fra en MacBook Pro, uden ekstern lydkort, og glæder mig til at høre dem fra en bedre kilde.
Ærgreligt at de ikke har standby funktion, men det er også det eneste minus.
Selv ved lav lydstyrke er de klare og med masser af bund.
Jeg er blæst bagud!

 

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Electro Voice
Brands

Electro Voice

Electro Voice ZLX12P Aktiv 2-vejs højttaler med 12″ og 1,5″ tatanium driver. 250/1000 W klasse D forstærker og kabinet i letvægts komposit materiale. På lager

Roland TR-8 AIRA trommemaskine
Studie

Anmeldelse: Roland TR-8 AIRA trommemaskine

Performance rhythm machine med magien fra TR-808 og TR-909, men med nye lyde og moderne funktioner. TR-8 er en performance trommemaskine, der sammensmelter den legendariske

Akai LPD8
Keyboard

Anmeldelse: Akai LPD8

USB-mini-controller med 8 trigger-pads med velocity og 8 drejeknapper. LPD8 laptop pad er en USB-MIDI-controller designet til musikere, producere og DJs. Alle der arbejder med