4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Samson Meteor USB mikrofon kondensator

Anmeldelse: Samson Meteor USB mikrofon (m. kondensator)

Produktet er desværre udgået af produktion. Vi anbefaler i stedet enten denne Røde NT-USB, hvis du vil have en rigtig god USB-mikrofon eller denne Thornton USB-05 for en lidt billigere variant der midner mere om Samson Meteor.

USB mikrofon 25 mm kondensator-membran kardoid (nyre) karakteristik, optagelsesområde 20Hz til 20kHz, 16bit, 44.1/48 Khz indspilning

Meteor Mic er en universal-løsning til at indspille musik på din iPad eller computer. Meteor åbner mulighed for alle typer medie-produktion og optagelse via programmer fra f.eks. Apple App-Store, eller som praktisk løsning til Skype og iChat. Meteor Mic er en kardoid-mikrofon af kondensatortypen og anvender Samsons største membran (25 mm), den har en fin frekvensgang og høj detalje-rigdom i CD-kvalitet, 16-bit 44.1/48 kHz opløsning.

Kompakt og robust mikrofon, helt i forkromet zink med en unik ben-konstruktion så den let kan klappes sammen for mobilitet eller rettes til, når man indspiller. Om det er akustiske guitar, sang eller tale kan den altid instilles til at passe perfekt. Meteor Mic kan med det medfølgende stativfæste monteres på et almindeligt bom-stativ eller bordsstativ.

En hovedtelefonudgang med egen volumekontrol kan anvendes for aflytning med nul-latency og en tydelig “mute”-knap findes for hurtigt at kunne slukke mikrofonen, når man videokonfererer eller taler over fx Skype.

Installation er simpel, Meteor behøver ingen drivere til computeren, men kan anvendes direkte fra kartonen og er kompatibel med alle de kendte indspilnings-programmer.

For at gøre pakken komplet leveres Meteor Mic med USB-kabel og en beskyttende pose.

Specifikationer – Samson Meteor

 • Stor kondensator-membran (25 mm) for overlegen lydkvalitet
 • Karakteristik: Kardoid (nyre)
 • Lige frekvensgang, optagelsesområde: 20Hz til 20kHz
 • 16bit, 44.1/48 Khz indspilning
 • Unik benkonstruktion
 • 5/8″ stativfæste
 • Konstrueret i robust zink/krom
 • Plugges direkte ind i computeren – ingen ekstra drivere.
 • Kompatibel med de fleste kendte musikprogrammer
 • 3,5 mm hovedtelefonudgang for direkte lytning uden forsinkelse
 • Volumekontrol til hovedtelefonudgangen med indbygget mute-knap til mic’en
 • USB-kabel og beskyttende pose medfølger

Anmeldelser:

Fantastisk Gamer Mic

Ja det er korrekt, jeg bruger den ikke til musik, men til Spil og gaming online.

Eftersom det er umådelig svärt at finde et ordentligt headset med en god mic, har jeg valgt at bruge en ekstern mic istedet og her gälder kun det bedste.

Samson Meteor er helt fantastisk, nem opsätning, dämper baggrundsstöj, Giver klar og tydelig kommunikation til medspillere.

Det kan godt väre at Samson Meteor ikke helt var tiltänkt spil, men der er flere i min omgangskreds der overvejer samme lösning og vil helt klart välge Samson Meteor efter at have prövet den.


perfekt! – næsten

Det første man ser, er dens fede design. Den er lidt retro-agtig, og når den er foldet sammen, er den så lille, at den næsten kan være i lommen. Den optager i super kvalitet, men optager kun de høje toner, når man skruer ned for den. Den har svært ved at optage klaverlyde, men andre instrumenter skulle den fungere til. Helt klart pengene værd!


Virker perfekt til Skype-møder

Jeg købte mikrofonen, for at få ordentlig lyd på skype-møder. Vi købte 2, og bruger en i hvert mødelokale. Mikrofonen står på bordet, og vi har skærm/webcam på væggen.

Vi har nu perfekt og forståelig lyd fra hele mødelokalet (15-20 kvm)


En god USB mikrofon til en god pris

Jeg har denne flotte og fine USB mikrofon ra SAMSON. Den er bare fantastisk. Man får meget for pengene.
Den er lavet af høj kvalitets materiele og i action er den bare rigtig god til at modtage lyd.
Jeg vil helt sikkert anbefale den. 🙂

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Boss BR-800 multitrack recorder
Studie

Anmeldelse: Boss BR-800 multitrack recorder

8-spors multitrack recorder med 4-spors samtidig optagelse, indbygget effektmaskine, trommemaskine og stereomikrofon. Hvad end du laver, komplekse lagkageindspilninger eller spontane optagelser “i marken”, hjælper BR-800

Ableton
Brands

Ableton

Ableton blev grundlagt i 1999 af Bernt Roggendorf og Gerhard Behles og har i dag hovedsæde i Berlin. Med udgangspunkt i Techno-gruppen Monolake udviklede de en

jim dunlop guitar pedaler
Brands

Dunlop

Jim Dunlop grundlagde i 1965 The Jim Dunlop Company som en deltidsvirksomhed, mens han arbejdede som proces- og kemisk ingenør for prægningsfirmaet Dymo. Dunlops første