Boss VE-20

Anmeldelse: Boss VE-20


Twin pedal processor med særligt tilpassede vokal-effekter, heriblandt Harmony, Double-Track, Dynamics, Reverb, Delay og mange flere.

VE-20 er helt fra bunden tilpasset sangere, og indeholder nogle af de allerbedste vokal-effekter, markedet kan tilbyde. Med et enkelt tryk på en pedal kan du føje fyldige lag af vokaler og harmonistemmer til din egen vokal, tilføje pitch-korrektion i realtime, og vise dine kreative evner med specielle effekter som Distortion, Radio og Strobe. Du kan sågar lave loops i flere lag i realtime med den indbyggede Phrase Looper. VE-20 kan også bruges hvor som helst, da den både kører på strømforsyning eller batterier.

Ren og skær kvalitet

Boss VE-20 hæver din stemme op til et  helt andet niveau! VE-20 er spækket med essentielle kvalitetseffekter som rumklang, delay, kompressor, chorus og meget mere. For sangere har disse effekter har ofte været svære at få styr på, men nu giver VE-20 dig en utroligt enkel brugerflade, som du kan bruge til at opnå fuld kontrol over din vokallyd. Find blot din foretrukne indstilling og syng – du behøver ikke at programmere. VE-20 er en praktisk og tilgængelig vokaleffekt, også for nybegyndere. Men hvis du har lyst til at rulle ærmerne op og gå i gang for alvor, så har VE-20 også et væld af redigeringsværktøjer indbygget.

I harmoni

Læg skønne harmonier ind over din stemme, mens du synger. Vælg dit foretrukne interval, eller lav en multi-part stack som f.eks. en terts over og kvinten under, og gem den herefter, så den altid er klar til brug. Du kan også gøre din lyd mere fyldig med Double Track. Det bedste ved VE-20 er dens brugervenlighed. Programmering er ikke nødvendig, og du behøver heller ikke at sende toner ind i pedalen fra et keyboard som med en Vocoder; bare syng og overlad resten til VE-20.

Phrase Loop

Syng, optag, loop og optag ovenpå med den indbyggede Phrase Looper, som er hentet fra BOSS´ populære RE-20XL Loop Station. Du har 38 sekunders optagetid i mono til loops og fraser i flere lag, og det hele kan gøres i realtime på scenen. Dette stykke værktøj vil tage pusten fra publikum, med barbershop eller human beatbox.

Specielle effekter

Udover sine harmoni- og pitchkorrektions-værktøjer byder VE-20 også på en farverig og udtryksfuld samling unikke effekter, bl.a. Electric (kendt fra kunstnere som Cher og Black-Eyed Peas), Robot, Strobe (leslie-effekt), distortion, chorus, og rumklang.

Hårdfør konstruktion

VE-20 har samme massive metalkonstruktion som andre Boss pedaler, og er bygget til at kunne klare mosten. Størrelsen svarer til Boss´ Twin pedal-serie, så du dermed er sikker på at kunne placere VE-20 i et eksisterende pedalbræt eller en transportkuffert til Boss pedaler.

Highlights Boss VE-20

  • Særligt tilpassede vokal-effekter, heriblandt Harmony, Double-Track, Dynamics, Reverb, Delay og mange flere
  • Tilføj op til 3-stemmige harmonistemmer og lag.
  • Realtime pitch-korrektion
  • Specielle effekter, heriblandt Distortion, Radio og Strobe
  • Phrase Looper med 38 sekunders optagetid (i mono)
  • Phantom Power til kondensatormikrofoner
  • Kører på 6 stk. AA batterier, eller strømforsyning (PSA)
  • Enkel betjening og bundsolidt Boss design

 

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

DJ der spiller på en DJ controller
DJ udstyr

Bedste DJ controllere i test

Efterhånden er der kommet mange DJ controllers på markedet. Pioneer har længe siddet på tronen, men Denon, Native instruments og Hercules er kommet godt efter

yamaha
Brands

Yamaha

Yamaha Corporation blev grundlagt i 1889 af japanske Torakusu Yamaha, dengang under navnet Yamaha Organ Manufacturing Company. Inden få år voksede virksomheden gevaldigt og blev

Hohner
Brands

Hohner

Eller se en komplet test af flere mundharmonikaer her. Hohner Custom Bluesband Sæt 7 stk. Bluesband mundharper i C-D-E-F-G-A-Bb. Incl softcase. Kan ikke bestilles på