Er du bosat i det skønne Lyngby område og leder efter en musikbutik i nærheden af dig? Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den helt rigtige forretning.

Uanset om du leder efter en klaverbutik, guitar butik eller en musikforretning med et stort udvalg af forskellige instrumenter, er vi sikre på, at du vil finde noget tæt på dig.Nedenfor har vi samlet en liste over alle musikbutikker i Lyngby, så du kan få en komplet oversigt lige her. Samtidig har vi fundet praktisk og relevant info.


Hvad med at købe online?

Vidste du, at du kan få mere for pengene ved en af Danmarks to største forhandlere?

Se udvalget her…
Du har måske allerede startet din søgen online. Og det er også rigtig fint at lede efter instrumenter på nettet. Her får du nemlig et kæmpe udvalg og ofte til lavere priser. Samtidig synes de fleste af os også, at det er mere bekvemt at handle hjemme fra sofaen. 

Dog foretrækker mange at besøge en fysisk instrument butik, når det gælder køb af instrumenter. Her er det ligegyldigt, om man er nybegynder eller øvet. 

Det er altid rart at få lov til at se og høre instrumenterne i virkeligheden. Derudover kan man altid være garanteret kompetent vejledning fra personalet.

BORG SOUND Lyngby

Adresse:

Lyngby Hovedgade 112, 2800 Kongens Lyngby

Åbningstider

tirsdag10–17
onsdag10–17
torsdag10–17
fredag10–17
lørdagLukket
søndagLukket
mandag10–17

Telefon

20 57 13 95


B-Stick Aps

Adresse:

Amundsensvej 45, 2800 Kongens Lyngby

Åbningstider

Ikke oplyst

Telefon

26 18 43 80


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 1

Bedømmelse