4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

IK Multimedia iRig Mic mikrofon til smartphone/tablet

Anmeldelse: IK Multimedia iRig Mic mikrofon til smartphone/tablet


Håndholdt mikrofon til Android smartphones og tablets, iPhone / iPod touch / iPad.

Ideel til sangere eller sangskrivere men også perfekt til f.eks. optagelse af oplæsning, taler, instrumenter eller et hvilket som helst andet audio materiale i studiet, på scenen eller i marken.iRig Mic er udstyret med en yderst vellydende og retningsbestemt mikrofonkapsel der fungerer perfekt både tæt på og langt fra det som skal optages.

Der medfølger en dual mini-jack connector for at kunne lytte til inputtet via hovedtelefoner, mixer, aktive højttalere eller PA systemer. En omskifter med 3 stillinger for gain, giver direkte mulighed for at justere fra stille snak til høj musik.

iRig Mic er bl.a. kompatibel med IK Multimedia IRIG Recorder software for iPhone / iPod touch / iPad og Android smartphones og tablets. Recorder softwaren er tilgængelig som en gratis version og en fuld version med waveform editor og volume optimering. Også VocaLive Free og AmpliTube Free er tilgængelig.


Anmeldelser:

Filmoptagelse

Jeg har brugt Ik Multimedia iRig Mic i forbindelse med arbejdet med film/tv sammen med børn på mit arbejde. Vi bruger Kameraet på IPad, hvor vi efterfølgende har redigeret i IMovie. Det har fungeret upåklageligt og er et godt værktøj for børnene når de er rundt og interviewe andre børn, at vi har mikrofonen for en bedre lyd.


Beatbox i nye baner.

Hvis du lige er begyndt at beatboxe, og du er ikke helt klar på, hvordan man gør, så er iRig mic den perfekte mikrofon at starte med. Det kræver blot, at man er opmærksom på, at man skal købe ekstra programmet ved siden af, til en pris af 30 DKr. Der er massere af gode features, når du først har fået programmet, og man kan sætte sig i flere timer og øve sig uden at komme til at kede sig.


Godt hjælpemiddel til Pre-Recording

iRig Mic samt de medfølgende Aps det leveres med er et udmærket værktøj til at lave “testoptagelser” med, og det er muligt at arbejde med 8 spor.


iRic Mic, hjemmestudie for alle

Efter at have købt amplitube til iPhone og med behovet for at kunne indspille lå den lige til højrebenet at tilkøbe iRic Mic. Med det fulde amplitube setup inkl. recorder og voice modul er det uhyggelig nemt. Det erstatter ikke en studieindspilning men hvis formålet er at producere en hurtig demo er den perfekt. Det er bogstaveligt plug & play. Mini-jack i iPhone, hørebøf i og så er det bare at synge og optage. En klar anbefaling herfra.


Super mic

Jeg har brugt iRig Mic nu mange gange og synes den giver en fantastisk lyd. Jeg bruger den med iphone 5.
Dog har den ikke fået top karakter, da jeg ikke får lyd i mit headset når jeg bruger microfonen.
Jeg ved ikke om dette skydes Iphone 5 eller selv adapteren til iRig.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Roland
Brands

Roland

Roland blev etableret i 1972 i Osaka, Japan og var allerede i 1973 repræsenteret på musikmessen NAMM Show i Los Angeles, hvor de første Rytmebokse

Roland UM-ONE MKII
Lydkort

Anmeldelse: Roland UM-ONE MKII

https://www.thomann.de/dk/roland_um_one_mkii.htm https://www.digitalpiano.dk/roland-um-one-mk2.html https://cdon.dk/hjem-have/midi-interface-roland-um-one-mk2-p47385284 https://www.gear4music.dk/da/Indspilning-and-computere/Roland-UM-ONE-mk2-USB-MIDI-Interface/MO3 MIDI interface med 1 ind/udgang, og FPT højhastigheds-processor. UM-ONE er et enkel, kompakt, og pålidelig MIDI interface, med 1 indgang og

Electro Voice
Brands

Electro Voice

Electro Voice ZLX12P Aktiv 2-vejs højttaler med 12″ og 1,5″ tatanium driver. 250/1000 W klasse D forstærker og kabinet i letvægts komposit materiale. På lager