Vi kender jo alle Roskilde for deres fantastiske musikfestival, men vidste du også, at du kan finde nogle gode musikbutikker i denne by? I Roskilde og omegn kan du både finde en musikforretning og guitar butik. Alt hvad dit musikelskende hjerte begærer.

Vi har samlet en liste over de forskellige musikbutikker i Roskilde, så du kan danne dig et overblik over udvalget. Denne liste finder du længere nede på siden.


Hvad med at købe online?

Vidste du, at du kan få mere for pengene ved en af Danmarks to største forhandlere?

Se udvalget her…
Mange starter deres jagt på instrumenter online. Her kan man også fint danne sig et overblik over de forskellige typer og priser på instrumenter. Men mange oplever, at det hurtigt bliver uoverskueligt og besværligt at vurdere, hvilket instrument der passer bedst til ens behov.

Derfor er det altid en god idé at tage et smut forbi en fysik instrument butik. For det første kan du oftest få lov til at afprøve eller fornemme forskellige instrumenter. For det andet kan du få gode råd og kyndig vejledning fra personalet. Hvis du allerede ved alt, hvad der er at vide om instrumenter, kan du selvfølgelig også bare få en hyggelig snak om musik med personalet.

Find din den musikforretning, der passer bedst til lige det, du leder efter på nedenstående liste over de bedste musikbutikker i Roskilde.

Musikcentralen

Adresse:

Indkørsel fra Navervænget, Navervej 20, 4000 Roskilde

Åbningstider

tirsdag10–17.30
onsdag10–17.30
torsdag10–17.30
fredag10–17.30
lørdag10–14.30
søndagLukket
mandag10–17.30

Telefon

46 32 42 02


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 8

Bedømmelse