4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Anmeldelse: EarSonics Earpad

EarSonics Earpad
EarSonics Earpad

Øreprop med akustiske filtre.

Der har altid været et stort lydmæssigt spring fra de kendte og meget brugte juletræer op til forstøbte ørepropper. Dette har earsonic nu gjort noget ved med udviklingen af disse juletræer med akustiske filtre i. I forhold til de normale juletræer vil du opleve en mere detaljeret og transparent lyd, uden at miste dæmpning. 

  • 1 sæt EarPads Universal

Anmeldelser:

super gode

De er super gode i forhold til prisen og formår at levere klar, men dæmpet musik. Der går ikke lang tid før man glemmer at man har dem i ørene. De lyder dog ikke særlig godt ved de mest diskante tone, lyden kan bedst beskrives som et jernrør der bliver slæbt hen over en vej af en bil. Men ellers er de rigtig gode og jeg har kun oplevet ovenstående én gang. De er hurtigt blevet en fast bestanddel af mit nøglebundt og jeg bruger dem flittigt.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale EarSonics Earpad Ørepropper


God klar lyd

Jeg har netop købt og prøvet disse. Jeg var overrasket over hvor klar og detaljeret lyden var, selvom jeg havde disse propper i ørene.

Som trommeslager mistede jeg ikke fornemmelsen med lyden i mit trommesæt på samme måde, som man lidt gør med de almindelige “juletræer” eller andre propper. Det giver en væsentlig større føling med dynamikken i sit spil, og man bliver derfor ikke begrænset af sine ørepropper.

Jeg har haft formstøbte ørepropper før, og de formstøbte ville nok vinde en A/B test mod disse. Men er budgettet eller tiden ikke lige helt til formstøbte propper, så er dette et rigtigt rigtigt godt alternativ til en brøkdel af prisen.

Det er nok sandt, som en anden anmelder bemærker, at de ikke dæmper overvældende meget. Det kunne være interessant hvis producenten kunne fremstille en version, der var lige så god til at bibeholde lyden, men måske tog endnu flere decibel fra støjen.


Gode ørepropper

Ørepropperne tager de skarpeste/højeste lyde, men man kan fint høre de mennesker, man taler med.

De er okså ok at have i ørerne, generer ikke noget videre og efter et stykke tid, tænker man ikke over, at de er der.

Det er vældig praktisk, at man får dem i en lille beholder, man kan sætte i sit nøgleknippel. Så er de altid ved hånden (øret ;-))

Jeg havde nok håbet, de tog lidt mere af lyden, men så er det måske en anden type man skal bruge.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

elixir
Brands

Elixir

Elixir PBCL Phosphor 011-052 – Westernguitarstrenge Elixir PBCL Phosphor 011-052 Westernguitar Phosphor Bronze strengesæt Custom Light Nanoweb Coatede. .011 .015 .022 .032 .042 .052. Ikke

Laney
Brands

Laney

Laney Lionheart L20T-112 Combo 20 watt guitar combo med 1 x 12″ højttaler. Samme højt respekterede preampdesign som resten af Lionheart serien. Ikke på lager

Fishman
Brands

Fishman

Se udvalget af Fishman produkter her: https://www.thomann.de/dk/fishman.html Fishman Loudbox Mini – Guitarcomboer Fishman Loudbox Mini Forstærker combo til akustisk guitar på 60 watt med 6.5″