4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

RØDE NT1-A

Anmeldelse: RØDE NT1-A

 

Komplet mikrofon-indspilningspakke til bl.a. hjemmestudiet, inkl. gratis dvd med tips og teknikker til at hjælpe NT1-A ejere med at få mest muligt ud af deres nye mikrofon.

Den opdaterede udgave af Rødes klassiker, er nu med samme flotte nickel satin finish som resten af programmet. Elektronikken er ligeledes opdateret, der er nu et forbedret signal/støjforhold på hele 5dB, til >86dB. Røde har løftet deres billigste stormembran mikrofon en klasse op, den har aldrig givet mere valuta for pengene. Røde NT1-A er nærmest blevet en industristandard. En mikrofon der leverer varme, stort dynamikområde, klarhed og høj SPL der normalt kun findes i den dyrere ende. NT1-A Box indeholder: Røde NT1-A mikrofon, deluxe shockmount SM6 med integreret popfilter, 6-meter XLR-mikrofonkabel, taske og gratis dvd med tips og studieteknikker af Peter Freedman.


Anmeldelser:

Godt værktøj

Jeg har haft fornøjelsen af Røde NT1A nu i over to år, den har indspillet vocaler, acc. guitar, elec. guitar, fungeret som ambience mic, jeg har sendt to album på markedet, hvor den har været arbejdshesten.
Ingen støj, følsom, klarer højt lydtryk, ren og klar, detaljerig – second to none i sin prisklasse !!

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale RØDE NT1-A


God kvalitet! meget arbejde

Hvis jeg kunne ville jeg give RØDE NT1-A 3½ for den er virkelig virkelig god og stabil! desværre kræver redigeringen af vokal, podcast osv. ret meget eq osv. før jeg får et godt resultat (:

Jeg anbefaler den, men vær opmærksom!

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale RØDE NT1-A


Kræs for kendere ;o)

Jeg bruger Røde NT1 til at indspille akustisk guitar-tracks på computeren og har også haft den med til øve-jam´s med bandet og en enkelt optræden, hvor den også bliver brugt til den akustiske guitar.

Det tog 1-2 min lige at finde den bedste afstand og vinkel i forhold til guitaren og man lærer hurtigt at finde ud af hvor lidt/meget man skal ændre afstand/vinkel for at ændre lydbilledet, alt efter hvilken lyd man vil ha.

Mikrofonen virker bare som den skal, egentlig er der ikke meget andet at sige..

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale RØDE NT1-A


Utrolig kvalitet til ingen penge

Da jeg købte RØDE NT1-A BOX, havde jeg ingen intention om at kvaliteten ville være så god.
Denne mikrofon er perfekt, hvis man gerne vil begynde med noget musik til nogle billige penge.

Vil dog lige informere nybegyndere om, at man SKAL altså også købe et lydkort til denne mikrofon. Det skal man til alle mikrofoner, med denne mængde kvalitet.
Grunden til at jeg informerer omkring det er, at jeg faktisk havde ingen ide om at man skulle bruge et lydkort da jeg startede med musik.
Jeg havde før brugt et logitech g35 headset, som man bare kunne plug i computeren.

Super god mikrofon!

-KinGo.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Guitar stativ
Guitar

Bedste guitarstativ i test

Er du træt af at opbevare din guitar usikkert? Måske har du mange guitare der ikke har et hjem? Eller også har du en helt

Yamaha P-45
Keyboard

Anmeldelse: Yamaha P-45

Slankt designet stagepiano med 88 vægtede GHS-tangenter, 64 toners polyfoni, duo og dual funktion, effekter og i alt 10 forskellige lyde. P-45 fremstår i et

festival_telt
Annonce

Har du styr på dit telt til festival?

Når man skal på festival, er det ekstremt vigtigt at man har det rigtige telt med. Der er en del parametre som spiller ind, når