Anmeldelse: TEENAGE ENGINEERING OP-Z

0
419
TEENAGE ENGINEERING op-z

Kompakt multimedia synthesizer og 16-track sequencer. Komponer med komponenter, tilslut smartphone trådløst, fremstil synkroniseret musikvideo ’a-la-minute.

OP-Z er en stand-alone synthesizer og komponist, klar til at blive brugt når som helst og hvor som helst, men for dig der har brug for den ekstra indsprøjtning fra levende grafik, interaktiv brugerflade og fantastiske synkroniserede animationer. Teenage Engineering introducerer begrebet BYOS – medbring din egen skærm. Du har allerede en smarthone med den smukke retina skærm i lommen, ikke?

Download OP-Z app, par de to enheder, og du er klar. Tilføj mobilforbindelse, wifi og kraftig grafikbehandling til dettte, og konceptet giver helt sikkert mening. Med al denne teknologi, når den er tilsluttet OP-Z, tilføjes flere unikke funktioner som at bruge telefonens kamera, tage en serie fotos og arrangere dem med et beat, og til slut skabe en synkroniseret musikvideo ‘a-la-minute’.

OP-Z understøtter også dropbox på ios, så overførsel af dit kunstværk til din ios-enhed vil være øjeblikkeligt og uden kabler. teenage engineering har arbejdet tæt sammen med Keijiro Takahashi og Unity Tokyo Studio for fuldt ud at integrere OP-Z med deres game-engine. Da Keijiro-san både er en fuldtime software evangelist, og en berømt VJ om natten, har man haft adgang til et udvalg af Keijiro-sans personligt udviklede værktøjer og shaders der leverer fantastisk 3D-grafik, og som kører med fuld hastighed på iPhone eller iPad.

En ny båndfunktion er nok en af ​​de sejeste soniske funktioner i OP-Z. Forestil dig et lille stykke bånd der i hemmelighed optager alt, hvad der er programmeret i sequenceren – alt i realtime. Med sit eget dedikerede spor, er det muligt at sekvensere båndet, trigge in-point, længde og hastighed. OP-Z kommer med et udvalg af båndruller med enestående karakter og funktioner.

Specifikationer:

  • Avanceret multi-speed 16-spor sequencer
  • 16 individuelle og uafhængige synthesis, sampler og kontrol spor
  • 160 bruger programmerbare patterns, pattern kæder
  • OP-Z ios app, gratis download fra app store
  • Kompatibel med alle iOS device som er apple metal graphics specified
  • Bluetooth 5.0 LE
  • Inklusive usb type c til usb a for opladning og kontrol
  • Dimensioner 212.5 x 57.5 x 10 mm

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her