Drømmer du om nyt musikgrej?

Står du og mangler eller drømmer om nyt musikgrej? Når du skal til at vælge dit musikgrej, finder du hurtigt ud af, at der er forskellige muligheder og forskellige udgaver af musikinstrumenterne, som hver især kan noget. Foretag derfor en research af det i stedet for bare at vælge det første du ser. Har du nogle musikalske venner eller kender du en musikbutik, så forhør dig hos dem om hvad der er bedst.

Vælg den rigtige guitar samt de rigtige strenge

Når man taler om guitarer, så findes der nogle forskellige typer. Den spanske/klassiske guitar har en mindre krop end westernguitaren. Den klassiske guitar udskiller sig ved, at den har nylonstrenge frem for stålstrenge. Ved nylonstrenge får man ikke så ondt i fingrene i starten, da strengene er blødere end stålstrenge. Westernguitaren er en akustisk guitar dvs. uden strøm, og man får her en god allround guitar. Den har stålstrenge i stedet for nylonstrenge. Westernguitaren har en meget større lyd samt større dybde – og dette skyldes blandt andet at der bruges stålstrenge i stedet for nylonstrenge. En el-guitar er en elektrisk guitar, og her er det nødvendigt med en guitarforstærker. En elguitar er mest til guitaristen, som spiller i band. Denne type guitar bruges mest i pop/rock, blues samt heavy-genren. 

Akustisk eller digitalt klaver?

Der findes akustiske og digitale klaverer. Ved det akustiske klaver slår tangenterne strenge i klaveret ligesom på en guitar. Det er derfor vigtigt at et akustisk klaver bliver vedligeholdt samt stemt. Det digitale klaver har ingen strenge og kræver stort set ingen vedligeholdelse. Man skelner derudover også mellem digitalklaverer samt keyboards, og der findes flere forskellige typer klavertyper; flyglet, det opretstående klaver, sceneklaveret eller det transportable klaver. Hvilket du ønsker, skal du researche om – et klaver bør aldrig være et impulskøb, men derimod et overvejelseskøb, da et klaver ikke er billigt.

Få hjælp til at udleve din drøm

Nu hvor du har fundet ud af hvilket musikgrej, du gerne vil købe, så skal du kigge på om du har pladsen til det, da det alligevel fylder lidt i et rum, alt efter hvad for noget musikgrej du ønsker at købe. Dernæst skal du kigge på dit budget. Har du råd til dit musikgrej, eller har du mulighed for at spare op til det? Hvis du ikke har råd til at finansiere dit musikgrej, så du kan udleve din musikalske drøm, så kan du ansøge om at optage et kviklaan på 5000 kr. hos f.eks. KreditNU. Du kan gøre det nemt, enkelt og hurtigt – og så snart din ansøgning er godkendt, tikker pengene ind på din konto. Og du har dermed råd til at udleve din drøm og altså anskaffe dig lige præcis det musikudstyr, du ønsker dig!

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

neumann
Brands

Neumann mikrofoner

Se udvalget her: https://www.thomann.de/dk/neumann.html Neumann er næsten synonym med højkvalitetsmikrofoner. Firmaets lange historie, og de mange teknologiske landvindinger som firmaet har skabt, er unikke. Trods

Korg SQ-1
DJ udstyr

Anmeldelse: Korg SQ-1

Kompakt step-sequencer med 2 x 8 trin, tilslutning for både analoge med CV/GATE og nye moderne synthesizere med MIDI. SQ-1 er en kompakt step-sequencer med