4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Yamaha HS5 aktiv monitor

Aktiv 2-vejs studie monitor med 5″ bas og 1″ diskant, 70 watt. Stk. pris.

HS-serie aktive monitors har arvet den underliggende filosofi omkring præsision og detaljeret gengivelse som har gjordt Yamaha monitors til standarden i mange studier verden rundt. Serien gengiver lyden ufarvet med nærmest lineær frekvensgang, og med nyudviklede transducere, en frekvensgang op til 30 Khz.

Kabinettet på Yamaha HS5 er udformet således, at uønsket resonans og vibrationer bliver minimeret, bl.a. takket være en ny samleteknik hvor alle hjørner er konstrueret med tre-delt gering teknik. Dette giver en stabil, resonansfri og utrolig stærk konstruktion. En perfekt monitor til hjemme- og projektstudier samt filmkomponister.

Specifikationer – Yamaha HS5

  • 2-vejs basrefleks bi-amp nearfield studie monitor
  • Enheder: 5″ basenhed og 1″ dome tweeter
  • Frekvensgang 54Hz – 30kHz
  • Udgangseffekt 70 Watt, 45W LF plus 25W HF
  • Indgange XLR og jackstik balancerede eller ubalancerede signaler
  • Kontroller for styrke (+4 dB / center klik), EQ: Høj Trim omskifter (+ / – 2dB in HF) / rumregulering (0/-2/-4 dB under 500Hz)

Anmeldelser:

Super Fede!

Disse højtalere er super fede til prisen, jeg hørte samtidig på nogle ADAM til næsten 1000 kr mere, og man kunne næsten ikke høre forskel, jeg syntes det er godt køb hvis du skal have nogle gode billige højtalere 🙂


Lyder meget neutrale

Jeg kan helt sikkert anbefale disse højtalere, de har en meget neutral lydgengivelse, hvilket jo er godt når man skal mikse. Prisen er fornuftig, kvaliteten er ok. De er gode til det de er beregnet til.


Perfekt “lille” monitor

Disse højtalere har gang på gang overrasket mig, for i realiteten købte jeg dem baseret på min pengepung var ganske tom på det specifikke tidpunkt, men jeg må så sige jeg er glad samt undrende over at de ikke ligger højere oppe i prisklassen, for de er suveræne.

En afslørende lyd
God lyd all around
Duer til de genrer jeg skal bruge dem til – Hip-hop og R’n’B
Du får så meget mere end du aner for de penge


en klar lyd

En højttaler med god klang og god dybde. Fylder ikke meget i rummet størrelsesmæssigt men lydmæssigt, super.
Dog svær at stille på smal hylde da alle tilslutninger findes bagpå.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Røde VMPR VideoMic Pro Rycote kamera-mikrofon
Mikrofoner

Anmeldelse: Røde VMPR VideoMic Pro Rycote kamera-mikrofon

Video mikrofon med integreret Rycote Lyre kvalitetsophæng. Super-nyrekarakteristik, kamerasko og batteriboks. HDSLR revolutionen har gjort filmkvalitet tilgængeligt på forbruger niveau, og dertil forventes en matchende

Line 6 Relay G10
Tilbehør

Anmeldelse: Line 6 Relay G10

https://www.danguitar.dk/boss-wl-t-tradlos-sender https://www.danguitar.dk/xvive-u2-tradlost-system-til-guitar-bas-mm https://www.danguitar.dk/nux-b-2-tradlost-system-til-guitar-bas-mm Plug-and-play – nemt og simpelt trådløst instrumentsystem bestående af Jack-Plug sender og kompakt modtager. Genopladelig sender med op til 8 timers brug.

RØDE Podcaster mikrofon med USB til broadcast
Mikrofoner

Anmeldelse: RØDE Podcaster USB

USB-mikrofon med nyrekarakteristik. Dynamisk mikrofon af høj klasse beregnet til blandt andet Podcast optagelse, men kan ligesåvel bruges til diktafon-formål eller som sladrehank i øvelokalet.