4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Black Friday er lyden af gode tilbud

For at musikken skal opnå sit fulde potentiale, så kræver det god lyd. Uanset om det er højtalere, mikrofoner eller DJudstyr som er dit interessefelt, så gælder det om at du spidser ørene. Black Friday er nemlig indenfor rækkevidde, og du skal lytte efter de gode tilbud.  

Vær hurtig ude 

Black Friday står for døren, og danskerne sidder klar ved tasterne, for at få fingrene i et godt tilbud. Som så mange gange før, så er det typisk indenfor elektronik at du kan gøre de bedste kup. Da kvalitetslyd, normalt koster kassen, så kan du spare mange penge på at købe højtalere og mikrofoner på tilbud. For at du skal få fingrene i de gode Black Friday tilbud, så skal du derfor begynde researchen allerede nu, sådan at du ved præcis, hvad du er ude efter når den berømte fredag kommer.  

Det kan derfor være en god ide at du tjekker dit nuværende udstyr igennem, og gør en vurdering på, hvad slags udstyr du skal gå efter. Det kan være en ide at du læser dig op på de forskellige mærker, og læser både brugeranmeldelser og tests på nettet. Du skal være sikker på at du køber et kvalitetsprodukt, selv om du er så heldig at du får det til en billig penge.  

Forbered dig godt 

Selv om der er lidt tid til selve Black Friday, så kan de gode tilbud hurtig blive revet ned af hylderne. Du skal derfor forberede dig godt. Brug gerne nogle timer på at kigge de forskellige forhandleres tilbud igennem, og se på hvad produkterne koster. På Black Friday kan prisforskellene være store, du skal derfor være sikker på at du får fingrene i det bedste tilbud.  

Lyt derfor godt efter, og reager på det mindste lille tilbuds-bip som du hører. Det kan være at du endelig kan få kommet i gang med at indrette dit egen lydstudie, med tilbudsvarer som du finder på Black Friday. Lyden er afgørende for den lytteoplevelse vi har, specielt for dig som lever af, og med, lyd, så er det vigtig at den sidder lige i skabet. Sørg derfor for at bruge Black Friday for alt den er væd, ved at forberede dig godt.  

Hvis ikke du er forberedt når dagen kommer, så kan du hurtig risikere at du gået glip af tilbuds-gildet. Men hvis du ved præcis hvad du er ude efter, så har du en stor mulighed for at lyden i dit liv bliver bedre.  

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

tc helicon
Brands

TC Helicon

TC Helicon Play Acoustic Vokal processor med vokal effekter og guitareffekter optimeret for akustisk guitar. Kan ikke bestilles på web Ikke på lager i vores

Marshall 1960A Angled
Guitar

Anmeldelse: Marshall 1960A Angled (4×12″)

300 watt 4×12″ kabinet med Celestion G12T 75 watt enheder. Intet personificerer rock ‘n’ roll mere end en mur af Marshall stacks. Selvom den ofte

Focusrite Scarlett 2i2 Gen2
Lydkort

Anmeldelse: Focusrite Scarlett 2i2 Gen2

Focusrite Scarlett 2i2 Gen2 er udgået og erstattet af den nye Gen3 Scarlett 2i2 er et af verdens mest sælgende audiointerfaces og det er med