4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Audiovox Formstøbte

Anmeldelse: Audiovox Formstøbte ørepropper 15 dB filter

Disse er udgået, men du kan se vores test af de bedste ørepropper her.

Professionelle formstøbte ørepropper / musikerhøreværn, hvor du kan skifte dæmpnings-filter. Inkl. 15 dB filter.

Audiovox formstøbte ørepropper er et høreværn der tilpasses individuelt til dit øre efter en afstøbning. Dæmpningen er helt lineær over hele frekvensområdet, så du får den samme musikoplevelse som uden ørepropper, uden at du gør skade på din hørelse.

Der følger ét valgfrit filter med ørepropperne (9, 15 eller 25 dB), men du kan købe ekstra filtre. Det er let selv at skifte filtrene, så dæmpningen passer til forskellige musikmiljøer om det værende øveren eller livekoncerten.

Musikerhøreværnet dæmper ens hver gang, fordi det passer nøjagtigt til dit øre, og det er vigtigt specielt hvis du selv spiller. Et standard høreværn vil dæmpe forskelligt afhængig af, hvordan det er placeret i øret, og det vil påvirke dit spil. Efter en kort tilvænning kan du følge med i musikken og dens intensitet uden større gener, forstå og høre almindelig tale uden at tage høreværnene ud og samtidig passe på din hørelse. Det fortjener dine ører – dem skal du bruge resten af livet.

Høreværnene er fremstillet af blødt og behageligt klinisk silikonemateriale, så det også er muligt for de fleste blæsere og sangere at anvende Audiovox Musikerhøreværn.

OBS

  • Da propperne er individuelt fremstillet til netop dig er der ingen returret på Audiovox formstøbte ørepropper, men der er naturligvis 2 års garanti på både pasform og materiale.

Vi anbefaler at du ringer til os og snakker med en medarbejder før du bestiller. Sådan sikrer du at du blive guidet bedst muligt igennem processen med at få dine helt individuelle ørepropper.
Hvis du bestiller Audiovox formstøbte ørepropper over nettet, vil du blive kontaktet af en af vores medarbejdere vedr. bestilling af tid til aftryk osv. Det er derfor vigtigt ar du har noteret korrekt mail og evt. telefonnummer ned.

Der går normalt 2-3 uger fra aftryk, til din ørepropper er færdige.

Anmeldelse:

Superkøb

Har tidligere brugt de billige alm. ørepropper. Og der er stor stor forskel. De passer perfekt i øret, klemmer ikke, 15db filter gør at jeg får glæde ved musik, og at det ikke tager alt lyden som alm. ørepropper og det er så rart at de ikke klemmer. Samtidigt oplevede jeg en fantastisk service fra Audiovox. % stjerner herfra.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Audiovox Formstøbte ørepropper 15 dB filter

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 3

Bedømmelse

Mikrofonkabel
PA tilbehør

Mikrofonkabel: De bedste i test

Når man har et band, så er sang noget af det, som de fleste har mest fokus på. Det skyldes blandt andet, at det er

techflex kabelstrømpe
Brands

Techflex

Techflex Kabelstrømpe PTN025 Grey/White – Kabler Techflex Kabelstrømpe PTN025 Grey/White Flexo Pet kabelstrømpe. Diameter 1/4″ (6mm). Pris pr. meter. På lager i webshoppen Ikke på

PreSonus Eris E4.5
Studie

Anmeldelse: PreSonus Eris E4.5

Produktet er desværre udgået. Vi anbefaler i stedet at købe Presonus Eris E8 To-vejs aktivt monitor sæt med 4,5″ Kevler woofer og 1″ diskant. 70Hz