KRK RP 5 G2

Anmeldelse: KRK RP 5 G2

UDGÅET!

Vælg i stedet disse: KRK RP10-3 ROKIT


KRK RP 5 G2 er den nye generation Rokit RP aktive monitorer, og den inkorporerer flere teknologier fra KRKs større modeller, ikke mindst de lækre kurver, der også får dem til at lyde endnu bedre. Rokit RP 5 G2 byder på en forbedret voicing og en ny buet højttalerskærm, som effektivt reducerer diffraktion, hvilket giver endnu bedre monitor-akuratesse. De ny-designede custom-enheder og den overlegne tweeter wave guide giver optimal frekvensganskontrol og fokuserer lyden udad, væk fra kabinettet.

Specifikationer

  • 5″ glass aramid composite woofer
  • 1″ neodymium soft dome tweeter med ferro fluid
  • Indgange: XLR (3-pin), phono og jack – 10k ohm, balanceret/ubalanceret
  • Forstærker: 75 watt bi-amp dynamic power, 18 dB oktavfiltre
  • Frekvensgang: 53 Hz – 20 kHz
  • Videoskærming
  • Mål: 27,6 x 18,5 x 25 cm
  • Vægt: 8 kg

Best Buy til prisen

Disse monitors udmærker sig ved klar og tydelig gengivelse i hele frekvens området fra 70 til 20000 Hz. Idet mennesker har et dyk i følsomheden ved de lave frekvenser skal der her leveres flere watt. Pga. den lille enhed får man således ikke den helt tunge bund med på disse. Der kan der tilkøbes en subwoofer. Men super monitors til mix og til dels til mastering. De er ret kritiske mht. placering ift. lytterens hoved. Det skal man lige tænke ind når man placerer dem i hovedhøjde. Men sammenlignet med andre tilsvarende monitors dog en smule bedre på dette område. Specifikationerne siger de går ned til 52 Hz. Denne anmelder målte dog 45 Hz. De er dog ret svage der.
Hurtig transient respons og krystal klar gengivelse af højere frekvenser. Ingen frekvenser favoriseres så det du hører er det du har optaget hverken mere eller mindre.
Velegnet til små projekt/hjemmestudier.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale KRK RP 5 G2 Black Sæt.


Elsker dem!

Jeg havde lavet musik i en del år efterhånden og manglede et sæt monitors, der skulle forbedre min produktion; og det må jeg sige at disse monitors har gjort. Detaljen, styrken og klarheden er det der kendetegner disse monitors. De lyder bare rigtig godt. Jeg bruger dem også til hverdag, når alt den musik jeg lytter til afspilles.
Indtil videre har de hjulpet mig i min beatproduktion med stor succes. De har givet nyt liv til min musikproduktion, hvor jeg førhen benyttede mig af høretelefoner. Jeg var aldrig tilfreds med det færdige resultat, men det er jeg nu, hvor jeg er i besiddelse af dette sæt kvalitetsmonitors til en, synes jeg, overkommelig pris. De har ikke skuffet og jeg kan ikke undvære dem. Hverken til musikproduktion eller daglig afspilning af min yndlingsmusik. Elsker dem!

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale KRK RP 5 G2 White Sæt.


Bedste prisrimelige lille studio monitor

Krk Rokit Powerd 5 g2 som jeg ejer, er vellydende,generalt neutrale, kan spille højt(ca 106db, det er højt) og har en god bund, men ikke så dyb fordi de har et subsonisk filter (45 hz) så højtalerne ikke spiller de dybe lyde som kun subwoofer er gode til.

De er rigtig gode i de høje frekvenser (mellemtone og diskant) som gør at jeg synes man kan lytte til dem i lang tid uden der opstår lyttetræthed, bunden er f.eks meget tydeligere end f.eks Yamaha HS50M og synes man skal spille meget højt for at der opstår forvræning,komprimering(har jeg ikke oplevet endnu), ofte mere end de fleste mennesker kan holde ud at lytte til i længere tid af gangen (når man sidder tæt på højtaleren og mixer eller bare nyder god musik)

Husk godt kabel,lydkort

Den bedste af de små prisrimelige monitors, hvor meget bedre lyd fra en monitor i samme størrelse, koster meget mere end 2399krKort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale KRK RP 5 G2 Black Sæt.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Fender 65 Twin Reverb
Tilbehør

Anmeldelse: Fender 65 Twin Reverb

Rørforstærkercombo på 85 watt med 4x12AX7, 2x12AT7 og 4x6L6 rør, 2×12″ Jensen-enheder, 2 kanaler, fjederumklang og tremolo – inkl. footswitch. En forstærker, som er brugt

Fender Squier
Brands

Fender Squier

Squier er det navn, Fender bruger til guitarer og basser, der bliver fremstillet på fabrikker ikke direkte ejet af Fender selv. Squier var oprindelig en

audio-technica
Brands

Audio-Technica

Audio-Technica bliver grundlagt i 1962 og beskæftigede sig oprindeligt kun med at udvikle og fremstille pickupper til pladespillere. I 1974 lancerer Audio-Technica deres første hovedtelefoner,