4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Her finder du den højeste sølvpris pr gram

Hvis du står overfor at du skal sælge noget af dit sølv, for at få råd til drømmeguitaren, så kan det være svært i første omgang at regne ud, hvor du kan få den bedste sølvpris i Danmark. Men du behøver ikke at skulle vandre fra den ene guldhandler til den anden for at finde frem til det bedste.

Find prisen med få klik online

Når du skal kende til værdien på dit sølv, vægtes der forskellige ting såsom f.eks. renhed og vægten på dit sølv- Når du kender til renheden og vægten, vil du kunne finde det der kaldes for sølvprisen pr gram. Sølvpris pr gram kan herefter findes let og med få klik. Du kan nemlig tjekke prisen ud derhjemmefra ved at gå online og gøre brug af sammenligningssiden på NordiskGuld.dk

Sølvpriserne er lige nu på sit højeste i Danmark og det er derfor ikke usandsynligt at du har hørt om at sælge ud af det sølv der alligevel aldrig bliver brugt derhjemme, fra venner og familie og den er god nok. Der er det nemlig alene i løbet af det sidste års tid sket mere end en fordobling på sølvpriserne i Danmark.

Priserne går op nu, men kan også gå ned

Sølvpriserne går op og ned ligesom alle andre råvarer der kan bearbejdes. Man ser folk der handler med aktier, men man ser også folk der handler med guld og sølv og lignende råvarer. Kender du til nogle der handler her, vil du også kun få at vide at det gælder om at sælge hvis ikke du er villig til at holde øjnene åbne hele tiden for at sikre dig den bedste pris.

Priserne kan gå op men de kan også gå ned igen. Det kan være svært at tage beslutningen om at sælge ud af sit sølv, hvis ikke du kender prisen på det du faktisk har at handle med, så start med at find ud af hvad du har liggende af værdi.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Yamaha Pacifica PAC510V
Guitar

Anmeldelse: Yamaha Pacifica PAC510V

Se hele udvalget af Yamaha Pacifica el guitarer her: https://www.gear4music.dk/da/Elektriske-guitarer/Yamaha-elektrisk/Pacifica El-guitar med krop af elletræ, ahornhals med Rosewood gribebræt, tremolo og Seymour Duncan P-Rails pickup.

Fishman
Brands

Fishman

Se udvalget af Fishman produkter her: https://www.thomann.de/dk/fishman.html Fishman Loudbox Mini – Guitarcomboer Fishman Loudbox Mini Forstærker combo til akustisk guitar på 60 watt med 6.5″

Yamaha DGX-660 Black
Keyboard

Anmeldelse: Yamaha DGX-660 Black

Ensemble piano med 88 vægtede tangenter, 192 toners polyfoni, 552 lyde, 205 rytmer, mikrofon indgang, Piano Room, Smart Chord og Style rådgivning, USB ind/afspilning. Inkl.