4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Bedste violin i test

Har du lyst til at lære at spille violin, eller skal du købe en ny violin, så læs med her, hvor du finder svar på mange almene spørgsmål og endda nogle anbefalinger af de mest populære akustiske violiner.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvad er en violin?

  En violin er et instrument, der sjovt nok tilhører violinfamilie. Den består af en trækrop, en lydkasse af træ, en hals og oftest fire strenge. Violinen er det mindste og højeste instrument i familien af strengeinstrumenter.

  En person, der spiller strengeinstrumenter med violiner, kaldes violinist eller violinist. I dag er næsten alle violiner lavet af enten gran eller ahorn, fordi disse træer producerer den bedste lydkvalitet. Violinen har fire strenge, hvor tre er i harmoni på en oktav. Et fun fact er at Brahms sagde i 1885, at violinen er det smukkeste af alle strygeinstrumenter.

  A close up of a syphony violin set against a black background

  Violiner er lavet af forskellige materialer, og de findes i forskellige størrelser, så der er mange sorter at vælge imellem. Violiner er de mest efterspurgte musikere i bryllupsfester, fordi det spilles i flere timer i løbet af natten og skaber en romantisk og smuk stemning, som oftest er det et brudepar efterspørger.

  Generelt er der flere forskellige violiner. For eksempel er der violiner, der er lavet til studerende, de mindre violiner, der er billige violiner. Prisen på violiner spænder fra $ 50 til $ 5.000 afhængigt af kvaliteten af ​​violinen. En anden type violin er den klassiske violin. Denne type violin har et firkantet lydhul, hvor man tydeligt kan høre, hvad der spilles på dem.

  Violiner spilles normalt af mennesker der har kærlighed til flere forskellige slags musik. Normalt spilles de i orkestre, men de spilles også i violinkoncert og andre musikstykker. Violiner har eksisteret i hundredvis af år, og fra da af har folk kunnet spille det ganske godt.

  Inden violinen blev opfundet, var der viols, der lignede en violin, men uden en sløjfe. Viols var ikke så populære som de moderne violiner, fordi de ikke havde en god lyd for perioden.

  Det, der gør en akustisk violin forskellig fra andre typer violiner, er, at de ikke bliver spillet med elektricitet. Alt du behøver er instrumentet og dine hænder. Akustiske violiner er populære i flere musikalske genrer, som folkemusik, bluegrass, klassisk musik, popmusik og jazz.

  Akustiske violiner kan grupperes i tre forskellige kategorier afhængigt af deres størrelse. De er; violinen (den mindste), violinen (mellemstor) og altfiolen (den største). Violinen bruges til solospil, mens altviolinen stort set kun spilles i et orkester.

  Hvordan skal en violin lyde?

  Woman with the violin

  Du undrer dig måske over, hvordan en god violinlyd skal lyde. Svaret er, at der er mange typer violinlyde. Lyden af en violin kan variere afhængigt af den type strenge, den er lavet af, den stil, du spiller den i, og musikgenren eller komponisten.

  Nogle gode violinlyde at lytte til er:

  – Bachsolonsonaten for violinsolo nr. 1 i g -moll, BWV 1001.

  – Tchaikovsky violinkoncert, fremført af Hilary Hahn.

  – Brahms violinkoncert nr. 1 i D -dur, fremført af August Wilhelmj.

  – Vivaldi -foråret fra de fire sæsoner for violin og orkester, fremført af Joshua Bell og instrueret af Daniel Barenboim.

  Disse få eksempler skulle give dig en vag idé om, hvordan en god violinlyd skal lyde.

  Er det svært at lære at spille violin?

  Det er ikke svært at lære at spille violin, men det kan være hårdt arbejde. Bare rolig, for vi har samlet nogle nyttige og letlæselige instruktionsblogs, der får dig i gang på god fod. Du spiller klassiske stykker på ingen tid!

  Det anbefales ofte, at du træner cirka en halv time om dagen. Det skyldes, at din hjerne har brug for en vis tid til at absorbere og lære nye oplysninger. Du kan gå så længe du har brug for det, men omkring 30 minutter anbefales, fordi den MEGET tid vil få din hjerne til at indhente dine hænder!

  Frem for alt, vær ikke bange for at prøve nye teknikker! At lære strengeinstrumenter er en proces, og du kommer til at have uger eller måneder, hvor du føler dig fast, fordi det er svært for dig at få de rigtige fingerpositioner ned. Prøv enten andre fingerpositioner eller andre strenge, indtil du føler dig mere sikker med en bestemt teknik.

  Du kan også mærke, at dine fingre er trætte i starten, men frygt ikke! På ingen tid vil de være stærke og fleksible.

  Vi anbefaler også, at du finder nogle online -videoer, der hjælper dig med at komme i gang, og derefter kan du udskrive disse artikler og gemme dem som reference.

  Violinen er ikke så hård som det ser ud til, men du skal øve regelmæssigt. Giv ikke op-ligesom enhver anden aktivitet, jo mere du gør det, jo bedre bliver du.

  Og glem ikke at deltage i en violinklub eller lektioner! Det vil hjælpe dig med at lære meget hurtigt!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 1

  Bedømmelse