4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Samson Go-Mic USB

Anmeldelse: Samson Go-Mic USB

Produktet kan findes her: https://www.gear4music.dk/da/Indspilning-and-computere/SAMSON-Go-Mic-baerbar-USB-kondensator-mikrofon/BS9

USB multimedia-kondensatormikrofon til nem montering på den bærbare.

Optagelse og redigering har aldrig været nemmere. Nu er det mikrofonen op på computeren, og stikket i. Meget velegnet til podcasting, chat, IP-telefoni eller helt enkelt almindelig indspilning. Go-Mic leveres inkl. Cakewalk program og taske.

Samson’s Go-Mic USB-mikrofon har et smart design, som gør, at den let kan fæstnes på din bærbare computer, oppe på en billedskærm eller stilles direkte på et bord. Med andre ord, en vældig fleksibel mikrofon, velegnet i sammenhænge, hvor både transportvenlighed og lydkvalitet er vigtig. Mikrofonen er af kondensatortypen og har et bredt frekvensområde fra 20Hz-18khz og opløsning på 44.1kHz/16-bit via USB-porten. Den kan også stilles mellem nyre og omni karakteristik. Go-Mic er kompatibel med både PC og Mac.

Specifikationer – Samson Go-Mic USB

  • Plug and Play, Mac-og PC-kompatibel
  • USB-interface for højopløst digital audio streaming
  • Fæste passende en laptop eller placeres på skrivebord
  • Kompakt design gør den nem at opbevare.
  • Kondensorkapsel digital USB udgang
  • Valgbar nyre eller omni karakteristik
  • Minijack hovedtelefonudgang
  • Leveres med USB-kabel, kabel-clip, stativadapter, pose og Cakewalk Music Creator

Anmeldelser:

Meget fin!

Jeg fik denne mikrofon til jul år 2013. Det første man lægger mærke til, er den er ekstremt lille. Men til gængæld gør det den endnu mere smart. Udover en meget velfungerende mikrofon til Skype, medfølger musikprogrammet “Cakewalk music maker” med. Et rigtigt fint og nemt program. En god til inden Skype/optagelser er at tjekke indstillingen på siden (der er 3 forskellige), da det nogle gange ikke passer til det du skal igang med.


Blue yeti

Den lyder som en blue yeti og den er god til comentary når du gamer


Samson Gå-Mik’en

Ganske pragtfuld og kompakt småmikrofon. Den kan sættes på næsten overalt, og den optager næsten som en formfuldent studiemikrofon trods prislejet.


Overraskende god

Overraskende god kvalitet og meget nem at bruge.

Havde slet ikke forventet så meget af den lille og billige enhed. Softwaren er meget basic, men fungerer rigtig fint – Specielt for folk, der ikke er hjemme i at bruge den slags software.

Lydudgang til hovedtelefoner, der også fungerer fint.

Den er bygget solidt, så man ikke er bange for at ødelægge den og den føles generelt lækker.

Alt i alt et godt produkt. Havde der været lidt mere at lege med i softwaren og havde den haft indgang til tilslutning af keyboard/el-guitar osv, havde det været 5 stjerne.


Kvalitet!

Samson Go Mic kan klart anbefales, hvis du er en “beginner”! Den er lille, flot, men ikke mindst, god kvalitet! Den er rigtig fed. Jeg bruger den til videoer og skype samtaler dagligt. Det eneste jeg kan sige negativt om den, er at der er lillesmule baggrunds støj. Men det kan du justere 🙂


Okay mikrofon til farten

Jeg købte denne her mikrofon fordi jeg optager gameplay videoer og smider dem op på youtube. Vil sige at lyden i den er acceptabel.
Men man kan få MEGET bedre alternativer til prisen. Hvis man kun går efter lyden. Jeg har valgt at købe en Blue Snowball istedet. Da jeg blev ret skuffet over denne.


Alletiders mikrofon!

Fed lille kompakt mikrofon. Fungerer faktisk også fint til at optage trommer med, hvis man skal lave en hjemme demo. Programmet Cakewalk, der medfølger er også fedt, og giver har nogen gode muligheder.


Okay til sjov og leg

Fint til at lave ting i et enkelt take, men til flersporsoptagelser mener jeg at der er for meget baggrundsstøj.


Fin mikrofon

Er temmelig glad for denne mikrofon, dog kan alt høres. Dvs. at tastaturet kan høres osv osv


godt valg

Den var nem at få tilkoblet og det medfølgende program fungerede perfekt til speak-formål, da man hurtigt kom igennem processen at optage, klippe, konvertere og gemme under ønsket navn. Lydkvaliteten var ret god men ikke i top, da der var en lav baggrundsstøj på alle sporene. Dette kan dog sikkert rettes på en måde. Alt i alt en rigtig god løsning til formålet.


Fin mikrofon til prisen

Nu har jeg leget lidt med denne mikrofon i et par dage og den er ganske fin når man tænker på prisen. Den er lidt flad i de lave toner men det kan korrigeres i ‘post / mix’ hvis man har muligheden for det – Ellers er kvaliteten ganske fin for sådan en lille fætter.

Hvad angår features, så har den en LED der skifter farve (grøn og rød) hvis du kommer til at råbe lige højt nok ind i den og den begynder at ‘clip’ hvilket er en rigtig lækker feature. Den har også stik til høretelefoner så du kan høre dig selv mens du bruger den hvilket er noget man normalt kun finder på de dyrere modeller. Dertil er der forskellige mikrofon indstillinger så den kan bruges i næsten alle scenarier.

Vil man bruge den til at optage sin stemme, så vil jeg anbefale at man anskaffer sig et pop filter for den er meget følsom med den lille membran.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Roland JUNO-DS61
Keyboard

Anmeldelse: Roland JUNO-DS61

Performance-synthesizer med 61 tangenter, indbygget sampler, 8 Phrase Pads til triggerfunktion fra USB-hukommelse, 8-spors sequencer, mikrofonindgang og DAW-Control funktion. Rolands JUNO synthesizere er kendt for

bose
Brands

Bose

Bose er nok mest kendt for lækre hi-fi systemer til stuen, men har også i generationer leveret fremragende og meget utraditionelle højttalersystemer til musikere. Bose

Boss VE-20
PA tilbehør

Anmeldelse: Boss VE-20

Twin pedal processor med særligt tilpassede vokal-effekter, heriblandt Harmony, Double-Track, Dynamics, Reverb, Delay og mange flere. VE-20 er helt fra bunden tilpasset sangere, og indeholder