beyerdynamic-DT-770-Pro-250-Ohm

Anmeldelse: Beyerdynamic DT-770 Pro 250 Ohm

Lukket dynamisk hovedtelefon designet til kritisk musik-, mix- og lydmonitorering.

Beyerdynamic har i mange år nærmest  været synonym for studiehovedtelefoner. Faktisk udviklede og fremstillede beyer den legendariske DT48 – verdens første dynamiske studie-hovedtelefon, allerede  i 1937 og har siden formået at bibeholde det markante forspring i teknik og kvalitet. Således har klassikere som eksempelvis model DT-770-Pro i årevis været referencen i studier verden over, og flere af firmaets øvrige modeller nyder enorm anerkendelse  i professionelle kredse. DT-770 Pro er en overbevisende hovedtelefon, der foruden rigtigt god siddekomfort og et lukket design, overbeviser med sin ekstremt “åbne” lyd.

Basgengivelsen er fyldig, mellemtonen afbalanceret og stereo-gengivelsen er nuanceret. DT-770 er en nyklassiker, der både begejstrer professionelle og HiFi-entusiaster. DT-770-Pro 250 ohm har en let svingspole hvilket giver en blødere og mere analytisk gengivelse. Typisk bruges denne model i studiet både til monitorering, men også i høj grad til kontrollytning af mix.

Specifikationer beyerdynamic DT-770 Pro

 • Virkeprincip: Dynamisk, lukket
 • Frekvensgang: 5 – 35,000 Hz
 • Max SPL: 96 dB
 • Impedans: 250 ohm
 • Dæmpning: ca. 18 dB
 • 3 meter kabel
 • Stik: Minijack 3.5 mm og 1/4″ jack adapter (6.35 mm)
 • Vægt: 320g

Anmeldelser:


avion:

 • Har spillet i over 10 år
 • Niveau: Semiprofessionel
 • Alder: 25 – 34 år

En fremragende kandidat.

Hvis du er på udkig efter nye høretelefoner i dit studie, er Beyerdynamics DT 770 – En fremragende kandidat.

Closed-back har et ry for at frembringe en mere ”jeg sidder inde i en boks” lyd, end open-back variationen. Alligevel er der ofte fordele til en vis grad af akustisk isolation.
Og bassen i denne model (closed-back) er efter min mening overlegen.

Personligt har jeg aldrig været meget for at blive lukket helt ude fra omverden når jeg har høretelefoner på.
Men jeg synes Beyerdynamics har med deres DT 770 model, fundet en god balance.
Det er stadigvæk muligt at hører sin telefon ringe, eller banken på døren, men forsat en tydelig dæmpning af den generelle baggrundsstøj.

Der kan være problemer med en farvet ”mellemtone” i closed-back høretelefoner, men jeg synes ikke at dette problem er så gennemtrængende på denne model som hos andre, men det skal da nævnes.

Lidt ekstra plusser:

– Lækker komfort
– God rækkevide (ledning) 3 meter.
– Mulighed for at skifte mellem stereo mini jack 1/8” & 1/4”
– Fin balance isolering
– Udsøgt til mix og lydmonitorering

Alt i alt et lækkert produkt og det er hermed anbefalet stærkt videre.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale beyerdynamic DT-770 Pro 250 Ohm.


MisterSmog

Super lyd

De første dage jeg brugte dem syntes jeg at de have en tynd og meget dyb lyd. Men fandt ud af det var mine mix der var dårlige, da jeg hørte mine mix (for første gang i speakers) over et stort anlæg med krk speakers var lyden også tynd og meget dyb. Tog hjem og lavede mix om så de lød “godt”, tog tilbage i radio studie og hørte mine mix igen, wow mand. Det jeg hørte i høretelefonerne er den selv samme lyd i studiet med krk speakers. Jeg bruger dem hverdag i mange timer og man glemmer man har dem på.

Det eneste jeg kan klage over 🙂 er den GODE SOLIDE KVALITET de er lavet af. En dag på en eller anden mærkelig måde fik jeg den en hørebøf lige på næsen da jeg kom til at vride den ene hørebøf og sving slå den anden hørebøf mig lige på næsen så det blødte he he… hvis de var billigt lavet var de knækket og jeg ville slippe for en blodtud 🙂 men heller en blodtud end billig bras 🙂

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale beyerdynamic DT-770 Pro 250 Ohm.


Tilfreds Producer

 • Har spillet i 5 – 10 år
 • Niveau: Semiprofessionel
 • Alder: 18 – 24 år

Ekstremt god lyd og behagelige!

I starten da jeg købte dem, var jeg lidt skeptisk over prisen. Det lyder som en underlig ting, men pga. de gode anmeldelser gik jeg efter dette headset på trods af den lave pris. Dette viste sig at være en total forkert påstand! DT-770 Pro har et imponerende frekvensområde på 5 hz til 35k hz. Og jeg skal love for, at man får noget ud af dette. Det høje frekvensområde gør, at man virkelig for noget ud af akustikken i et nummer og generelt liv i numrene. Bassen i dem er fantastisk og meget behagelig.

Generelt er disse hørebøffer utroligt behagelige at have på. Jeg kan side med dem på i flere timer uden at mærke til det. Der er også en meget balanceret lyd, som gør lyden behagelig og man bliver ikke ramt af irriterende ubalancerede frekvensområder i dem. De er rigtig gode til at producere musik og specielt for mig selv, som producere elektronisk musik over i den lidt mere alternative form, er de rigtig gode!

Kan anbefales til alle! Både til hverdags brug som studie brug!

Levering forløb desuden rigtig fin; Hurtigt og nemt.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale beyerdynamic DT-770 Pro 250 Ohm.


Klipperen

 • Har spillet i 5 – 10 år
 • Niveau: Øvet
 • Alder: 18 – 24 år

Super studie monitors!

Virkelig gode og præcise monitors. Jeg bruger dem i kraft af mit hverv som filmklipper og til lydmix er det de bedste jeg har prøvet.

Dog skal man være opmærksom på at hvis man ikke sætter dem igennem en forforstærker, så kan lyden godt blive lidt lav i nogle sammenhænge. Så hvis man bare skal have dem i sin iPod, skal man nok overveje nogle med et lavere ohm tal.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale beyerdynamic DT-770 Pro 250 Ohm.


Pianist85

 • Har spillet i over 10 år
 • Niveau: Professionel (primær indtægt)
 • Alder: 25 – 34 år

Virkelig gode hovedtelefoner

Jeg stod og skulle bruge nogle gode hovedtelefoner til bl.a. aflytningsopgaver på musikkonservatoriet, men også til at øve og arrangere på et digitalklaver uden at genere naboerne og kæresten.

Så de skulle dels have en rigtig god, klar lyd i alle frekvensområder og dels være behagelige at have på i mange timer ad gangen. Jeg prøvede et hav af hovedtelefoner, og bagefter var jeg ikke i tvivl om, at DT-770 Pro var det bedste køb. Lyden er perfekt, de sidder godt på hovedet, og så er det rigtig god kvalitet.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale beyerdynamic DT-770 Pro 250 Ohm.


Marc the Darc

 • Har spillet i 5 – 10 år
 • Niveau: Semiprofessionel
 • Alder: 25 – 34 år

Ufortjent populær.

For noget tid tilbage var vi 4 personer fra forskellige niveauer af lytte-ekspertise, der satte os sammen og grundigt testede en række af hovedtelefonerne populært brugt i musik produktion. Målet var at jeg gerne skulle finde en opgradering til mine regerende KRK KNS-8400 uden at det blev brutalt dyrt.

I sin tid havde jeg allerede testet disse Beyer op mod KRK’erne, og fundet dem underlegne. Men besluttede alligevel at give dem endnu en chance – ens hørelse udvikler sig trods alt.
4 personer med vidt forskellig baggrund og præference, kasserede enstemmigt disse som første par i testen.

Komfort var fin, men støj isoleringen var under middel.
Lyden var luftig med godt perspektiv, men både detaljering og lineæritet blev fundet mangelfuld, for at sige det pænt.
Byggekvaliteten lod også noget tilbage at ønske, især var knagen og knækkende lyde fra gaflerne der forplantede sig i kopperne træls. Gaflerne holdt i øvrigt ikke deres indstilling ved almindelig brug, og måtte gentagne gange justeres under testen.

Også på “ekstra-udstyr” skuffede de, med den dårligste og åbenlyst billige transportpose, og fast ledning uden ekstra eller udskiftningsmuligheder. Det virker måske overflødigt men ledningerne har det med at møde kedelige uheld før eller siden, og en transportpose der lige så godt kunne være en Nettopose sender et kedeligt budskab.

Vi blev efterladt med en dyb undren for hvorfor disse er så populære som de er, især til prisen når der er så mange bedre og mere interessante alternativer.
Når det er sagt, er der bestemt også ringere alternativer, og selv med det meget kritiske synspunkt på disse, genkendes nogle styrker – de udvejes blot af svaghederne og efterlader dem som et middelmådigt produkt.

Testens konklussion var at uanset budget bør shortlist altid inkludere et par Shure og et par Audio-Technica.
Testvinder var Shure SRH940.

Kort sagt: Nej, jeg vil ikke anbefale beyerdynamic DT-770 Pro 250 Ohm.


SynthGirl

 • Har spillet i over 10 år
 • Niveau: Semiprofessionel
 • Alder: 25 – 34 år

Fremragende komfort og lydJeg har nu brugt BeyerDynamic DT-770 Pro 250 høretelefon i godt over 3 år.. jeg har førhen brugt senheisser og for en som ikke gider bruge for meget tid på, at finde ud hvad der ellers findes ude på markedet og på at gå op i alt det tekniske.. så kan jeg sige at lyden bliver gengivet klart/tydeligt, der er hverken for meget af bas eller diskant, det er lige tilpas, og hørebøfferne er komfortable at have på og prisen er indefor rimelighedens grænser. Med det sagt, hvorfor ikke give det 5 stjerner.. Der er dog en lille ting som har generet mig (og muligvis mine naboer) de lukker ikke lyden helt inde.. Så der røg den stjerne.. Men ellers godt køb for pengene 😀

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale beyerdynamic DT-770 Pro 250 Ohm.


fkjac

 • Har spillet i 5 – 10 år
 • Niveau: Øvet

Et par rigtige høretelefoner

Beyerdynamic ved hvordan man laver rigtige høretelefoner. Man kan næsten høre den tyske kvalitet i den lækre lyd, som de her bøffer giver.

Jeg har i lang tid været afhængig af hovedtelefoner, der enten havde en lyd som en rusten havelåge eller gik i stykker hvis man så meget som så på dem. De problemer er jeg så ovre nu. DT-770’erne har den fedeste lyd – og så føles de som noget der er bygget til at modstå artilleri.

Kablet har en god længde (3 m), og ender i en 3,5 mm jack. Der medfølger en 6,35 mm jack adapter som er lige til at skrue på. Eneste minus er at man ikke umiddelbart kan udskifte kablet, men med den kvalitet bliver det ikke nødvendigt lige foreløbig.

Selv bruger jeg høretelefonerne til at høre musik, monitorere når jeg optager, og i ny og næ til at lade naboerne sove i fred når der øves.

DT-770’erne er klart en af de bedste høretelefoner i prisklassen – og et godt stykke over.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale beyerdynamic DT-770 Pro 250 Ohm.


 

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Protection Racket
Brands

Protection Racket

Protection Racket 9020 Drum Mat 2.0m x 1.6m – Diverse trommetilbehør Protection Racket 9020 Drum Mat 2.0m x 1.6m Kraftigt tæppe til trommer 2,0 meter

Audio-Technica AT2020
Studie

Anmeldelse: Audio-Technica AT2020

Stormembran kondensator mikrofon, med nyrekarakteristik En god all-round mikrofon til hjemmestudiet, der kan klare et max lydtryk på 144 dB SPL og har en frekvensgang

shure studio mikrofoner
Brands

SHURE

Shure SM7B – Dynamiske Shure SM7B Klassisk dynamisk studiomikrofon designet til broadcast, men som er fantastisk til rockvokal. På lager i webshoppen Findes i 3